עבור לתוכן

מבקש עזרה דחופה בקניית mp3 מארצות הברית

Featured Replies

פורסם

דודים שלי מביאים לי mp3 מארה"ב ואני צריך עזרה בלהגיד להם מה להזמין.

אז ככה...... לנגן חייבת להיות רצועת יד בכדי שתהיה אפשרות לרוץ איתו ( חובה הקטע של הספורט )

ומ4 ג'יגה עד 20 הכל מתקבל...

בבקשה תשלחו לי קישורים לאתרי קניות מארצות הברית עם מוצר שתואם את הבקשות שלי..

בדקתי את הrio carbon ואת ה- rio karma...

הם קטנים אבל אפשר לרוץ איתם?!

כמו כן יש לי 2 קישורים שרציתי לדעת מה דעתכם על מה שמצאתי..: והאם אפשר לרוץ איתם.

http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90131770&loc=111&sp=3

http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90141236&loc=111&sp=8

בבקשה זה דחוף הם מגיעים בקרוב..

תודה מראש!

פורסם

כנס ל Cnet.com הם נותנים לך את כול הנגנים הקיימים כמו כן אתה יכול לראות סרטונים שמציגים בהם הנגנים גודל עובי וכולי שקריין מקצועי מסביר עליהם ומסובב את זה כדי שתזכה לראות את כול הנגן

אבל נגנים נוחים לריצה לפי דעתי זה ה

creative macro 5 GB

ipod mini 4 GB

rio Carbon 5 GB

וזהו עקרונית יש את הנגני פלאש שכול הרצים אצלי במכון כושר משתמשים בהם אבל אני לא ממליץ עליהם הם לא שווים כי הם בקושי מחילים שני דיסקים.

אבל עקרונית ראיתי הרבה פיצרים יפים לתפיסה של הנגנים על הזרוע שווה לבדוק לאי פוד ולריו שלפי דעתי יש משהו אם זיכרוני אינו מטעני ראיתי את זה בעבר זה רצועת צמר או איך שלא קוראים לחומר הזה שנתפסת על היד על הזרוע למעלה והנגן מולבש עליה ונסגר על ידי מעטפה עם נעילה אבל יש עם זה בעיה כי צריך שלט להעביר שירים כי עקרונית אתה לא רואה את הנגן כשהו בתוך הכיס הזה.

שיהיה בהצלחה

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הנגנים האלו מגיעים עם רצועה לזרוע...

איפה ניתן לקנות כזה??

פורסם

אף אחד לא מגיע עם רצועה לזורע את צריך ללכת לקנות את זה בחנות אני מאמין שגם בארץ תוכל למצוא את זה באופיס דיפו ודומיהם ואם א בארץ אז בחנות שהמשפחה שלך תקנה את הנגן שתבדוק אם אין להם רצועה לרוב מוצאים את זה שם באופיס דיפו זה המקום שאני קניתי ממנו את הנגן שלי בחנות של אי פוד אם אתה קונה אי פוד ובחנויות הגדולות למחשבים תמיד יש מתלה לכול מיני תיקים ורצועות למחשבים ונגנים שהמשפחה שלך תבדוק שם

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יכול להיות בטוח שהרצועה לזרוע תתאים לנגן ??( ד"א כל נגן הוא בעל בולם זעזועים חזק מספיק כדי להסתדר עם ריצה ברחוב?? )

פורסם

לי יש את ה RIO CARBON, הוא קטן, לא נראה לי שיש בעיה לרוץ עם נגנים כאלו, אך הוא שברירי מאוד, אם בטעות תפול עליו או תתנגש במשהו, לא יודע כמה הוא ישרוד (תמיד יש אחריות).. ל RIO יש קו מוצרים די נרחב לנגני MP3 בשביל ספורט, אבל הם מגיעים ב 128 עד 512 MB בלבד (דגמי CALI ו FORGE), הנה:

http://www.digitalnetworksna.com/shop/_templates/item_accessories.asp?model=266

נראה לי בגדול גם שנגני ה FLASH (האיכותיים יותר) פחות שברירים מנגני הדיסקים (אבל שוב, יש להם פחות קיבולת)...

פורסם

יש רצועה מיוחדת ליד אתה תולה את זה על הזרוע בחלק העליון מה הסיכויים שטיפול על הזרוע זה די בטוח ודי הרבה אנשים משתמשים בזה בנוסף זה בא עם בולם זעזועים מען קרית אוויר קטנה שעוטפת את הנגן

פורסם
  • מחבר

יש רצועה מיוחדת ליד אתה תולה את זה על הזרוע בחלק העליון מה הסיכויים שטיפול על הזרוע זה די בטוח ודי הרבה אנשים משתמשים בזה בנוסף זה בא עם בולם זעזועים מען קרית אוויר קטנה שעוטפת את הנגן

אפשר קישור בבקשה?

פורסם

וואלק חיפשתי לך קישור אבל לא מצאתי את זה לצערי

פורסם
  • מחבר

וואלק חיפשתי לך קישור אבל לא מצאתי את זה לצערי

תודה.. כמה זה צריך לעלות? ושאלה אחרונה הMUVO2 4GB מתאים לזה ?? זתאמרת הוא לא יקפוץ בריצה?

פורסם

20$-40$ ובקשר לגודל תצתרך לבדוק עם דודים שלך שילכו לראות שלי יחסית גדול בגלל שכרגע אני משמש איתו ב NX ועכשיו הזמנתי חדש מדוד שלי ל GMINI 400 שהוא בגודל של אי פוד צריך לבדוק את הגדלים וללכת לחנות אם דוד ים שלך חברים בסמס קלאב אז אני יודע בוודאות שבשיקגו ובמאימי יש את זה.

פורסם

וזה בטוח שהMUVO 2 לא יקפוץ בזמן הריצה?

למה הכוונה לא יקפוץ בזמן הריצה להזכירך לא מדובר בדיסקמן!!! קפיצות כאן לא מזיזות לנגן אני לא נתקלתי בחיים שלי בבעיה כולשהי שהנגן הפסיק שיר בגלל קפעצה.

או שאתה בכלל מתכוון לקפיצה מבחינת פליטתו מתוך הרצועה אז לא זה לא אמור לקרות לפי דעתי לי זה לא קרא למרות שאני יותר רוכב על אופנים מרץ אבל עדיין לא נתקלתי בבעיות יציאה לא נוחה בזמן פעילות גופנית

פורסם

בגדול, בנגנים יש חלקים זזים, אך לרוב, הם קוראים פעם באיזה כמה דקות (יכול להגיע לחצי שעה), את כל השירים ב PLAYLIST לתוך BUFFER של זכרון 32MB ואז ההארד דיסק נעול ואין בעיה של קפיצה. לגבי נזק לדיסק, יתכן במצב קיצוני אבל לא סביר (גם ככל שהדיסקים יותר קטנים, כמו ב MUVO2 זה כמעט לא משפיע בגלל הגודל שלהם). אפילו ב APPLE ב FAQ של ה IPOD רושמים שאין בעיה לרוץ איתו (גם כן נגן מבוסס דיסקים).

כמו כן אתה יכול לחפש בגוגל דברים כמו "RUNNING WITH MP3 PLAYER" או "RUNNING WITH MUVO2" או משהו כזה...

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לקפיצות בשיר.... תודה לכולכם על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים