פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים היי,יש לי בעיה שנראית לי דיי מוזרה..,אני מפעיל את המסנג'ר לזמן מה עם המצלמת אינטרנט שלי ופתאום אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט..זה גם קורה שאני בתוכנה של לכידת תמונות חשוב לציין שהבעיה של המסך הכחול מופיעה רק לאחר שימוש במצלמה..אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי לכיוון כלשהו על מנת לסדר את הבעיה.בתודה מראש,אסף.
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים הממ. דרייברים למצלמה מעודכנים?אני מניח שהיא גם מתחברת בUSB. תוודא גם שהדרייברים של הוUSB מעודכנים.
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר חיפשתי עידכונים ללוח שלי [intel d850Gb] וזה מה שמצאתי:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים תתקין תדרייבר של הציפסט - http://aiedownload.intel.com/df-support/7948/eng/infinst_enu.exeתבדוק באתר של היצרן מצלמה אם יש דרייבר/תוכנה עדכניים יותרנסה לחבר אותה ל USB אחר תכנס ל c:\windows\minidump ותכווץ מה שיש שם בzip וצרף להודעה (קובץ dmp נוצר כל פעם שיש מסך כחול,מכיל פרטים עליו)
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר איך אני יכול לברר מהם?ד"א,אחרי שהתקנתי את הדריבר של הצ'יפסט מופיע לי סמל כזה מוזר בTASK_BAR [תמונה מצורפת..][attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים תעשה חיפוש עליהם ולחץ לחיצה ימנית וכנס לproperties (מאפיינים) ובדוק מה רשום בversion לא הבנתי על איזה סמל בדיוק אתה מדבר כי לא סימנת אותו בתמונה ,לחץ עליו לחיצה ימנית וכנס לhelp או about מה שיש וככה תדע מה זה,ואם התכוונת שנוסף סמל לquicklaunch שאחרי הכפתור start אז פשוט תלחץ על זה ותראה למה זה נכנס
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר רון..תגרור את התמונה לשורת הכתובת.. עריכה: מצאתי את הקבצים והנה פרטים עליהם: ו.. הקובץ הנ"ל מופיע 3 פעמים,ב:
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים כבר ראיתי תתמונה במלואה פשוט קצת קשה להבחין אם ההודעה קופצת מהסמל שלפני האחרון או האחרוןלא מצאתי תוצאות רלוונטיות בגוגל על launchpad shell ,פשוט תבדוק מזה כמו שאמרתי בתגובתי הקודמת
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר ומה בנוגע לתמונות שצירפתי לתגובה האחרונה שלי?http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=95690.msg808941#msg808941
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים הראשון יכול להיות של המצלמה,השני בטוח של המצלמהאתה יכול לראות איזה קבצים בדיוק שייכים לדרייבר בdevice maneger פשוט הקלק פעמיים על המצלמהוכנס ל driver>>driver details
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר אכן,הדרייבר ET250 שייך למצלמה...עכשיו מה אני עושה :s05:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים סביר להניח שגם הקובץ האחר שייך לדרייבר של המצלמה,אתה עלול להבחין בזה אם תלחץ על מה שסימנתי בתמונהאכן,הדרייבר ET250 שייך למצלמה...עכשיו מה אני עושה :s05:מסיר תדרייבר ומשיג עדכני יותר מהאתר של היצרן אולי :s05:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.