פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים ש לי בעיה לנגן בכל חמשת הרמקולים ובבאס באותו הזמןכמה דברים:*הכרטיס קול של קריאטיב תומך ב 5.1*ההגדרות במחשב מוגדרות לנגן 5.1*לרמקולים (דיגטליים) יש חיבור אדום ולבן שאני מחבר לשני חורים בכרטיס קול ניסיתי לחבר את האדום והלבן לכל החורים (בכל מיני קומבינציות) אבל תמיד או שהימני אחורי+הקידמי ימני עובדים והשאר לא שומעים כלום או שהבאס+השמאלי אחורי+הימני שמאלי+הסנטר עובדים והשאר לאאם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אודה לכם מאוד מאודנ.ב החורים של הכרטיס קול הם כאלה (אם זה עוזר במשהו)מימין לשמאל:כתום--כחול--ורוד--ירוק--שחור--וחיבור של שמונה פינים (או 16 לא יודע)החיבור האדום והלבן בא מהבאס יש לו כל מיני חיבורים מאחורהלמנהל- למה לנעול אם סוף סוף עוזרים לי??תודה
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר אתה מתכוון להגדרות של המחשב, כדי שיפעל ב5.1? אם כן אז כן עשיתי את זה
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אוקיי ואיזה לוח יש לך?כי היית אמור לקבל תוכנה של הכרטיס קול כי לי יש תוכנה שקוראים לה SOUNDMAX שאם לא מסדרים שם אז זה לא עובד
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים גבר הרמקולים שלך דיגיטלים בדיוק כמו שהירקות שלי במקרר דיגיטלים.מה שיכול להיות דיגיטלי זה המפענח. ואין שום דבר דיגיטלי שמתחבר עם שני כבלים. או לחלופין , שום סראונד שמתחבר עם שני כבלים. אני חושב שלא תארת לנו טוב מה יש לך או שאתה פשוט טועה.וסתם הערה - אני חושב שזאת חוצפה לפתוח את אותוצ תרד שכרגע נעלו לך בדיוק באותה הצורה.
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר אחי אני לא משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם אלא כרטיס שלי *creative sound blaster 5.1אבל אין לי שום תוכנה
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אני מחזק את נושא הלא דיגיטליםתנסה להבין מה כל חוט אומר ואולי יהיה לך 4.1 לדעתי
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר אחי אני מתאר לכם נכוןיכול להיות שאני טועה בקשר לדיגיטלי או לא אבל,יש חוט אדום וחוט לבן (כחוט אחד) הם מתחברים מהאחורי של הבאס (יש שם חיבור אדום ולבן בדיוק כמו ברסיבר) והם מתחברים אל הכרטיס בקול באיזשהי צורהופתחתי את התרד כי בדיוק שעזרו לי הוא נעל
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר זה הרמקולים שיש ליlogicfox t5.1כל הרמקולים מתחברים אל הכניסות שלהם במאחורי של הבאס ובצד שם יש את הכניסות האנלוגיות או הדיגיטליות (לא יודע)
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים למה אתה כותב שתי פוסטים אחד אחרי השני ? זה אסור על פי חוקי הפורום, תקרא אותם בבקשה פעם הבאה ! יש לך כפתור עריכה בפוסט הקודם שאתה יכול להשתמש כדי להוסיף פרטים !
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים טוב שלא נפלתם עליו במקום להרוג את הבן אדם תסבירו לו (במה הוא מבלבל) מה זה יציאות דיגיטליות ומה זה לא ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.