עבור לתוכן

צריך המלצה לגבי כרטיס מסך חדש...

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש ברשותי 1000+- ש"ח לקניית כרטיס מסך חדש.

המפרט שלי זה:

AMD 2500

EPOX8RDA3+

זיכרון 256 מגה 400מה"צ

ספק 400W

איזה כרטיס אתם ממליצים? חשבתי על ה XfX 6600 256mb אבל ראיתי שהוא רק ב PCI אקספרס. מתי יגיעו לארץ גרסת ה AGP? או שאין בכלל גרסת AGP?

איזה כרטיס אתם ממליצים לי ואיפה לקנותו?

פורסם

9800 פרו הישן והטוב. תבדוק אם אתה יכול לקחת גרסא שבאה עם הליבה הטובה - R360 כמו הMSI. זה יהיה טוב בשביל אוברקלוק אח"כ. חוץ מזה, אולי כדאי לך לקחת גם עוד זיכרון 256 מגה זה כבר לא מספיק. אם אתה יכול להזמין מחו"ל אז יש לך את ה6600GT ששם הוא נכנס לך לתקציב.

פורסם

אני אישית מאוד מאוד מאוד ממליץ להשקיע את השקלים הנוספים ולקנות 6600GT...

אני יודע שKSP מוכרים את גירסת הAGP ב1300 שקל, לפי דעתי זה מאוד משתלם והכרטיס מעולה, אין לך מחשב חדש מאוד לפי מה שאני רואה ולקנות סתם כרטיס מסך חלש שיאפשר לך להריץ את המשחקים של היום ברמה בינונית +- לא נראה לי שווה ת'כסף, במיוחד לאור העובדה שמשחקים חדשים אף יותר ספק אם יעבדו ברמה מספקת.

אני חושב ששווה להשקיע עוד קצת היום בשביל לחסוך הרבה יותר מחר.

אני מניח שיש כאלה שיחשיבו אחרת אבל זאת לפחות דעתי.

פורסם

אם הספק כח שלך ג'נרי,אישית הייתי ממליץ לך לקנות ספק כח נורמלי ועוד 256MB זיכרונות.

פורסם
  • מחבר

אני חושב לקנות עוד 256 מגה וספק של TT 410W TRUEPOWER שחור כזה... הוא יחזיק בעתיד מחשב כזה? עם מארז XASER עם 5 מאווררים?

דר"א תגידו אם יש לי עכשיו זיכרון של NCP אני חייב לקנות עוד אחד של NCP או אני יכול לקנות A-DATA באותם מהירויות?

תודה מראש.

פורסם

הספק יחזיק מחשב כזה.

אם אתה לא יכול למתוח את התקציב ל6600GT, אז האפשרות הטובה ביותר היא 5900XT שאפשר למצוא אותו ב1070ש"ח.

פורסם
  • מחבר

ובקשר לזיכרון....

אני יכול לקנות מודול של חברה אחרת? או אני חייב רק חברה כמו שיש לי..?

פורסם

יכול של חברה אחרת. מהירות הזיכרון תקבע לפי האיטי מבין כל הסטיקים שמותקנים אצלך במחשב. תשקול לקנות סטיק של 512, אם אתה זונח את הרעיון של כרטיס מסך (והולך רק על ספק). מה הכרטיס שמותקן אצלך היום, או שכדאי שתתן את כל המערכת.

ספק כמו שהזכרת יחזיק את המחשב שלך בלי בעייה, גם עם אחד הכרטיסים החזקים בשוק היום (כמו ה6800GT שממש לא בתקציב שלך, אבל רק דוגמא).

פורסם
  • מחבר

המערכת שלי:

AMD 2500+ Volcano 9

EpoX 8RDA3+

256MB 400MHz DDR NCP

XASER II

R9200 128mb

HD 40+80G

CD-rw

CD-ROM

אני יכול לקנות סטיק של A-DATA 256 מגה?

וספק של TT כמו שאמרתי קודם?

יעבדו בסדר...?

ולגבי כרטיס מסך אני אקנה עוד חודש כשאני אקבל משכורת איזה 6800GT... אז נשאיר את נושא הכרטיס בצד כרגע. תענה לי בבקשה על שאלותיי הקודמות..

תודה.

פורסם

אתה יכול לקנות את הספק ואת הסטיק והם יעבדו בסדר, אבל עדיף שתקנה סטיק של 512. 768 הם (כמו שאתה בטח יודע) יותר מ512 וההבדל קיים בהחלט. כל המשחקים החדשים היום מתחראים על הזיכרון שיש במחשב ומבקשים עוד. אף אחד לא אוהב Paging לזיכרון הוירטואלי. חוץ מזה שסטיק של 512 DDR400 אתה תוכל אולי לקחת איתך למחשב הבא שלך, סטיק של 256 יהיה לך יותר קשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים