עבור לתוכן

אחרי עדכון ביוס המחשב לא עולה כלל !!

Featured Replies

פורסם

שלום , רציתי לעדכן את הביוס שלי מאחר והוא לא תמך בדיסק קשיח מעל 32 ג'יגה , לאחר העדכון

(יכול להיות שהוא לא היה מתאים) המחשב לא עולה כלל והוא מצפצף כאשר אני מפעיל אותו.

מה ניתן לעשות

תודה רבה מראש

פורסם

כמה צפצופים הוא משמיע?

פורסם
  • מחבר

למען האמת הוא לא מפסיק לצפצף - ציפצופים ארוכים.

ניסיתי להוציא את הסוללה לשעה + אבל ללא הצלחה

תודה

פורסם
  • מחבר

יווווו זה בדיוק כמו המצב שלי....

רק להיות בטוח שהוצאתי את הג'אמפר הנכון... - כאשר הוצאתי אותו שהמחשב היה דלוק - הוא נכבה (אצלי הוא בצבע כחול) ליד הסוללה.

הבעיה שבלינק שנתת אין פתרון . אז מה לזרוק את ההלוח לפח - או שאולי בלוח שלי (בניגוד לשלו) יש איזו שהיא תקווה.

המון המון תודה

פורסם

אולי זה יעזור

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=biosupdate4.php

אם לא אז האפשרוית הנותרות הם:

1.לנצל תאחריות אם עדיין בתוקף

2.למצוא איזה מקום שמתמחה בצריבת eeprom שיצרבו לך תביוס

3.לשאול תיבואן אם יכול לתקן לך תביוס

4.לקנות לוח חדש (או משומש אם כבר לא מייצרים לוחות למעבד הזה) או לקנות מעבד+לוח וסביר להניח גם זכרונות

פורסם
  • מחבר

וואוו תודה רבה - מצויין עדיין יש תקווה.

אבל מאחר וכל הבעיה התחילה כי חשבתי שיש לי את העדכון הנכון אולי תוכל / תוכלו בבקשה לעזור למצוא את הלינק הנכון ולהכין את קובץ ה- BATCH

במידה וכן אני מעלה 2 תמונות ובהם אינפורמציה על המחשב שלי + לינק שמצאתי את הדם המדוייק של הלוח שלי - שמתפרסם בחברה אחרת...

http://support.octek.com.au/Products/MainBoards/P23/via/mb_p3_v_03.htm

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אז המחשב שלך כן עובד? :s05:

בכל מקרה, אם הוא לא אז אתה לא יכול לצרוב לו ביוס

פורסם
  • מחבר

לא לא לא , הצילומים הללו נעשו כאשר חיפשתי ביוס....

כרגע כמו שציינתי הוא לא עובד כלל

פורסם

אם אתה לא רואה כלום על המסך אין מה לעשות

באשר לתמונות מcpu-z/sandra אי אפשר להבין תדגם מזה אומנם אתה טוען שהלוח שהבאת בלינק הוא כמו שלך אבל יכול להיות שטעית כי הביוס ככל הנראה לא התאים,אולי פשוט לוח דומה , תסתכל מה רשום על הלוח עצמו צריך להיות רשום שם תדגם ,בכל אופן עדכון ביוס לא יעזור לך אם אין כלום על המסך

פורסם

תחפש את הדגם של הלוח על הלוח עצמו. תחפש כיתוב שיראה לך כמו דגם. אני לא יודע איך בדיוק DFI ממספרת את הלוחות שלה אבל תיכנס לאתר שלהם ותראה איך היא נותנת את השמות ותחפש את המבנה הזה בכיתוב על הלוח אם שלך.

פורסם

כניראה שעידכנת עם הגירסה הלוא נכונה אם יש לך אחריות תן אותו לתיקון ואל תגיד שעשית עידכון לא נכון!! פשוט תגיד שהוא פתאום לא עולה ואם אין לך אחריות חפש באינטרנט ראיתי שמוכרים ביוס של כל מיני לוחות אולי תמצא כמו שלך...

פורסם
  • מחבר

חבר'ה , תודה רבה על העזרה :yelclap:

את הדגם של הלוח שנתתי פה בפורום הוא בדיוק כפי שיש לי במחשב והוא זוהה עפ"י 5 ספרות בעת עליית המחשב בביוס.

את הקובץ שהורדתי לעדכון הביוס לא הורדתי משם אלא מ- WWW.DRIVERGUIDE.COM

על הלוח שלי לא מצאתי שום פריט מזהה ומעבר לכיתוב על הציפים.

תודה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים