פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים אני רוצה לקנות ת IRIVERויצא להם הדגם החדש הציבעוני שגם מראה תמונות וסרטים וכיוצא בזהורציתי לדעת עם הוא שווה קניה או שיש משהו יותר טוב ומה ההבדלים חוץ מאלה שציינתי לבין ה IRIVER הישןהקנייה מתוכננת להיות בארצות הברית
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אתה יכול לראות באתר שלהם:http://www.iriveramerica.com/products/H120.aspxhttp://www.iriveramerica.com/products/H320.aspxבגדול ההבדלים זה מסך צבעוני (למרות שלראות סרטים זה די פרימיטיבי בו), ל 300 אין כרגע שלט (יהיה בעתיד), בדגם של 300 בארה"ב אין את ה USBHOST (להעביר תמונות ממכשיר USB) אבל יש בדגם הארופאי, שליטה קצת שונה (פאד בגלל גויסטיק)..
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אני רוצה לקנות ת IRIVERויצא להם הדגם החדש הציבעוני שגם מראה תמונות וסרטים וכיוצא בזהורציתי לדעת עם הוא שווה קניה או שיש משהו יותר טוב ומה ההבדלים חוץ מאלה שציינתי לבין ה IRIVER הישןהקנייה מתוכננת להיות בארצות הבריתהוא לא תומך בניגון סרטים רק בהצגת תמונות ונראה לי אתה מתבלבל פה בן הנגנים ה - 300 מציג תמונות ה - 100 מנגן מוסיקה והפמפ שלהם מנגן סרטים והוא גדול מסיבי ולא ממש שווה השקעה לפי דעתי כי המחירים שלו בשמים.לגבי ה - 100 יש עליו הרבה ביקורות חיוביות וה - 300 חדש יחסית בשוק אבל גם עליו לא חסרים שווחים אתה מוזמן להכנס ל CNET.com ולראות את הביקורת על שני המכשירים בנוסף אתה יכול לבקש השוואה בינהם ולראות מה עדיף לך
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים ה FIRMWARE החדש של ה 300 כן תומך בסרטים, אבל ברזולוציה נמוכה, וב FPS נמוך, אבל עדיין ניתן לראות שם סרטים (לאחר המרה), זה סתם יפה בשביל הגימיק, אבל זה לא פרקטי..
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים יפה ובגלל זה הוא לא תומך בסרטים מבחינתי אני מעדיף את הפמפ שתומך באופן מלא בסרטים שלהם אבל הוא גדול מדי ומסיבי מאוד מסיבי בגלל זה למשל אני בחרתי בגימיני הוא קטן קומפקטי נכנס לכיס ולראות בוא סרטים זה די חביב כשאתה לבד
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים תגידו אם אני מזמין מארה"ב באינטרנט או נוסע וקונה בארה"ב אני יקבל את הגרסה של ארה"ב נכון? איזה באססה...
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים כבר יש אב טיפוסתכנסו לפורום של ארקדיה מישהו פירסם שם תמונות של השלט החדש וכל מיניתקנה H100יש לי H340המסך הצבעוני לא ממש עוזר לך בחייםאני בקושי משתמש בוהדבר היחידי שבאמת יותר טבוב זה האפשרות לחבר SD וכאלואבל זה איטי לאללה אז גם לא הכי עוזרתקנה H100!ההבדל במחיר לא שווה את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.