עבור לתוכן

כיצד ליצור digital audio disc או dvd-a מקובצי ogg ?

Featured Replies

פורסם

הנושא דיי מדבר בעד עצמו.

אבל הנה קצת פירוט, השגתי קובצי מוזיקה בפורמט ogg vorbis בשישה ערוצים ורציתי לצרוב אותם לדיסק אשר ניתן לקרוא (בתקווה) בדיוידי, הבנתי שיש פורמט שנקרא dvd-a או digital audio disc שמאפשר זאת, אך לצערי התוכנה שלי (נרו) לא תומכת בקובצי ogg, מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעשות את העבודה מבלי להמיר את קובצי ה-ogg ל-mp3 ?

פורסם

אני לא לגמרי בטוח שזה מה שאתה מחפש, אבל זה שווה נסיון - קליק

יש שם רשימה של פלאגאינים לכל מיני פורמטי אודיו, בכל מקום שחיפשתי זה הוביל אותי לעמוד הזה.

בהנחה שאתה עם נרו 6 ומעלה -

For Nero version 6, unzip the plugin DLL into "\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins" directory.

פורסם

אני משתמש בwinamp כדי להמיר כל מני קבצי סאונד מוזרים לwav

(עם כל ווינאמפ חוץ מהישנים ביותר יש אפשרות להוציא output של קבצי wav נראה לי)

nero מסתדר עם קבצי wav יופי, ואין גם את ההפחתת איכות הנוספת מהעברת הקובץ לmp3

פורסם

ברור שאפשר להמיר את קבצי הOGG לMP3... אבל זאת לא הנקודה. הוא אמר שהוא רוצה לשמור עליהם בפורמט הנוכחי.

חוץ מזה, אם אתה מעביר קובץ מפורמט דחוס לWAV לא יהיה שום שיפור באיכות. לא ניתן ליצור מידע חדש על שלא קיים כרגע על הקובץ, אפשר רק לכווץ והוריד מהאיכות. כל המרה תוריד מהאיכות... עדיף לך כבר להמיר לMP3 ולחסוך את המקום שתופס הWAV.

פורסם

כל המרה מפורמט OGG שהוא רב ערוצי, לפורמט אחר שהוא לא רב ערוצי (כמו MP3, WAV ואחרים), יהפוך את הצליל ל STEREO ואז תוכל לצרוב אותו או כ AUDIO CD (ואז לשמוע את זה רגיל), או ב DATA CD (ואז לשמוע את זה על נגני DVD שתומכים ב MP3)..

לגבי פורמט ה DVD-AUDIO, להבנתי, יתכן שאני טועה, כיום אין כמעט בשוק הרגיל נגנים שתומכים בפורמט זה.. נגני ה DVD הביתיים לא תומכים בו, מה שכן, אתה יכול לצרוב להמיר את ה OGG ל SOUNDTRACK מסוג DTS או AC3 ולצרוב אותו בחלק ה VIDEO של ה DVD (בתור רקע לסרט שמכיל למשל פריים שחור בלבד), ואז תוכל לנגן אותו SORROUND במכשירי DVD ביתיים.

אולי התוכנה הזו תעזור לך:

http://www.doom9.org/index.html?/BeSure.html

פורסם
  • מחבר

זה פתרון מעולה...

אבל האם אפשרי ליצור דיסק "אודיו" לדיוידי שמכיל קובצי ac3 בלי להצמיד לו פריים שחור בתור קובץ סאונד ?

ואם לא, אז תמיד אפשר ליצור סרטון avi להצמיד לו סאונד וככה לצרוב 18 רצועות אודיו שונות...

השאלה אם זה יכנס בדיסק אחד ?

פורסם

http://dspguru.notrace.dk/

התוכנה הזו אמורה לעשות את מה שאתה רוצה.. תבדוק אותה ותחפש מדריכים בשבילה..

פורסם
  • מחבר

תודה...

כרגע התוכנה נותנת לי הודעת שגיאה אבל אני אנסה לעקוף את זה...

נקווה לטוב...

פורסם

אני לא הכי מבין בזה לצערי...

אבל תנסה את התוכנה הזאת- SONIC DVD AUDIO CREATOR

נראה לי גרסה 3 היא האחרונה...

או GOLAND DVD AUDIO CREATOR....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים