עבור לתוכן

תמונות ראשונות של 6600GT AGP של XFX שהגיע לארץ

Featured Replies

פורסם

זה היה דיי בציניות אם תקראו את שתי השורות האחרונות

עוד מעט תגיד שפורשי לא אובייקטיבי כי הוא אוהב פורשה

ואני לא אובייקטיבי כי השם שלי זה על שם חברת בארטון(סנובורד)

פורסם

אולי מספיק עם הקונספירציות?! :badhairday:

למרות שהצילומים לא היו בכוונה, בואו נגיד שהדרך שלנו להודות לאותו גוף על התמונות הוא על ידי פרסום השם שלו, אז מה? האם זה גרם לך, ROTLF, לקחת עכשיו משכנתא ולבזבז את כולה בחנות הזאת?

עכשיו אתה לא קונה בשום מקום חוץ מהחנות הזאת? כל הפורום הולך עכשיו לקנות שם? מה כבר קרה?  :screwy:

וזה שאנחנו מפרסמים מדי פעם תודה לחברה כזאת או אחרת גורם לנו להיות לא אובייקטיבים?!

וזה שיש היום כתבה ענקית במעריב וידיעות על תנובה והחרם של המתנחלים גורם לשני העיתונים האלה להיות לא אובייקטיבים?!

דיי כבר, תתבגרו!

פורסם

יפה שהצילומים צונזרו, אני חייב להודות שהיה פה משהוא לא יפה לדעתי, לא יודע אם במכוון או לא אבל זה לא היה צריך להיות.

מצד שני אני מאוד שמח לשמוע ולראות שהכרטיס הכל כך מצופה הגיע לארץ, לפי מה שהבנתי לחנויות האחרות אין אותו במלאי.

...

עכשיו אני יודע שיש אותו ב**** אני ירוץ לקנות שם   :nixweiss:

אולי זה באמת לא במקום לפרסם בצורה כאת מידע בפורום...

גורם לשני העיתונים האלה להיות לא אובייקטיבים?!

תבגר אתה, שני העיתונים האלה מיצגים דעות פוליטיות, והמידע שמתפרסם מופיע לפי האינטרס של אותו העיתון, זה ידוע.

פורסם

מדהים מה שחיפוש פשוט ב GOOGLE יכול לתת:

GG2924-b.jpg

GG2924-a.jpg

GG2924-c.jpg

אפשר גם אחרת, לא?

פורסם
  • מחבר

אבל ברב התמונות מופיע שם החנות ואם זה לא מספק ומישהו לא יודע מי הם - אז הנה לכם גם כתובת ומספר טלפון.

ד"א - זו לא פעם ראשונה בה אתה מנצל את הפורום לתווך בין החנות לגולשים או לשמש כדובר של החנות או לתת תשובות על שאלות לגבי החנות/מלאי ושאר ירקות.

אף פעם לא שימשתי דובר של החנות.

תמיד ציינתי שאני נותן נקודת מבט אובייקטיבית והסברתי את הדברים למשתמשים שלא מבינים אחרת.

ת'אמת הבוסים ביקשו שאפסיק בכלל להתייחס לחנות, בגלל שאני אובייקטיבי, אבל עדיין יש ניגוד אינטרסים.

הבוס שלי שאל אותי איפה אני עובד, בחנות או כאן ב-HWZ, ואמרתי לו ב-HWZ, כי כאן הלב שלי.

האובייקטיביות והאמינות שלי היא מעל לכל, מעל למכירות שלי.

הפעמים היחידות שציינתי מלאי היה כשראיתי שהציעו מפרטים משם עם משהו שאין במלאי ולא יהיה בקרוב, אז ציינתי זאת. כי מה קורה? מישהו מגיע לחנות אחרי שהמליצו לו על Epox 8KDA3J, אבל אין במלאי.. אותו בן אדם אבוד ולא יודע מה לעשות. מצידי שילך לקנות במקום אחר אם זה עקרוני לו. אני רק מנסה לעזור שלא יכנס למצב שכזה.

גם אם נתתי מפרט משם לא ציינתי את שם החנות, וציינתי את כל התנאים השונים (מחיר הנחת מזומן, אחריות) עם כל הקלפים על השולחן.

נתפסתם חזק לשם החנות, וכנראה שבאמת אין לו מקום בדיון הזה ולכן אני צנזרתי את הפרטים מן התמונות (וגם אערוך את התגובות שהזכירו אותה, שחס וחלילה לא תקבל פרסום מיותר).

איכות התמונה - מצלמת הפלאפון, מה לעשות זה מה שיש, אני לא סוחב איתי דיגיטלית לכל מקום.

blue core - בטום אלו תמונות של reference card, לא של XFX והבאנדל שמגיע איתו, כמו שציינתי הוא שונה מה-reference בכמה דברים משמעותיים.

והעיקר של הפאונטה לא היו תמונות ה"איכות" של הכרטיס, אלא העובדה שהוא כבר בארץ, מה שהיה ניתן להבין מהעיברית שהיתה ברקע.

פורסם

תגיד הכרטיס הזה טוב יותר מלידטאק גיפורס 6800 רגיל ובלי מוד של צניורות עיבוד?  :nixweiss: :nixweiss:

פורסם
  • מחבר
ביקורת מקיפה על הכרטיס הספציפי הזה של XFX:

http://www.nvnews.net/previews/geforce_6600_gt_agp/index.shtml

ויש שם עוד תמונות כולל הכל וברזולוציה גבוהה.

שוב, blue core, המטרה היתה לתת הוכחה ויזואלית לכך שהכרטיס כבר קיים במלאי בארץ, בניגוד לזמנים עברו בהם לקח לטכנולוגיה החדישה חודשים להגיע למחוזותינו.

אגב הבנצ'מרקים שערכו בביקורת שנתת היו על ה-reference card ולא על ה-XFX, כמו שניתן להבין ממבחן האוברקלוק בעמוד האחרון.

יש הבדל של 100 מ"ה במהירות הזיכרון בין ה-nVIDIA ל-XFX.

וכן 6600GT AGP של אלבטרון גם זמין כבר במלאי בארץ לפי נועה, שעובדים מאד חזק עם היבואן של אלבטרון (רוזטק), מקווה שזה אומר שעוד חנויות שעובדות איתו יקבלו אותו בקרוב למלאי (למיר, לוג'יק, com4u).

מה שמאוד טוב בכרטיסים של אלבטרון היא האחריות לשלוש שנים והקירור שנראה שהוא מכסה גם את הזכרונות.

חבל שהוא לא DUAL DVI גם כן, אבל כנראה שזה לא משנה להרבה אנשים כמוני (אני מניח שלא להרבה כאן יש שני מסכי LCD).

פורסם

תגיד הכרטיס הזה טוב יותר מלידטאק גיפורס 6800 רגיל ובלי מוד של צניורות עיבוד?  :nixweiss: :nixweiss:

לא....

ה6800 נועד לשוק הגבוה, כם אם הוא nu.

ה6600 נועד לשוק הבינוני.

ה6600GT אם כבר אולי משתווה ל6800LE המוחלש

פורסם

לכל האנשים כאן שמלכלכים על רן - תתבישו לכם

מכמה שיחות שהיה לי איתו בטלפון (אני תמיד מבקש אותו כשאני מתקשר לחנות) אני יכול להגיד שהבנאדם אוביקטיבי לחלוטין.

אפילו פעם אחת כשרציתי לקנות משהוא כשהייתי בחנות ולא היה את זה להם הוא הפנה אותי לזיגזג לחפש את זה.

רן = נשמה. :yelclap: ... אולי הסיבה היחידה שאני עדיין קונה בחנות הזאת.

פורסם

ROTFL , בגדול אני יכול להבין שמפריע לך שחבר צוות באתר ( ועוד מנהל ) פותח ת'רד על כרטיס מסויים שהוא יודע שלא פשוט למצוא אותו בארץ

ואיפשהו מפרסם את זה פה.. הרי אנחנו לא מטומטמים ורוב חברי הפורום הזה מבקרים בו לעיתים קרובות. מה שאני בא להגיד זה

שאני משוכנע שרוב האנשים פה יודעים שהכרטיס הספציפי הזה ( AGP ) נמצא כבר ב **** .. ואולי הם הראשונים שיש להם אותו בארץ.

אז איפשהו זה נראה קצת מוזר בעייני בכלל לפתוח את הת'רד הזה. מה הגולשים פה לא יכולים להרים טלפון במידה וזה מעניין אותם ?!

מצד שני , קצת מוזרה לי גם ההתעקשות שלך לגבי כל העניין הזה. שמתי לב ( וזה לא מהיום ) שבהמון הודעות שלך אתה מזכיר את החנות נעה..

אתה אמנם רושם "אני נוהג לקנות שם הרבה בגלל השירות" וכו' , אבל בנאדם רגיל כמוני וכמו אחרים לא היה כל כך מתרברב או מתלהב איך שתקרא לזה

לגבי חנות מסויימת אם אין לו אינטרס. כך שאני ממש לא רוצה פה לקבוע עובדות אבל יש לי הרגשה שחלק מהאנשים פה ( אולי גם אתה ) מנצלים את

הפורום הנחמד הזה למטרות אישיות. שלא חוקיות דרך אגב..

פורסם

בקשר לאובייקטיביות - אתה יכול לקרוא כאן

אחת הסיבות שהאתר הוקם היא בשביל שיהיה אתר אובייקטיבי לחומרה בישראל.

דבר שני, אני מכיר את רן, אני גם יודע איך הוא עובד בXYZ (וזה כבר באמת מצחיק להשתמש בשמות קוד כשכל התראד הזה מלא בשמות של חנויות אחרות), ותאמין לי, שהוא נותן את הנשמה רק בשביל הלקוח ולא מפחד ללכת גם נגד האינטרסים של החנות בשבילו.

הוא הביא את התמונות רק בשביל הגולשים, כי היו בימים האחרונים מספיק דיונים כאן אם כן יש ואם לא יש את הכרטיס בארץ. חבל שיש אנשים שלא מבינים שאנחנו קורעים את התחת (ותאמין לי, קורעים את התחת ולא רואים מזה שקל), ועושים הכל בשבילכם.

ולנושא הדיון - רן, זה בהחלט מדהים. שבוע! שבוע מההכרזה בחול ויש אותו בארץ, זה בדיוק הזמינות של חול. הסטנדרטיים בארץ הולכים ועולים, ואם לקשרים שלנו עם היצרנים יש אחוז אחד בזה - אני גאה

פורסם

תבגר אתה, שני העיתונים האלה מיצגים דעות פוליטיות, והמידע שמתפרסם מופיע לפי האינטרס של אותו העיתון, זה ידוע.

ובשניהם יש תמונות ענקיות של תנובה... מה זה אומר?

פורסם

ROTFL וחבריו... טוב שאתם לא מגזימים. מה יש, אז הבן אדם מתלהב, והרבה אנשים מחכים לכרטיס הזה במחיר הגיוני (ולא 1500 שקל כמו בנועה שקרוב כבר מדי למחיר של 6800 לדעתי), תסתכלו בפורום מפרטים. מה קרה? הוא שכנע מישהו שכדאי לקנות את הכרטיס בחנות בה הוא עובד?

תסתכלו במפרטים שרן נותן - תמיד בסוף המפרט הוא מציע לאנשים לקנות בחנויות בהן יש 3 שנות אחריות על כרטיסי מסך. רבק, קצת COMMON SENSE (שלצערי לא כ"כ COMMON) וקצת פחות צדקנות. מהומה רבה על שום דבר.

פורסם

ROTFL וחבריו... טוב שאתם לא מגזימים. מה יש, אז הבן אדם מתלהב, והרבה אנשים מחכים לכרטיס הזה במחיר הגיוני (ולא 1500 שקל כמו בנועה שקרוב כבר מדי למחיר של 6800 לדעתי), תסתכלו בפורום מפרטים. מה קרה? הוא שכנע מישהו שכדאי לקנות את הכרטיס בחנות בה הוא עובד?

תסתכלו במפרטים שרן נותן - תמיד בסוף המפרט הוא מציע לאנשים לקנות בחנויות בהן יש 3 שנות אחריות על כרטיסי מסך. רבק, קצת COMMON SENSE (שלצערי לא כ"כ COMMON) וקצת פחות צדקנות. מהומה רבה על שום דבר.

ראסמי אני פעם שאלתח אותו למה הוא ממליץ לאנשים לא לקנות חלקים מסויימים מksp , והוא אמר שזה בשביל שתהיה להם אחריות יותר מקיפה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים