פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש intel p 4 3.0 gmb-itel rocklake 865prl512 ramge force 5700 256 mb 128 bit agp x 8ויש לי בעיה במשחקים ב פיפה 2004 המשחק עובד עם קפיצות הכוונה טקיעות ושאני מתקין תדריברים החדשים של אן וידיה אז המשחק מתחיל לקפוץ כמו בטלויזיה מקולקלת הכל בצבעה לבן ופסים כאלה מוזרים ואז מעלים ת אנטיאליסינג ל כפול 8 בהגדרות זה מפסיק המשחק עובד אבל ממש ממש לאט ו בניד פור ספיד החדש בכלל אפשר לשחק בקושים על גרפיקה מינימלית והיום שהתקנתי תמשחק פיפה 2002 וורלד קאפ על ההגדרות הכי נמוכות בכרטיס מסך זה רק עובד חלק על ניראה על הפנים ובמחשב הקודם שהיה לימעבד 1.8וכרטיס מסך geforce ti 4200הפיפה 2002 היה טס על ההגדרות הכי גבוהותאז שאלה שלי למה המשחקים עובדים לאט עם חומרה מאוד חזקה
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים בדקת וירוסים? אד ווארים למיניהם? המחשב עובד לאט רק במשחקים או שגם לווינדווס לוקח זמן להיטען?
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר המחשב רק פורמט והותקן מחדש אז אין קשר לוירוסים וגם הוינדווס טס המחשב עובד בסדר גמור רק במשחקים הגרפיקה צריכה להיות על מינימום כידי שיעבדו טוב
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים תמחק לחלוטין את הדריברים של הכרטיס מסך....יתתקין מחדש דריבירם מהאתר של NVIDIAותתקין מחדש DX9Cבהצלחה
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר אחי עשיתי את מה שאמרת וזה לא עוזר עדיין אותה בעיה בפיפה 2005 בכלל אי אפשר לשחק ההחלקת שינון בכרטיס מסך חייב להיות על כפול 8 כידי שהמסך בפיפה לא ירעד ויראה פסים לבנים מוזרים ושעושים על שמונה זה עובד מעצבן עם תקיעות
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים תתקין את כל הדרייברים החדשים ללוח אם/כרטיס מסך וכל שאר החומרה.תוודא שכל דרייבר מעודכן במחשב.AMD Sempron +3100 - קנייה ומכירה אסורה על גבי הפורום.אם אתה רוצה תיגש אליו בפרטי.
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים אחי תקשיב תראה בקרש לעדכון זה לא הכרחי אבל יש כנראה באג במשחק הזה אלא אם כן תשחק במצב של 800X600 זה יעבוד לך כמו שצריך פשוט צריך להוריד עדכון למשחק מהאתר שלהם והאם כשאתה משחק יש לך דברים שתופסים זיכרון כגון[אימיול קאזהה ועוד תוכנות???]
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים מחבר סימתי וי על ה סינכרון אנוכי בכרטיס מסך והבעיה של הפסים הלבנים נעלמה אבל עדיין שאני עושה החלקת קווים על 2 אפילו המשחק פתאום מתחיל לעבוד עם תקיעותאמרו לי שעם מחשב כזה המשחקים אמורים לטוס על הגרפיקה הכי חזקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.