פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים טלנוב, ארשה לי לתקן אותך: נרגי, המון בהצלחה, תהנה, ואל תשכח: פתיחות עם טנק זה שו"ס עומר, שיהיה לך בהצלחה ותנסה להנות (עלק?) מכל רגע.
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים מחבר תודה רבה לכולם! עכשיו אחרוני האורחים שבאו (משפחה) הולכים, ואז נרגילה אחרונה ולישון. נתראה!
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים מחבר חזרתי היום, ב 11 וחצי ככה כבר נחתתי בירושלים ובסביבות 13:00 כבר הייתי בבית (פקקים מטורפים + חיכיתי לחברים שחזרו מצנחנים).אני רוצה להגיד לכם - נהניתי לאללה השבוע.אני בחטיבה 401 (מרכבות סימן 4), פלוגה ה' ("הזאבים").יש לנו סגל ספץ - תותחים אחד אחד, האוכל סביר, והחבר'ה סבבה - אז אני נכון לעכשיו מרוצה.חוזרים ביום ראשון לשבוע של אימוני נשק עם המנוסר ;D
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים וואלה תהנה שם בשיריון אולי אני עוד חודש אחרי שאני אסיים את הטירונות שאני נמצא בא עכשיו אני אצטרף אליכם או להשלמה או לטירונות חדשה
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים כרגע טירונות בחוות השומר חודשיים וחצי של 02 עוד 5 שבועות מסיים וכנראה אני אגיע לשריוןאבל לא ברור אם אני אקבל ד"חש (דחיית שרות) עד למרץ או רק השלמה ל03 ואצטרף לגיוס נוב'
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אתה יכול לעשות השלמה לרובעי 03 במקצועות (אלה עם כן כבר שינו את הטירונות ל05, אז זה כבר סיפור אחר), שזה כול זריקת רימון מהקרקע, וירי ממא"ג שאשר לתפור את זה גם במקצועות,במיקצועות שלי עשו את ההשלמה הזאת לטבח, שעשה 02.
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים מחבר לא, שיריון עדיין לא עושים 05, אבל אני חושב שיש השלמה לזה בשלב יותר מאוחר.
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים איזה מגניב מאסטר! אני בפלוגה ו', אתם מעלינו אני אחפש אותך מחר 8) והסגל של הפלוגה שלנו הוא הכי טוב.. וגם המ"מ, רק מה יש לנו סמ"ח בן ז**ה רציני. אין אחד בפלוגה שלנו שלא משקשק רק מלראות אותו.. חוץ מאיזה דפוק אחד שעושה שטויות בלי סוף והוא דפוק בשכל - אסור! שיתנו לו נשק.
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מחבר הסמ"ח שלנו יותר מפחיד, שאול אם אתה מכיר. אגב אני החניך סמ"ח אצלנו.הסמל שלכם באמת יותר יפה, והשם שלנו ממש טיפשי. כאילו, יכלנו להיות ה-כל, לווא דווקא ה-זאבים, חוסר השקעה...
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים איזה יופי אני לא הפעור היחידי כאן... יום ראשון שיבוץ כנראה חרוב...למה חרוב? כי כל השאר סתם עלוב... אלללה מהווי הפק'לים שלנו.. "עדיף....אחות...זונה...מאח...בצנחנחים" חחח
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים הסמ"ח שלנו יותר מפחיד, שאול אם אתה מכיר. אגב אני החניך סמ"ח אצלנו. הסמל שלכם באמת יותר יפה, והשם שלנו ממש טיפשי. כאילו, יכלנו להיות ה-כל, לווא דווקא ה-זאבים, חוסר השקעה... לא מכיר את השאול... לא יודע אפילו את השם של הסמ"ח שלי וכן יש לנו סמל באמת יפה ושם יפה - פלוגה ו' וייפר... הולך.. אבל זה חפיף זה לא העיקרון כאן ושלכם גם בסדר..
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מחבר שאול זה הנמוך שהולך עם החולצת פליז הירוקה הזאת... יש לו מבט כועס כזה...ביציאה הוא צעק על מישהו באוטובוס, "אתה לא מתבייש לדבר אליו ככה?! הוא המפקד שלך!!!!" במה-זה עצבים.... חחחח היה קטעים.בכל מקרה, בוא לבקר, תראה ת'דיסקית ות'כומתה ששיפצ"רתי היום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.