פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים היי התחלתי להיסתכל על המסך שלי (LG L1511S) וגיליתי שהוא תומך רק ב60HZ, וניזכרתי שזה דופק ת'עייניים האם זה נכון???, וחיפשתי מידע באתר של היצרן (LG) ואין שם שום זכר למסך שלי, הגיוני? תודה מראש INSTALL
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים לא יודע בקשר לענייםאבל את הראש זה דופק בטוחכאבי ראש, סחרחורת, בחילות, חוסר שיווי משקלהרבה מאד דברים יכולים לקרות מזה
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים אין לי מושגזה משתנה מאדם לאדםאני לא יכול לראות שניה מסך בפחות מ75 הרץחבר שלי לא מפריע לו בכלל, אבל אחרי ישבה ממושכת הוא חוטף כאבי ראש ממש חזקים
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים מחבר עכשיו אני מפפחד להישתמש במחשב, איך אני יכול לדעת אם זה משפיע עלי? לשבת כמה שעות מול המסך?
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים אני 5 שנים על 60HZ לא קרה לי כלום בעיניים עד עכשיו אני רואה טוב ואני לא צריך משקפיים לגבי כאבי ראש יכול להיות.... אבל לפי דעתי כל מחשב נותן כאבי ראש לא משנה כמה HZ
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים זה מסך LCD צאו מהסרט...לעיניים קצב רענון לא מזיק או מועיל, מה שמזיק כי שאמרתי מספר פעמים זה צפי ממוקדת באובייקט במרחק קבוע במשך זמן ארוך. במסכי LCD מתרענן כל פיקסל בנפרד ולא כל המסך, לכן גם ב60hz אין ריצוד ואין שום הפרעות פיסיות בגללו....
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים אה זה אלסידי... נו זה סיפור אחר לגמרי....60 זה קצב טוב מאד לא אמור להפריע לך בכלל
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים מחבר כלומר אסור לאדם לשבת מול המסך כמה שעות?ומצאתי עכשיו אפשרות לעלות את הHZ, זה יהיה מסוכן (למסך) אם אני אעלה?
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים LOLדיי אתה דואג יותר מידי אני יגול לשבת ליד מסך 4 שעות רצוףואני גם עושה את זה כל יום לשחק והכל לעשות הכל ואני עושה את זה 5 שנים רצוףואין לי LCD וכל החרטה הזה ותאמין לי שהכל בסדר אין לך מה לדאוג
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים LOLדיי אתה דואג יותר מידי אני יגול לשבת ליד מסך 4 שעות רצוףואני גם עושה את זה כל יום לשחק והכל לעשות הכל ואני עושה את זה 5 שנים רצוףואין לי LCD וכל החרטה הזה ותאמין לי שהכל בסדר אין לך מה לדאוגאל תדבר שטויות בבקשה...לשבת מול CRT שעובד ב-60HZ זה לא בריא , לא משנה כמה שנים ישבת מול אחד כזה.מנסיון כואב שלי ועוד כמה אנשים שאני מכיר שעבדו על קצב רענון כזה , זה פשוט לא טוב.
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים אל תדבר שטויות בבקשה...לשבת מול CRT שעובד ב-60HZ זה לא בריא , לא משנה כמה שנים ישבת מול אחד כזה.מנסיון כואב שלי ועוד כמה אנשים שאני מכיר שעבדו על קצב רענון כזה , זה פשוט לא טוב.תעשה לי טובה כל מחשב אחריי כמה שעות עושה כאבי ראש לא משנה כמה HZ
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים אל תדבר שטויות בבקשה...לשבת מול CRT שעובד ב-60HZ זה לא בריא , לא משנה כמה שנים ישבת מול אחד כזה.מנסיון כואב שלי ועוד כמה אנשים שאני מכיר שעבדו על קצב רענון כזה , זה פשוט לא טוב.עד כדי כך?גם אני עבדתי עם מסכים כאלה של 14" אבל בתקופה שהייתי ילד חחחויש לי בסלון מסך 15" אם אני לא טועה שהאחים הקטנים שלי משתמשים בוזה אשכרה יכול לדפוק תעיניים או את הראש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.