עבור לתוכן

כרטיסי המסך העתידיים של ATI

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה בנוגע לכרטיסים האלה...

מישהו אמר פה שהR520 יוצא בחודש 3-4 וראיתי שהR500 יוצא ב2006 אז משהו פה לא מסתדר לי...

אני רוצה לקנות מחשב חדש... אני מוכן לחכות עד חודש 4-5 2005 ורציתי לדעת אם יש למה לחכות?

האם יצאו כרטיסי מסך ששווים את הזמן הזה?

פורסם

R520 יוצא בQ2 2006.

R500 זה הGPU של הXbox 2, הוא כבר מוכן.

כרטיסי המסך המבוססים על הR500 שמכיל םונקציה מאוד חשובה שהיא צ"א מאוחד, יצאו אי שם ב2006 עם צאת לונגהורן וWGF.

פורסם
  • מחבר

יש משהו טוב לקראת 2005 ? או שלא כדי לחכות כל כך הרבה

אני רוצה לקנות את הכטיס הכי משתלם דוגמא: 6800GT מהסידרה הכי טובה 6800 סתם דוגמאות...

פורסם

דוגמא לנוב:

יש משהו טוב לקראת 2005 ? או שלא כדי לחכות כל כך הרבה

אני רוצה לקנות את הכטיס הכי משתלם דוגמא: 6800GT מהסידרה הכי טובה 6800 סתם דוגמאות...

סתם דוגמא...

מה השאלה בכלל?

אני לא יודע מה קורה איתך דוגמה אבל אני שמעתי ש520 מיועד לרבע ראשון-שני של 2005 מי יודע...

ברור לך שתצטרך לוח תומך pci-e וכמה דולרים טובים!

אהבתי שסוף סוף מישהו חרץ איזו סדרה יותר טובה!

אם כבר אתה מאלה שאוהבים לחכות ל"חידושים מהפכניים" חכה עוד קצת ל480 יש לך עוד כמה טרנז' שם(יוהו.....).

או שתחכה לטכנולגיה המופלאה הו כה יעילה\עוזרת\שווה גרוש שקרויה sm3.0 ,אני לא אחד מהמפתחים של ATI(i wish) אבל אני בטוח שזה עיקרה של הליבה...

פורסם
  • מחבר

דוגמא לנוב:

סתם דוגמא...

מה השאלה בכלל?

אני לא יודע מה קורה איתך דוגמה אבל אני שמעתי ש520 מיועד לרבע ראשון-שני של 2005 מי יודע...

ברור לך שתצטרך לוח תומך pci-e וכמה דולרים טובים!

אהבתי שסוף סוף מישהו חרץ איזו סדרה יותר טובה!

אם כבר אתה מאלה שאוהבים לחכות ל"חידושים מהפכניים" חכה עוד קצת ל480 יש לך עוד כמה טרנז' שם(יוהו.....).

או שתחכה לטכנולגיה המופלאה הו כה יעילה\עוזרת\שווה גרוש שקרויה sm3.0 ,אני לא אחד מהמפתחים של ATI(i wish) אבל אני בטוח שזה עיקרה של הליבה...

הטמטום חוגג...

רציתי לדעת אם יהיו עוד כרטיסים חדשים כמו הX800 או 6800 שיהיו ממש שיפור לעומת הדור שלפניו. ואז מהכרטיסים האלה אני יקנה את הכרטיס שלדעתי הכי משתלם.

פורסם

אתה לא מצפה מאיתנו שנצפה את העתיד.

אפילו ATI לא יודעת בדיוק מתי ובטח שלא תספר לכולם.

לפי מה שאנ י שמעתי (שמועות) ה-R520 אמור לצאת איפשהו ברבעון השני של 2005 .

והוא יכלול SM3 .

הליבה שדוגמא דיבר עליה (לונגהורן וכו) היא לא R520 .

פורסם

R520 יוצא בQ2 2006.

R500 זה הGPU של הXbox 2, הוא כבר מוכן.

כרטיסי המסך המבוססים על הR500 שמכיל םונקציה מאוד חשובה שהיא צ"א מאוחד, יצאו אי שם ב2006 עם צאת לונגהורן וWGF.

הוא לא יוצא ב2005?

צ"ע (התכוונת לצ"ע או צ"א?) מאוחד זה שהצינור עיבוד יכול לשמש כvertex unit או pixel pipeline לפי הדרישה או שאני טועה? (קראתי על כך לפני חצי שנה באיזה פורום, אז אני לא כל כך בטוח)

פורסם
  • מחבר

אתה לא מצפה מאיתנו שנצפה את העתיד.

אפילו ATI לא יודעת בדיוק מתי ובטח שלא תספר לכולם.

לפי מה שאנ י שמעתי (שמועות) ה-R520 אמור לצאת איפשהו ברבעון השני של 2005 .

והוא יכלול SM3 .

הליבה שדוגמא דיבר עליה (לונגהורן וכו) היא לא R520 .

אני לא מצפה שתצפו את העתיד אבל אולי לפי שמועות מכל מיני אתרים לדעת לפחות מה מצופה מהכרטיס הזה..

פורסם

הוא לא יוצא ב2005?

צ"ע (התכוונת לצ"ע או צ"א?) מאוחד זה שהצינור עיבוד יכול לשמש כvertex unit או pixel pipeline לפי הדרישה או שאני טועה? (קראתי על כך לפני חצי שנה באיזה פורום, אז אני לא כל כך בטוח)

צ"ע לא יודע למה כתבתי א, כן יש צ"ע אחד שיכול לעבד גם גאומטריה וגם פיקסלים(הצ"ע הקיימים כבר יכולים לעשות את אותן הפעולות, אך הם תוכננו מראש לעבד מידע שונה), זאת הדרישה של הXbox2, ולמחשבים נפגוש את זה עם הR6XX שיכללו בין השאר SM4.0, צ"ע מאוחד זאת לא דרישה של SM4.0, כך שלא ברור אם nVidia תלך אחרי ATi.

פורסם

למה שלא? תאורתית זה יכול להזניק את הביצועים בהרבה.

פורסם

מנסיון העבר nVidia לא נוטה לקפוץ על שינויים דרסטיים בחומרה. וגם אין לה נסיון עם זה, לATi יש ליבה שעובדת ועוד איך עובד, פי 5 מהכוח הגאומטרי של הx800xtpe ופי 9 מכוח עיבוד הפיקסלים שלו. לATi יש את כל הסיבות לעבור, נסיון, והכי חשוב AMR, בשונה מהSLI של נבידיה זה לא מפצל טיפש. שני כרטיסי מסך עם UP יכולים אפילו יותר מלהכפיל את הביצועים של כרטיס יחיד, כרטיס אחד לעיבוד גאומטרי, והשני לעיבוד פיקסלים, זה מתכון מפחיד. בSLI כל אחד מהכרטיסי מעבד 100% מהמידע הגאומטרי, ו75% מהפיקסלים, כאשר הוא מציג רק 50% בסוף. לכן גם אין שיפור גדול בביצועים, AMR עם שני כרטיסי UP יפעל ככרטיס יחיד מפלצתי.

פורסם

בלאקדיאבלו, במקומך לא הייתי מהסס פעמיים, מחכה וחוסך (הרבה) כסף, קונה לוח-אם של אחד הצ'יפסטים העדכניים אז שתומך ב- AMR, ומוסיף 2 כרטיסי R520... וכן הם מתוכננים לצאת ב- mid 2005 כלומר רבעון ראשון-שני. אולי גם עד אז נראה את ה- San Diego מצד AMD. :drools:

ותן לי להבין דוגמא:

הכרטיס הבא של אטי הוא ה- R480 למחשב

אחרי זה ה- R500 ל- xbox

אחרי זה ה- r520 למחשב האישי

אחרי זה ה- r500 למחשב האישי שיקרא r6xx (?)

פורסם

הצ'יפסטים לAMR רק ב2006 כנראה.

פורסם

BlackDiablo:

אני מהמחשב של חבר שלי....

לדעתי אני יכול לחכות עד הR520 לקנות אותו ואז לחכות עד הAMR לקנות כזה לוח ושאני יצתרך עוד כרטיס מסך אני יוכל לקנות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים