עבור לתוכן

מחפש נגן MP3 שתומך ב DVDRW

Featured Replies

פורסם

טיול שנתי עוד מעט, ואני מחפש נגן חדש (עד מקס' 500 שקל). CD רגיל יכול להכיל דיי הרבה מוזיקה, אבל דיסק של

DVD עוד הרבה יותר, וביחס איכות\כמות גבוה בהרבה. מישהו יודע כמה הם אמורים לעלות ואיפה אפשר למצוא אותם ?

למען הסר הספק, אני מתכוון לנגן (דיסקמן) רגיל, שיכול לקרוא מדיסקים של DVD. יש לי צורב DVD אז זאת לא בעיה.

תודה.

פורסם

לא נראה לי שקיים דבר כזה.

פורסם
  • מחבר

למה לא ? הרי זה לא אמור להיות משהו מיוחד, זה רק עוד איזה צ'יפ או משהו כזה וזה יכול לקרוא. לא נראה לי שמישהו יפספס כזאת הזדמנות.

יש אולי נגן שיכול "במקרה" לקרוא גם DVD ? (לא Portable dvd player,אלא רק נגן דיסקים\CDRW רגיל)

פורסם

There aren't any.

פורסם

זה לא סתם "עוד צ'יפ" כי צריך עוד עינית אופטית שמסוגלת לקרוא את הדיסק, מדובר בדיסק שפועל על אורך גל שונה לחלוטין.

פורסם

אורך גל יותר קצר...

צריך יותר הספק, סוללות רגילות לא יחזיקו מעמד הרבה זמן,

לא נראה לי שייצא דבר כזה...

פורסם

לא קיים ואם קיים אין מצב שזה יעלה רק 500 שקל ומטה זה ייעלה כמה אלפי שקלים אם כבר.

בנוסף זה לא מתשלם ליצור נגן כזה חפש בגוגול ותראה אם קיים אבל כמעט וודאי לא!!! אף אתר מקצועי בתחום לא נתן תוצאות לחיפוש אחרי נגן כזה

פורסם

אם זה כזה חשוב לך, אתה יכול להשקיע בנגן דיסקים שתומך בפורמט OGG, אז תוכל לקודד את השירים שלך בקצב נמוך יותר (שיתפוס פחות מקום), אבל לשמור יותר טוב על האיכות. ככה תוכל להכניס יותר שירים לדיסק אחד. (אבל נגנים שתומכים ב OGG נראה לי קצת יותר יקרים, משהו כמו 600-800 ש"ח, כמו של IRIVER לדוגמה).

פורסם
  • מחבר

Baah :( לא חשבתי שזאת כ"כ בעיה.אני לא רוצה לפתוח תראד חדשעל זה, אז אם תוכלו להמליץ לי על נגן MP3 רגיל שקורא CDRW אודה לכם מאוד.

פורסם

אני השמשתי ב IRIVER IMP-350 והוא מעולה (יש לו רדיו, תמיכה ב OGG ועוד הרבה מאוד דברים), הבעיה שבארץ, תמיד לוקחים יותר כסף (פה 850 ש"ח אצל ARCADIA). אתה יכול לחפש ב ZAP נגני דיסקים זולים יותר או במכירות הפומביות...

פורסם

בטח שיש דבר כזה...

פשוט בושה שאנשים לא יודעים שיש דבר כזה בשם "נגן דיוידי נייד"...

אמנם יש לזה גם מסך שמייקר את זה אך זה שווה יותר כי אפשר לראות סרטים וגם יש רמקולים מובנים!

לא חייב לקנות 7 אינץ'.. אפשר גם 5 אינץ' אם אין עומס בכסף.

בהצלחה.

פורסם

פשוט בושה שיש אנשים שלא יודעים לקרוא.

הוא ביקש דיסקמן שקורא DVD, לא נגן דיוידי - והוא ביקש עד 500 שקל.

פורסם

גם אני חשבתי על האפשרות הזאת זה אחלה של דבר לצרוב 4 ג'יגה שירים ולשמוע ככה אמפי3 דיסק אחד יכול להספיק לטונות של מוזיקה..

לא נראה לי שיש בארץ כאלה אבל לאחר חיפוש קל ראיתי שיש כאלה בחו"ל כבר כמו למשל Sony MPD-AP20U

נראה לא רע אבל זה לא ממש אקטואלי בשבילך..

רק שתדעו שזה כבר קיים למי שיכול לקנות בחו"ל לפחות

פורסם

פשוט בושה שיש אנשים שלא יודעים לקרוא.

הוא ביקש דיסקמן שקורא DVD, לא נגן דיוידי - והוא ביקש עד 500 שקל.

אהה... אז זה אתה זה שיודע לקרא... איך לא הבנתי... :kopfpatsch:

אפשר להשיג במכירות פומביות ואפשר להזמין מחול...

כמו כן, אפשר לקנות כונן דיוידי רגיל עם חיבור לאוזניות ולחצני "פליי" וכדומה ואז לחבר לו מקור כוח חיצוני ולהפעיל אותו ללא מחשב... זה ממש פשוט! רק תמצא לו מקור כוח של 12V... סוללות של מכונית על שלט או גם סתם מטען של 12V שאפשר לחבר אותו לשם [מודינג קטן לחוטים אך בזהירות!]

פורסם

הוא רוצה דיסקמן!

לא להיסחב עם כונן 5.25 ובטריות וחוטים!

:s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים