עבור לתוכן

צריך עזרה בקשר לבעיה קטנה בAA של הכרטיס שלי...

Featured Replies

פורסם

כשאני נכנס לATITOOL

הוא רושם לי שיש לי TEMPORAL AA במקום NORMAL AA והוא אומר לי שאני צריך לבטל אותו כי הוא מפריע לבדיקות בנצ'מארקים שאני מריץ...

עכשיו השאלה איך עושים ת'זה ויש לי RADEON 9800 PRO עם דרייבר של אומגה 2.5.90

נ.ב.

אכן הרצתי בדיקות וירד לי הניקוד משמעותית למשל באקוה מארק 3 מ48600 ל-47400

וב-3DMARK01 SE מ19625 ל-18445

אשמח אם תעזרו לי !

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

תשנה בבקשה את הכותרת ע"י כפתור modify.gif , כך שתהיה יותר אינפורמטיבית ומציגה את השאלה בקצרה על פי חוקי-הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

תודה.

פורסם

טכנית TAA יכול לעבוד על החומרה של ATi שמכילה F-Buffer, כלומר R3XX ומעלה. אך ATi לא טרחו להכניסו לדרייברים לשום כרטיס מלבד, הסדרה העשירית.

יכול להיות שOmega עשו זאת "בשבילהם", אינני מתעסק עם הדרייברים שלהם כבר כמה זמן, הם עושים יותר מידי צרות עם GLSL ואשלי.

מהתפיסה הזכורה שלי של הGUI, יש בStart menu לינק לדבר שנקרא Temporal AA switch, ויש גם אופציה מסויימת בAdvance 3D בתוך הGUI של הדרייברים. אך עד כמה שידוע לי אלה הן אופציות ששמורות לX800 וX700 בלבד, יכול להיות שדבר מה השתנה מהפעם האחרונה שהשתמשתי בהן, אם לא תמצא שום פונקציה ששולטת על זה, תשלח מייל לצוות Omega, אם כתוצאה מבאג מסויים הדבר הזה אופשר על כרטיסך, אני בטוח שהם יהיו מעוניינים מאוד לשמוע על כך.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי אותה בעיה מישהו מצא כבר פיתרון לזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים