פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים לא יודע אם זה פורסם פה בעבר, אבל זה די מצחיק... סתכלו על התמונות של לוח אם שרוף:http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?threadid=17262841&perpage=30&highlight=flat&pagenumber=1תקראו איך זה קרה לו... די מצחיק.
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים ממה שהצלחתי להבין,הוא קיבל את הלוח שחיבור ה USB היה הפוך,אבל מוזר,6 חודשים עד שנישרף לו.
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים ממה שהצלחתי להבין,הוא קיבל את הלוח שחיבור ה USB היה הפוך,אבל מוזר,6 חודשים עד שנישרף לו.יותר נכון MSI טענו שהוא חיבר אותו הפוךלעומת זאת לפי התמונה שהוא הביא אין שום סיכוי שחיבר אותו הפוך כיוון שאפשר לחבר את זה רק בצורה אחתויש רק 9 פינים בלוח הזה לחיבור הUSB [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים holy cow! אני ראיתי שם GT חדש או שסתם נדמה לי?... ממש ממש ממש לא נעים,למרות שלא היה אכפת לי אם זה היה קורה לASUS533-vm שלי... אוי ואבוי אם זה היה קורה לי עם הXTPE החדש...
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים הכרטיס הכי לא משתלם לקנייה נשרף מגיע לו אבל אי אפשר לחבר חיבורי יואסבי הפוכים נכון?
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר אולי אצלו החיבור היה מקולקל והיה 10 חיבורים במקום 9 ?...אני זוכר שביל גייטס ניסה לחבר USB פעם וה WINDOWS קרס... איפה הימים ההם..
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים גם אם זה 9 פינים עדיין אפשר לחבר את זה לא נכון, פשוט מחברים את זה פין אחד הצידה (ככה שיש זוג פינים באויר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.