פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הלוח שלי המעבד הזכרונותוכרטיס מסךיש לי p4p800-e deluxeמעבדintel 3.0pres 1mbזכרונות2X256mb hyunix 400mhzוכרטיס מסך לא משנה כרגע אני לא ישדרג אותו עכשיו(יביא משהו פשוט בינתיים)עכשיו הלוח:אני לא ממש יודע איזה לוח להביא ואין לי גם כל כך הרבה אופציות...זה נע ביין asus ל giga byteחשבתי על הלוח הזהGigabyte GA-8ANXPD Intel 925X LGA 775 מעבד:intel p4 3.2ghzוזכרונות אין לי מושג איזה אני חושב שוב לכיוון hyunixמה אתם אומרים?
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים יש לך 3.0 ואתה משדרג ל3.2? מה הרעיון?תחליף ל-1GB של זכרונות 500Mhz וקירור איכותי למעבד ותעלה להרבה יותר מ3.2אין טעם להשקיע בקניית 3.2 כשיש לך 3.0
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים בדיוק.קח איזה 2*ADATA DDR500 VITESTA ב 600 שקל כל אחד, תוסיף עוד איזה SP94 עם טורנדו ותהנה מביצועים הרבה יותר טובים מאשר עם מעבד ולוח חדשים(וגם בהרבה יותר זול)....איזה ספק יש לך? אם אין לך אחד איכותי אז תחליף לאחד איכותי ואולי אפילו תוסיף איזה UPS בשביל לשמור על כל המערכת שלך...
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר כנראה לא הבנתם את הרעיון הכללי..הרעיון הוא לשדרג ל 775לפלטפורמה החדשה..[יש לי כרגע את הפלטפורמה הישנה כמו שכתבתי בהתחלה..
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים בזבוז נוראי של כסףמה זה ייתן לך? ביצועים זה לא ישפר, ולא שווה לשדרג בשביל יכולות שדרוג. תחסוך את הכסף ותשדרג כשבאמת זה ייתן הבדל.בינתיים קח קירור טוב וזכרונות 500Mhz, זה ייתן לך שיפור אמיתי, בניגוד להחלפת סוקט
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר הקטע הוא שכשאני ירצה לשדרג הפער יהיה עצום כבר ואני יהיה צריך לזרוק את המחשב לא משתלם..:\
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מסכים פה עם הרב, אל תשדרג רק לשם יכולות שדרוג עתידיות.תשדרג מה שייתן לך עכשיו שיפור ביצועים, יש לך פוטנציאל עם המערכת הזאת להגיע לOC חביב שיעלה בביצועים על הפלטפורמה החדשה..
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים שמע "גבר גבר". אם אתה מפחד שתאלץ להחליף את כל המחשב בשידרוג הבא שלך, למה לעבור את זה פעמיים??? מה תעשה עם החלקים ה"ישנים", תזרוק? (אני מוכן לקנות אותם במחיר סימלי ) עדיף להשקיע את הכסף בכרטיס המסך. ההבדל במעבד בין 3.0 ל-3.2 הוא ממש לא גדול ולא יהיה מורגש אפילו עם כרטיס מסך חלש יותר מ ATI 9800PRO. לדעתי, תחכה עם השדרוג. אין טעם לעבור את זה פעם נוספת ומיותרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.