עבור לתוכן

יש לי מצלמה אינטרנט רגילה ומשום מה היא שומרת לי את התמונות בפורמט של bat ...

Featured Replies

פורסם

אני כמעט בטוח שהיא שומרת לי את התמונות בפורמט של bat וממש אין לי מושג מה לעשות כדי להפוך את הקבצים לפורמטים של תמונות , כי שום תוכנה לא מצליחה אפילו לפתוח את התמונה ..

זה ממש מוזר לי , וממש אין לי מושג מה לעשות , אגב אני יודע שזה פורום של מצלמות דיגיטליות, אבל בכל אופן זה היה נראה לי הכי רלוונטי לשאול

את השאלה הזאת כאן ..

תודה רבה לכם , אתם עושים עבודת קודש :)

פורסם

איזו מצלמת אינטרנט / דגם ?

ניסית לשנות את הסיומת ל-JPG ולפתוח ? :s05:

אולי התוכנה שאתה עובד איתה לא בסדר :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה ,

זה מצלמה של נטוויז'ן אדומה כזאת , ממש פשוטה .. ויש דרייבר למצלמת רשת באתר שלהם , המצלמה עובדת בעיקרון אני רואה את עצמי און ליין, אבל שאני כביכול

"עוצר את התמונה" ש\ושומר את זה כקובץ הוא שומר לי את זה בפורמט bat .

יש עוד תוכנות שאני יכול לעבוד אתם ?! הכוונה שזה לא תוכנה ספציפית למצלמה הזאת ..?

פורסם

משתמש יקר,

אנא קרא בעיון את חוקי הפורום ותראה שאסור להגיב תגובה אחר תגובה, אלא להשתמש בכפתור העריכה בכדי להוסיף פרטים.

לגבי תוכנות,

אתה יכול לצלם תמונות דרך ה-WinXP ? כשיש מצלמת אינטרנט מחוברת אז ב-My Computer יש אופציה להיכנס למצלמה ולצלם תמונות.

תוכנות נוספות בחינם/Shareware אתה יכול למצוא כאן: לחץ כאן

פורסם
  • מחבר

צודק .. סליחה .

לא הבנתי את ההסבר שלך על winXP כשאני נכנס למחשב שלי יש לי אופציה לצלם תמונות ..!? איפה זה מופיע ..!? במחשב שלי מופיע לי רק הכוננים שום דבר מעבר לזה ..

פורסם

לי ידוע שמצלמות אינטרנט (מוכרות) מזוהות ע"י המחשב ומופיעות ב"מחשב שלי" וכך אפשר לצלם עם המצלמה דרך המצלמה שמופיעה במחשב שלי.

בכל מקרה, תבדוק את רשימת התוכנות שהבאתי לך בקישור.

ותמחק את ההודעה הכפולה שלך (תעתיק) ותעביר אותה להודעה מעליה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים