עבור לתוכן

שאלות בקשר לקניית הגן MP3 בחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום חשבתי לקנות נגן (עד 1900 שקל) וראיתי פה תרד שמישהו המליץ לקנות ב- J&R.

השאלה היא האפ באמצ מומלץ לקנות בחו"ל (להזמין מחו"ל), איך אני יכול לחשה את המחיר שזה יעלה לי כולל הכל?

פורסם

אלו שקנו שם, קנו פיזית מהחנות והביאו לארץ.. אתה רוצה להזמין לארץ, זה שונה.

שתי חברות שמתמחות בזה הם MUSTOP ו EZBUYUS, והם נותנות שירות בעמוד הבית שלהם, מחשבון כיצד לחשב את כל הסיפור (כולל תשלום מע"מ, מכס, ביטוח טיסה, וכו')...

זה לא בהכרח יוצא הרבה יותר משתלם מלקנות בארץ (בגלל נושא האחריות.. אם אתה קונה בארה"ב לרוב אתה תצטרך לממש את האחריות שם). אני קניתי נגן RIO CARBON שעלה אז 250$ ויצא לי מחיר סופי 1450 ש"ח (אבל אז בכלל לא הביאו אותו לארץ והיום הוא עדיין עולה 1650 ש"ח).

שוב, אתה מוזמן ללכת לעמודי בית של החברות האלה ולמצוא שם את הפרטים...

פורסם

למה הוא יצא לך 1450 ? בגלל מכס ?

פורסם

250$ מחיר בסיס בחנות. (קניתי מ CIRCUTCITY דרך AMAZON

20$ מיסים בתוך ארה"ב (משלוח, מכירה, כל מני)..

50$ המחיר שמוסטופ לקחו בשביל, עמלה, ביטוח טיסה, מכס (שאת זה ניתן לחשב באתר שלהם).

פורסם

אז בוא נגיד שהיית מביא את המוצר בלי מסטופ.. כמה אתה משער שהיו לוקחים לך מכס , אם היית מביא אותו בדרך הרגילה ?!

פורסם

מה זה בדרך הרגילה ?? אם אתה מתכוון להגיד למישהו שאני מכיר שנוסע שיקנה לי, אז הוא משלם 250$ אולי עוד 10$ מיסים (לא סגור), ואז השאלה מה עם המכס בארץ...תעשה חיפוש ל "מכס" ב GOOGLE ותבדוק שם כמה אמורים לשלם על דבר כזה...

פורסם

סבי החמוד שיזכה לחים ארוכים הביא לי את הIRIVER שלי ולא שילם מכס שקל אין מכס על מוצרים כאלה כמו נגנים דיסקמנים וכדמה לאמת זאת רק על מצלמות דיגטליות יש שזה באסה אני חושב שרק במישלוח יש מכס וגם טלוי מזה :nixweiss:

פורסם

סבי החמוד שיזכה לחים ארוכים הביא לי את הIRIVER שלי ולא שילם מכס שקל אין מכס על  מוצרים כאלה כמו נגנים דיסקמנים וכדמה לאמת זאת רק על מצלמות דיגטליות יש שזה באסה אני חושב שרק במישלוח יש מכס וגם טלוי  מזה   :nixweiss:

בטח שיש מכס העניין שלא תפסו אותו... דיסקמנים בטח שיש הנה לפי האתר של המכס: (תסתכל באות ד)

http://147.237.72.32/Y_ISHI/C_SEIF_Page.asp

תקנה מ-B&H את זה אני מאמין שיעשה את העבודה מצויין:

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=details&kw=IRH320&is=REG&Q=&O=productlist&sku=353844

חנות מצויינת...

לפי האתר של מאסטופ כולל היבוא זה יצא (כתבתי שזה שוקל 5 ק"ג כדי לא לתת לך הבטחת שווא) 417 דולר=1,800 שקל בערך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים