עבור לתוכן

windows חדש??

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :hi:

משהוא יודע אולי אם יצא כבר הwin החדש??

כי אני רוצה להתקין אותו על המחשב החדש

שירן (בת)

פורסם

לא הוא יוצע או לפחות אמור לצאת ב2006

פורסם

למישהו יש מושג איך יקראו לו? ומה יהיו היתרונות שלו מה-xp?

פורסם

יקראו לו LONGHORN (שם קוד) והוא אמור להיות יותר בטיחותי מהXP( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:)

פורסם

יקראו לו LONGHORN..

יהיה בו גרפיקה טובה יותר, ותמיכה בטכנולוגיות חדשות כמו בכל  וינדוז חדש..

פורסם

LONGHORN... נשמע לי מוכר מאיפשהו....

פורסם

כמה מילים על-"Longhorn":

The next version of Windows, code-named "Longhorn," will be a significant improvement for customers. It is designed to be a foundation upon which the industry can launch a new wave of innovation. Microsoft's goal is to enable customers to better realize the full benefits of the technology, while enabling businesses to use the technology more effectively, with far fewer barriers. Longhorn represents the most significant step forward in the Windows platform since the move from 16-bit to 32-bit computing in 1995.
פורסם

אהה יוצא גם הXP ל64 BIT

פורסם

האמת שהמהפך הגדול ב"לונגהורן" אמור היה להיות למעשה מעין שינוי של מבנה מערכת הקבצים.

להפוך את המבנה למעין מסד נתונים. הרעיון ירד מן הפרק בשל לוחות זמנים ויוצע לקהל רק בעדכון הראשון של לונגהורן.

פורסם

אתה בטוח שזה היה הדבר המיוחד בלונגהורן? כלומר זה כמו לקנות מכונית ספורט 600 כח סוס אבל להוריד לה את המנוע

הגראפ' לא היה אמור להיות החידוש

פורסם

יש לי הרגשה, שעד שה SP1 של הלונגהורן יצא, נאכל כולנו VERY LONG HORN כמיטב המסורת של מיקרוסופט.

פורסם

היו כבר לא מעט דיונים על LH (חלקם יותר אינפורמטיביים מזה), חיפוש קטן היה עוזר לך לקבל לא מעט פרטים וקישורים רלוונטיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים