פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים אני מתכנן לקנות 6600 GT ל AGP ורציתי לשמוע המלצות בעניין החברה........ תודה
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים אין לי איזה מקור להשוואה אבל אני ממליץ על ג'יגה בייט.כי האפשרויות הם פוינט אוף וויו, אלברטון וג'יגה בייט. לדעתי ג'יגה בייט עדיפים אבל אם אני לא טועה פוינט אוף וויו בא דום 3 מלא מקורי.
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים אין לי איזה מקור להשוואה אבל אני ממליץ על ג'יגה בייט.פותח התראד מדבר על AGP,לGIGABYTE יש 6600GT רק בPCI-Eלדעתי לך על אלבטרון בגלל שיש לו קירור יותר טובאבל אם אתה רוצה תdoom3 הpov גם אפשרות נחמדהאבל מה שיותר חשוב זה למי יש יותר אחריות
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים בהחלט אלבטרון - 3 שנים אחריות, חברה איכותית וקירור סוף הדרך...ד"א - ביררתי בכל החנויות כמעט בארץ וכרגע יש רק לחנות אחד את זה במלאי.ונכן, ג'יגהבייט באמת אין AGP - רק PCI-EXPRESS.
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים באתר כן, בארץ לא. בארץ יש רק של אלבטרון ופוינט אוך וויו זמינים וגם הם בחנות אחת בלבד זמינים כרגע.
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים לג'יגה ביט יש לAGP תסתקלו באתראני לא יודע באיזה אתר אתה התסכלת..לפי האתר של gigabyte אין דבר כזהhttp://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_NVIDIAGeForce6600GT.htmשים לב שמדברים על 6600GT ולא 6800GT
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים שהיא?בדקתי רק בארבעה חנויות גדולות ככה שאני לא יכול להתחייב לכל חנות וחנות בארץ, אבל מאלו מצאתי רק פה:www.noacomp.co.il
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים פותח התראד מדבר על AGP,לGIGABYTE יש 6600GT רק בPCI-Eלדעתי לך על אלבטרון בגלל שיש לו קירור יותר טובאבל אם אתה רוצה תdoom3 הpov גם אפשרות נחמדהאבל מה שיותר חשוב זה למי יש יותר אחריותאתה טועה. סתכל פה את הבאנדל של הדום 3 ראיתי בזיגזג.
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים אני לא טועה ,לפי האתר של gigabyte הם לא מייצרים 6600GT בAGPהסתכלתי כרגע בלינק שהבאת ,אני לא יודע איך חשבת שזה AGP? לא רשום שם שום דבר כזהרק בגלל שהחנות לא טרחה לרשום PCI-E בשם של הכרטיס זה לא אומר שהוא AGP תבדוק תלינק ל "אתר המוצר"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.