עבור לתוכן

המחשב ממש איטי והלוח מזוהה כ AGPX2

Featured Replies

פורסם

המפרט הבא:

Intel P3 500MHZ

PC PARTNER 133MHZ לוח מעפן

SDRAM 256MB 133MHZ

ATI RADEON 7000 64M

ועליו מותקן ווינדוס 98 SE

עכשיו המחשב ממש איטי ולא מריץ לי משחקים חלק שעבדו לי פעם כמו MIDTOWN MADNESS, טוני הוק 2 (הישן, הוא מפעיל עם קרטועים)

והיה לי את המחשב הזה פעם רק עם 192 זיכרון שעובד ב 100 מגה הרץ

השאלות הם כאלה: אם הלוח תומך במהירות 133 וגם הזכרונות אבל המעבד לא זה עדיין יפגע בביצועים משמעותית?

והלוח תומך AGPX4 (כתוב על הסלוט של ה AGP אפילו) וב EVEREST הוא מזהה שהוא תומך רק ב AGPX1 ו X2

עכשיו זה מוגדר על 2X אבל למה אי אפשר לשים על 4X? הרי הוא אמור לתמוך בזה

פורסם

נשמע כמו בעיית דרייברים של הצ'יפסט (אני מנחש VIA?), הם מותקנים?

פורסם
  • מחבר

כן, התקנתי את ה 4 אין 1 נדמה לי, בכל זאת, אתה יכול לתת לי לינק ספיציפי? כי ראיתי כמה גרסאות של ה 4 אין 1

הדגם של הצ'יפ זה VIA APOLLO 133

אם זה לא זה אז מה יכולה להיות הבעייה?

פורסם
  • מחבר

לא עוזר...

ודרך אגב הצ'יפ זה APOLLO PRO 133 אם זה משנה משהו כי לא רשמתי מקודם PRO

באוורסט זה רושם שה AGP VERSION: 1.00 וזה תומך ב 1X וב 2X

אבל על הלוח רשום בסלוט של ה AGP

1X 2X 4X והיה לי לוח של PC PARTNER שתומך ב 100MHZ ותומך ב 4X אז אין סיבה ש 133MHZ חדיש יותר לא יתמוך ב 4X

פורסם

רגע, הבעיה היא רק עם משחקים? כי הכרטיס מסך אפילו לא תומך DX7.0 אם אני זוכר נכון, כלומר לידו גם GF2MX חזק

פורסם
  • מחבר

בעיקר במשחקים..טוב אפשר לחשוב את מה זה כבר מפעיל חח

נראה לי שהוא כן תומך ב DX7.0 וזה לא ממש חשוב אבל משחקים פעלו לי יותר טוב עם הלוח הקודם שהיה מוגדר כ AGP 4X

וזה מוגדר על 2 ועובד עם זכרונות של 133 ותומך בהם ואני לא רואה הבדל חוץ משזה עובד יותר גרוע, טוני הוק 2 עובד טיפה לאט, MM2 אם אתה מכיר גם עובד לא משהו ועוד כמה

איך אפשר לעשות שהוא יהיה על 4X!?

פורסם

תחפש בBIOS, אולי זה מנוטרל, לא שזה ישנה משהו, הכרטיס בעייתי ביותר למשחקים

פורסם
  • מחבר

אין חרשתי את הביוס, הדבר היחיד שמצאתי זה AGP-2X משהו כזה והוא עכשיו על ENABLE, שהוא על DISABLE זה מפעיל את הכרטיס רק על AGP 1X

אני מסביר לך, הפעלתי את המשחקים האלה עם הכרטיס הזה בצורה יותר טובה עם פחות זיכרון ועוד במהירות 100MHZ של הזכרון

פורסם
  • מחבר

נו אף אחד לא יודע איך לשנות ל 4X?

פורסם

אם בביוס ה AGP צרוב בתור *2 אז על הלוח יכול להיות *200 זה לא יעזור לך !!!!

אתה צריך לעשות עדכון לביוס ! אבל אני בספק אם זה יעזור בגלל שקיבלת ככה את המחשב מהיצרן.

דרך אגב כפול 4 או 2 מי ישמע איזה הבדל זה נבלה וזה טרפה.

:bash:

ודרך אגב לי יש PC PARTNER וזה אחלה לוח !!!! גם ECS זה לוח טוב תפסיקו לזרוק שטויות באוויר !

זה לא לוח ל OC והוא בלי פי'צרים אבל אחלה נחמד מאוד.

דרך אגב מישהו פעם נתקל בלוח ECS וציפסט INTEL ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אה ועוד משהו מישהו פה אמר שזה קשור לכרטיס מסך "הבעייתי" מה זה השטויות האלה ?

מה הקשר בין הביוס לכרטיס מסך ?

תנסה עידכון BIOS זה הפיתרון היחיד !

לך תדע אם זה באמת "כפול 4 "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

חחח תאמין לי PC PARTNER זה חרא לוח, נשרפו לי כבר 3 כאלה, את זה מצאתי וכתוב על הסלוט של ה AGP 4X, יש מצב שצרבו לו ביוס כי בהתחלה במסך השחור לא כתוב AWARD או משהו כזה, רשום PC PARTNER משהו אז יכול להיות שצרבו לו

אם צרבו לו ביוס אז זה לא מסוכן לצרוב עוד פעם? ואם מישהו יכול לתת לי לינק למה שאני צריך ואיך עושים את זה כי ניסיתי כבר לצרוב ביוס, שמתי על דיסקט וזה ובסוף הלוח הקודם נדפק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים