עבור לתוכן

תמונות ראשונות של 6600GT AGP של XFX שהגיע לארץ

Featured Replies

פורסם

XFX-6600GT-AGP-01.jpg

XFX-6600GT-AGP-02.jpg

XFX-6600GT-AGP-03.jpg

XFX-6600GT-AGP-04.jpg

XFX-6600GT-AGP-05.jpg

XFX-6600GT-AGP-06.jpg

XFX-6600GT-AGP-07.jpg

XFX-6600GT-AGP-08.jpg

XFX-6600GT-AGP-09.jpg

כפי שניתן לראות הכרטיס מגיע דיי דומה לסטנדרט, ללא קירור משמעותי על הזיכרון, עם יציאת DUAL DVI (ושני מתאמים ל-D-SUB), ובאנדל משחקים הכולל X2, Commandos 3 ו-Nascar Thunder 2004.

כפי שמצויין ב-Anandtech, בניגוד ל-reference של nVIDIA שדורש מהכרטיס בגירסת AGP להיות במהירות 500 מ"ה ליבה, ו-900 מ"ה זיכרון, הכרטיס של XFX אמור להיות 500 מ"ה ליבה ו-1GHZ זיכרון:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2277&p=2

לפי איך שהוא אוכל את ה-9800P בהחלט נראה שה-6600GT הוא אחד הכרטיסים הכי משתלמים בשוק כרגע..

מה שמצחיק שהוא מתחרה גם ב-5900XT של nVIDIA והוא עולה רק 160 ש"ח יותר, אבל אי אפשר בכלל להשוות בין הביצועים של השניים.

פורסם

נראה נחמד השאלה כמה OC הקירור הזה יכול לסחוב

ודרך אגב אתה עובד ב*****?

אם כן אז סוף סוף יש להם במלאי!!!

(אני מניח)

פורסם

קצת דוחה אותי לראות חבר צוות באתר מנצל את מעמדו לקידום החנות בה הוא עובד :nono:

פורסם
  • מחבר

האם ראית אותי מזכיר חנות איפשהו?

או מזכיר מחיר?

או נותן לינק?

אני מראה את התמונות כאן כי אנשים רוצים לראות את אחד הכרטיסים היותר מוצלחים/משתלמים שיצאו השנה.

וכן כי הם רוצים לדעת שהם באמת הגיעו כבר ארצה.

בדיוק כמו שאני מראה את התמונות הללו תוכל למצוא את אותו כרטיס בחנויות אחרות (משום מה אני מנחש שלא יעבור הרבה זמן עד שהדובים יכניסו אותו למלאי).

ותתפלא, קהל הגולשים פה מהווה אחוז קנייה דיי מינורי בשוק המחשבים, הכרטיס ימכר גם ללא פרסום בקלילות יתרה.

אז spare me עם הבולשיט בבקשה.

פורסם

תמיד יהיו כאלו שיסתכלו על חצי הכוס המלאה וכאלו שיסתכלו על חצי הכוס הריקה. נחשו על איזה חצי כוס אוהבים להסתכל בישראל ? ;D

אני בטוח שיש כאן הרבה ששמחים לראות את התמונות האלו , סה"כ זה כרטיס שמחכים לו הרבה זמן, אפילו אני כבר התייאשתי וקניתי לי 6800GT באלף שח יותר - רק כי נמאס לי לחכות, וגם ככה ההבדל בין הכרטיסים הוא כולה סיפרה אחת ;)

פורסם

אתה טיפש או שאתה מיתמם? כנראה השני...

עצוב שאני צריך להפנות את תשומת ליבך לזה, אבל ברב התמונות מופיע שם החנות ואם זה לא מספק ומישהו לא יודע מי הם - אז הנה לכם גם כתובת ומספר טלפון.

בהחלט לא מקצועי ולא ראוי. מילא שאתה עובד שם - לא צריך להפריע לך להיות חבר צוות באתר שמתיימר להיות אובייקטיבי - אבל לדחוף בבוטות שכזו את החנות בה אתה עובד? בהחלט מבזה...

ד"א - זו לא פעם ראשונה בה אתה מנצל את הפורום לתווך בין החנות לגולשים או לשמש כדובר של החנות או לתת תשובות על שאלות לגבי החנות/מלאי ושאר ירקות.

וחסוך ממני עוד תגובה כמו התגובה הקודמת שלך - במטותא, אתה מדבר אל אדם בוגר, לא לילד.

