פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים לומד 5 ימים בשבוע כמה דברים תיכננתי לבוקר ובגלל מזג האוויר אני מתעצל לצאת (בנק, שופינג ).. סופ"ש חמים ונעים לכל המשתמשים
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אגם לי יש חופש בימי שישי ושבת! הכי כיף להשאר בבית ביום שישי, ואז לעבור מול בית ספר ולצחוק על האנשים שכן לומדים.... אני מרושע
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים ואז לעבור מול בית ספר ולצחוק על האנשים שכן לומדים.... אתה טורח לצאת מהבית רק בשביל זה?
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אגם לי יש חופש בימי שישי ושבת! הכי כיף להשאר בבית ביום שישי, ואז לעבור מול בית ספר ולצחוק על האנשים שכן לומדים.... אני מרושע עדיף לישון.
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים חח איזה מבול ירד ב 7 ו 40 אז חיכיתי עם חבר שלי איזה חצי שעה מתחת לבניין עד שעליתי הבייתה
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אני כבר הרבה זמן לא בביצפר, אבל לא התקבל איזה חוק לאחרונה שהשבוע מתקצר לחמישה ימים בלבד, ארוכים יותר (והיה גם משהו עם הקיצור של החופש הגדול...) ?
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אכן יש הצעת חוק כזו, שגם אם תעבור, לא נראה לי שתייושם. אני לא הייתי בבצפר כבר שנה וחצי זאיה כיף לי שנאתי את המקום הזה. כל פעם שאני עובר מולו (פעם בשנה בערך...) עולה חיוך על הפנים... לראות שאני כבר יצאתי משם. המורים עוד לא (זה מרושע )
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אצלינו בבצפר החוק של החמישה ימים בשבוע ייכנס רק שנה הבאה... :s05: אבל הכי באסה שתפס אותי גשם על הבוקר ועוד בלי מטרייה חברים שלי סחטו ממני את המים
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים תאמינו לי התקופה של בית ספר היא התקופה הכי יפה בחייםשתתגייסו לצהל או תהיו בלי מסגרת, אז תדעו להעריך את הימים של פעם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.