פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים ברשותי לוח אם מסוג ASUS IC-7 G עם כרטיס קול מובנה מסוג Realtek AC 97כמו כן ברשותי מגבר מסוג Marantz SR4400כשאני מחבר את המחשב לרייסבר בעזרת 3 כבלים RCA הסראונד עובד לי טוב, אני בודק אותו בעמצאות התוכנה שבאה עם הכרטיס קול - AC97 Audio Configurtion יש שם Speaker Test וכל פעם אני לוחץ על רמקול אחר ואני יכול לשמוע קול מכל אחד מ5 הרמקוליםהבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחב עם סיב אופטי לרייסבר אני שומע רק בסטריאו למישהו יש מושג למה???
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים הכרטיס קול שלך יודע לחלק את הרמקולים בצורה אנלוגית3 rca שווה אחד לאחוריים אחד לקדמיים ואחד לסנטר והסאבאין לכרטיס קול שלך יכולת לקודד חמישה ערוצים דרך הכבל האופטי.הוא יכול להעביר רק ערוץ אחד שזה הקדמיים או רק בסטראיו והריסיבר שלך מחלק את זה לשאר הרמקולים.
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים איך הגעת למסקנה הזאת?!תתקין AC3 FILTER ותגדיר אותו כמו שצריך, הכל יעבור כמו שצריך...הכרטיס קול לא צריך לקודד בכלל....
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר CREATIVE 5.1 Live Value ידע לעשות את העבודה ולחלק לי ל 5 ערוצים ביציאה האופטית לפי דעתך?
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים יציאה דיגיטלית (אופטית או קואקסלית) לא יודעת להעביר יותר משני ערוצים נפרדים נקודה.מה שכן היא יודעת להעביר קובץ דולבידיגיטל דחוס - שממנו הרסיבר יודע לפענח 5.1 ערוצים נפרדים. זה הכל - דרך יציאה דיגיטלית רק כשמועבר דולבי דיגיטל אפשר לשמוע ביותר משני ערוצים , כל השאר זה סטיראו טהור.
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר איך אני מכוון את הכרטיס קול שלי להעביר קובץ דולבי דיגיטל דחוס דרך היציאה האופטית - שממנו הרסיבר ידע לפענח 5.1 ערוצים נפרדים.
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים 1) אתה צריך :קובץ דיגיטלי דחוס בפורמט AC3 - הכוונה שהמקור שלך יהיה דולבי דיגיטל, זה אומר סרט DVD. או סרט אחר עם פס קול AC3. כל השאר - אין מה לעשות2)זה חדש לי , אבל אתה יכול להשתמש בכרטיס קול מובנה שיש בNFORCE 2 בשם SOUND STORM שהוא יודע לפענח את כל הסאונד ל AC3 ואז הרסיבר יכול לקוד אותו ל 5.1 ערוצים.
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים לגבי העברה של AC3 לריסיבר דרך הכבל האופטילך לתפריט הסאונד שבתוכנת ניגון הדיוידי שלך וסמן וי עלSPDIF OUT
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים שים לב שבדרך זו תוכל לנגן קבצים שמקודדים מראש בAC3 עם 5.1 ערוצים אך במשחקים ושאר מקורות צליל תקבל רק סטריאו.הכרטיס שיש לך לא יודע לקודד 5.1 בזמן אמת אבל סרטים וDVD הוא יכול להעביר בצורה דיגיטלית למגבר שמפענח את האות ל5.1.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.