פורסם

אני לא חושב שהוא מקבל אחוזים מהרווחים על המכירות

אין לו פה שום אינטרס

אין פה עניין של אובייקטיביות או סובייקטיביות מעצם העובדה שהוא לא נתן שום דעה ולא אמר רוצו לקנות

הוא פשוט פירסם תמונות

פורסם

ואני חושב שאתה מזבוב פיל.

אנשים כבר כמה ימים תוהים אם יש 6600AGP בארץ ורן בטובו החליט להביא תמונות מהעבודה. הוא לא הזכיר במילה אחת את שם החנות שבא הוא עובד, וגם בתמונות אין נסיון להכניס את שם החנות באופן מכוון (תסכים איתי שהוא בקלות יכל להגיש את השם פעם או פעמיים ולצלם תמונות מעט יותר מחמיאות של השקית).

השקית שם כמדומני רק כדי לא לשים את הכרטיס ישירות על השולחן שלא יקרה לו משהו.

אתה באמת מגזים

פורסם

אחוזים או לא - בסופו של היום עובד בחנות מסוימת המשמש כחבר צוות באתר שמתיימר להיות אתר אובייקטיבי צריך להיות זהיר עשרות מונים אחרת הוא והאתר מאבדים את אותה אוביקטיביות שלא לאמר מיקצועיות עליהם הם מנסים לשמור - על זה קשה להתווכח.

היה כ"כ קשה לפרסם תמונות ללא הפירסום הצהוב הבולט? למה אני מרגיש שכל מה שאתם עושים פה זה לחפות האחד על השני ולתקוף משתמש שסה"כ מעלה טענה די לגיטימית? כ"כ קשה להגיד "טעינו"? האגו משחק תפקיד כ"כ מרכזי שניתן לוותר על המיקצועיות הבסיסית למענו?

אף אחד לא יכול להגיד שהטענה שלי לגבי חבר צוות שעובד בחנות ולכן צריך לשים לב למעשיו אינה נכונה - על זה יש משיהו שלא מסכים?

פורסם

מי אמר שאנחנו מתיימרים להיות אובייקטיבים

סתכל על הפירסומות בעמוד הראשי

זה ניראה לך אובייקטיביות??

חוצמיזה שלא הייתה פה שום הבעת דיעה

הוא לא אמר שחנות זו טובה יותר מאחרת

עוד מעט תגיד שפורשי לא אובייקטיבי כי הוא אוהב פורשה

ואני לא אובייקטיבי כי השם שלי זה על שם חברת בארטון(סנובורד)

פורסם

ואי, סוף סוף :yelclap:

יש מצב אתה מצלם את הבאנדל שהגיע עם הכרטיס?

פורסם

חוצמיזה שלא הייתה פה שום הבעת דיעה

הוא לא אמר שחנות זו טובה יותר מאחרת

עוד מעט תגיד שפורשי לא אובייקטיבי כי הוא אוהב פורשה ::)

פששש... אתר חומרה סובייקטיבי... זה חדש.

אז זה אומר שלא ממש ניתן לסמוך על הביקורות שלכם, לא? הרי אם אינכם אובייקטיביים איך נדע שמוצר שקיבל אצלכם ציון כזה או אחר לא קיבל אותו משיקולי תועלת? התגובה שלך ממש מראה על מחסור רציני בחשיבה לפני התגובה - מעניין אם מנהלי האתר יסכימו איתך.

ד"א - את ה 6600GT AGP כבר יש בארץ בנעה ולא רק ב ****. למיטב ידיעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) בחנות זו נותנים רק שנה אחריות - לא?

פורסם

כן, פרסום כזה או אחר לא משפיע בכלום על צוות האתר אלא על הגולשים שבו

זה שיש פרסום בעיתונים לא הופך אותם ללא אובייקטיבים, לדוגמא

ככה גם כל שאר המדיה, פרסומות היו ויהיו וזה לא ישפיע על התוכן המוצע או איכותו!

פורסם

נו באמת, השקית היא הרקע היחיד שמצא ? הצילומים באיכות גרועה ולא ממש מהווים "שירות" לכל מי שרוצה לראות את המוצר. מזל שהצלחת לצלם קצת את הכרטיס מבעד לכל הכתובות של החנות.

כמו שכבר אמרו לך, אנחנו לא כולנו ילדים מטומטמים ותמונות ירודות כאלה לא הייתי מפרסם.

מי שרוצה לראות איך נראה כרטיס כזה מוזמן לגשת לאתר הידוע הבא, שם יוכל להתרשם ממקצועניות מהי:

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041119/index.html

אמנם לא אותה חברה אבל תמונות וביקורת מקיפה על ביצועים מצויינים של הכרטיס.

card1.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים