עבור לתוכן

מה יהיה שיא ה MS במסכי LCD ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לגבי OLED אם אני לא תועה הפירוש הוא : Organic Liqued electro diode

לא בטוח לגבי הפירוש אבל זו שיטה מולקולרית שאמורה לשנות את צבעי התאים בעזרת שינוי זרם.

למעשה זה תא מאוד מאוד קטן שכאשר הוא מקבל מתח הוא משנה את צבעו. למעשה בטכנולוגייה זו ניתן להגיעה לגודל נקודה של 0.100 במקום 0.264 כמו בLCD. למעשה זה עובד בשיטה אורגנית המאפשרת שינוי צבע ותגובה מהירה פי 3 מה LCD.

לא שמעתי על תחילת תהליכי היצור או משהוא מתוכנן אבל אני יודעה שהתכנולוגיה קיימת כבר שנה וחצי אבל עלות הייצור כה גבוהה עד שחברה תצטרך לרכוש מאות כימאים בשביל לעבוד על זה.

מן הסתם אותו הבעיה הייתה גם לפלזמה...ותראה את הטכנולוגיה הזאת היום...

תאכלס בכמה בית אב בישראל יש פלזמה?

מאטים מאוד ביגלל בעיית הגז הנחלש שלה אחרי 5 שנים...

OLED סובלת מבעיה דומה...

השאלה היא גם באמת כמה שנים מחזיק ה LCD...אני מתאר לעצמי שאחרי 4-5 שנים שהוא כל יום עובד הוא מתחיל גם להיחלש...סתם לשם השוואה...ה CRT שלי 17 אינץ מעפן עובד כבר 7 שנים ועדיין בועט כאילו נולד אתמול :smile1:

פורסם

רגע אז אתם לא ממליצים לקנות מסך LCD? אני מתכנן שידרוג למחשב בזמן הקרוב מאוד ותכננתי לקנות samsung 710tm או iiyama 413s אבל את אומרים שלא כדאי? יש לי בעיקרון syncmaster 955df הממ... 19 אינץ...אז אתם אומרים שלא כדאי? להישאר עם המסך הזה? או בכל לקנות CRT חדש? בעיקרון יש לי שנה של מחשב עכשיו עד לצבא (קרבי) אבל כאילו אמא גם תשתמש במחשב ... אז אתם לא ממליצים?

פורסם

גם אם לא הייתי הולך לצבא הייתי נשאר אם המסך הזה, ובמיוחד אתה, שעוד שנה אתה בצבא, לדעתי תשמור את הכסף ואחרי הצבא תקנה מסך חדש וטוב.

1MS שקול ל85HZ אם אני לא טועה.

פורסם

שמע בעיקרון אמא שלי רוצה מסך LCD...הקטע של ה LCD על החשבון שלה שאר החלקים זה על חשבוני היא פשוט רוצה מסך LCD ואמרתי אם כבר אז נקנה משהו על רמה... אבל מה אתם אומרים שזה לא שווה בשביל משחקים? LCD? כאילו הבנתי שהסמסונג דווקא מצויין ויש איכות תמונה מאוד גבוהה..12MS...זה כזה נורא לעומת מסך CRT טוב? כי המסך הזה לא הכי טוב בעולם מבחינת איכות (המסך שלי)

פורסם

לפלזמה אין בעיית גז נחלש זה אגדה

הסיבה העיקרית שאין אותה בכל בית זה פשוט כי היא עולה יותר מדיי

פורסם

בהחלט יש לך שכל בראש , אבל לא זאת בעית זמן התגובה , בעיית זמן התגובה היא שכשמופיע צבע חדש לפיקסל לוקח זמן לצבע הישן להעלם (בFADE OUT) , זה מה שגורם לאפקט המריחה , וזמן כמה שיותר נמוך הוא יותר נעים לעין ויותר קרוב למציאות. ובעצם התיקון ההגיוני לתאורית (בהומור) ה"מינוס MS" זה לא"מסכים במינוס" שיוכלו לחזות מה הם יציגו  , אלא לפי ההגיון "זמן מינוס" זה בעצם תמונה בלתי ניתנת לצפייה (יעני חוסר תמונה) כי הצבע נעלם עוד לפני שהוא מוצג  :cool2:

(כמובן זה לא קשור - אבל סתם אני מתקן את ההגיון פה).

שאלה אז איך זה שמסכי LCD לTV רואים בהם טוב??? או שהם בנויים אחרת?

פורסם
  • מחבר

לפלזמה אין בעיית גז נחלש זה אגדה

הסיבה העיקרית שאין אותה בכל בית זה פשוט כי היא עולה יותר מדיי

זאת ממש לא אגדה...

האור במסך נקטן בצורה משמעותית...קראתי את זה בדי הרבה מקומות.

והפלזה לא יקר בהשוואה למה שהוא היה בהתחלה..

פורסם

שאלה אז איך זה שמסכי LCD לTV רואים בהם טוב??? או שהם בנויים אחרת?

מה ? ???

אני לא מבין את הקשר בין הציטוט שהבאת לשאלה שלך.

ואיך אתה בכלל מגדיר מה זה רואים טוב ומה לא ?

בכלל ישבת פעם על LCD וראית מה הבעיות שלו שאותן אתה מגדיר כ"רואים לא טוב" ?

איך בכלל הגעת למסקנה שבטלווזית LCD רואים אחרת ממסך LCD ? ישבת פעם והשוות בין השניים ?

ולמה אתה חושב שטלווזית LCD היא מושלמת יחסית לטלווזית CRT ? הרי ראית שבמסכי מחשב יש יתרונות ויש חסרונות לLCD לעומת CRT , מה בדיוק הופך טלווזיה לשונה ?

פורסם
  • מחבר

מה ?  ???

אני לא מבין את הקשר בין הציטוט שהבאת לשאלה שלך.

ואיך אתה בכלל מגדיר מה זה רואים טוב ומה לא ?

בכלל ישבת פעם על LCD וראית מה הבעיות שלו שאותן אתה מגדיר כ"רואים לא טוב" ?

איך בכלל הגעת למסקנה שבטלווזית LCD רואים אחרת ממסך LCD ? ישבת פעם והשוות בין השניים ?

ולמה אתה חושב שטלווזית LCD היא מושלמת יחסית לטלווזית CRT ? הרי ראית שבמסכי מחשב יש יתרונות ויש חסרונות לLCD לעומת CRT , מה בדיוק הופך טלווזיה לשונה ?

מסכי LCD פלאזה וכו' , הם לא טלויזיות אין להם TUNER,הם בעצם מסכים לכל דבר גם למחשב וגם לוידיאו...

LCD נראה הרבה יותר מ טלויזיה קוריאנית\סינית ממוצעת ב 2000 שקל זה נכון,מה שגם אם נוסיף את הרזולוציה החדשה שרצה כבר בארה"ב ויפן על HDTV - מושלם למסכי LCD.

לא חושב שיש לאיזה LCD היום בעיה להציג ערוצי טלויזיה ובאיכות תמונה מעולה,אבל אני חושב שטלויזיות 100הרץ מבית טוב יתנו גם מלחמה בחזרה ואפילו יהיו טובים יותר.

ואני חושב שהבחור התכוון שרואים ב LCD יותר טוב מטלויזיה רגילה לא ?

פורסם

מה אתם אומרים שטלווזיה רגילה טובה יותר מ פסלמה?

חחח לא יכול להיות אני רואה שבפסלמה רואים הרבה יפה!

פורסם

ואני חושב שהבחור התכוון שרואים ב LCD יותר טוב מטלויזיה רגילה לא ?

לא , הבחור התכוון חדיש יותר חייב להיות טוב יותר, כאילו במסך LCD רואים גרוע יותר מאשר בטלווזית LCD , ואם בטלווזית LCD אפשר לראות סרטים אז מדוע אי אפשר לראות במסך LCD, - אך כמובן שהוא טועה, עשה 1 + 1 לכמה שמועות ומידע כללי, אין מה להתייחס.

יש לזכור , בכל הקשור ל LCD - הטכנולוגייה הזאת רצה קדימה בראש ובראשונה כי המסכים הם דקים, כל שאר היתרונות הם דברים נלווים ולא מהווים או היוו סיבה לפריצת הטכנולוגיה. מי שיזכור את ימי הטרום LCD בהם ראינו בתוכניות מדע בדיוני כמו למשל מסע בין כוכבים את אנשי הצוות משתמשים במן מסכים דקים (כמו מחשבי טבלט) , יכול להבין איך "גאדגט" זה פרץ קדימה.

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים שטלווזיה רגילה טובה יותר מ פסלמה?

חחח לא יכול להיות אני רואה שבפסלמה רואים הרבה יפה!

לא אני לא אומר את זה.

אני אומר שיש היום טלויזיות CRT גם ברמה מאוד גבוהה עם BANDWITH VIDEO רחב מאוד... מעל ה 200 זה כבר טוב. ו 100 הרץ יכול להראות מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים