פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים לפני כמה דקות נכנסתי לPlanetside וקיבלתי בערך 400 fps.... הבנתי שמשהו דפוק, ושמתי לב שכל הגרפיקה ירדה בצורה נוראית.נכנסתי לCCC וגיליתי שכל החלק של ה 3d פשוט נעלם... אי אפשר לקבוע aa ו af...בבקשה נסו לעזור לי.. בתודה מראש, נעם.כרטיס מסך: radeon 9800proדרייבר:Catylist 4.10 (לא מצליח לעדכן ל4.12, זאת כבר בעיה עם הרג'יסטרי שזה סיפור אחר לגמרי...)
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אתה צריך .NET בשביל להריץ את CCC בסדרועזוב את 4.12 הם עדיין בטא תנסה את 4.11
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר יש לי .net frameworkוזה עבד לי עד עכשיו מצוין...פתאום זה הפסיק לעבוד
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים מחבר טוב..כאן אנחנו מגיעים לעוד בעיה... הרג'יסטרי...לפני כמה זמן, ניסיתי להכנס לregedit ולהפתעתי היה רשום "מנהל המערכת חסם את גישתך" (לא מילה במילה)מאז להרבה תוכנות יש קושי בהתקנה כיוון שהן לא מצליחות לגשת לרג'יסטרי (כמו לדוגמא catylist 4.11/4.12)
פורסם 2004 בנובמבר 2721 שנים אתה נכנס למערכת כמנהל? כ-ADMINISTRATOR? אם לא כאן הבעיה שלך , המחשב חושב שאתה לא המנהל אלא אורח ומונע ממך גישה כנס למנהל משתמשים ותבדוק שם למה אתה לא מתחבר כמנהל... מקווה שעזרתי ובהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.