עבור לתוכן

להתראות חברים!

Featured Replies

פורסם

שיהיה לך שירות נעים וכמה שיותר קל! :hi:

• תגובות 59
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעשה חיים בן אדם. ואל תדאג , אתה עוד תגלוש הרבה בפורום וברשת , אתה בכלל לא תרגיש בהבדל , למעשה ההבדל היחיד יהיה שבין גלישה לגלישה הוא שיצא כרטיס מסך חדש מעבד פי 2 יותר חזק ודריברים פי 4 יותר מעודכנים 8)

בהצלחה .. :hi:

פורסם

שיהיה לך בהצלחה.

אם תהיה מבסוט שם הרווחת אם לא.... תנסה לצאת משם.

אבל הכי חשוב קח את הכל בסבבה.

גם אני לפני הגיוס אמרתי שלום ולא תארתי לעצמי שבזמן שרותי בצה"ל אני אהיה באתר יותר מאשר באזרחות ;D

אז כמו שאומרים באנגלית: שבור רגל ( זה גימלים ;) )

פורסם

אני מצטט את מה שרשמתי לך ב-ICQ..

לפי מה שאמרת לי,בעוד יומיים/שלושה אתה מתגייס לצבא,אחי שיהיה לך גיוס קל ותשמור על עצמך!!!!

אסף.

פורסם

שפשוף נעים וגיוס קל,

תעשן נרגילה מתי שתוכל :)

פורסם

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה, באמת עוזר לשמוע את התגובות שלכם! :-*

פורסם

אחיייייייי הכושייייייייייייייייייי אתה מתגייס בלאט

תיהיה חייל טוב ותגן על התחת הלבן שלי לפחות עוד איזה חצי שנה עד שאני אגש להגן עליו לבד .

בדוגרי שיהיה לך את השירות הכי טוב בעולם ושתרגיש סיפוק מן השירות הצבאי שלך ושתחזור אלינו בריא ושלם ושריון זה ממש אחלה זה כייף חיים , תמיד חלמתי ללכת לזה .

תראה את הסרט "שרגא קטן " כל עוד יש לך זמן , זה יתן לך כמה חיוכים בקשר לשרות בשריון ;)

אוהב אותך באמת , ובאמת תיהיה חסר לי ואני בטוח שגם לאחרים רבים שפה ואם אתה מוכן להעביר את התואר אני מוכן לקבל אותו על עצמי להיות הנרגילה מאן של המפגשים :)

C U IN 3 YEARS

פורסם

וואי, סליחה שאני נדחף עם נושא שקצת לא קשור, אבל זה ממש מזכיר לי לפני 4 שנים בערך איך אני וחברים שלי היינו לפני גיוס... יא אללה... שמעו חבר'ה (מי שלפני גיוס) תיהנו מזה כמה שיותר! איזה זמן יפים אלה היו... את האמת גם בצבא היה לא רע בכלל. החיים האמיתיים מתחילים אח"כ, אחרי הצבא...

פורסם

Show them who's boss :xyxthumbs:

:smile1:

פורסם

שמעו חבר'ה (מי שלפני גיוס) תיהנו מזה כמה שיותר!

פורסם

שמע שריון לא נחשב לחיל אהוד במיוחד...

אבל כל עוד אתה מאושר, כן ירבו כמוך!

פורסם

נרגי, המון בהצלחה, תהנה, ואל תשכח: פתיחות עם טנק זה שוס :smile1:

Show them who's boss :xyxthumbs:

:smile1:

הרס"ר? ;)

פורסם

עומר, נאי מאחל לך שה-3 שנים הללו יטוסו לך מהר מאוד כך שתחזור חיש קל לחיי האזרחות הזוהרים [ולניהול הפורומים] ;)

פורסם

אכן שיהיה לך שירות נעים.. וגם לי.. אנוכי הולך ביום ראשון גם כן לבקו"מ למסור את נשמתי בתמורה להגנה על המדינה  ;)

ואנחנו הולכים לעשות חיים בביסל"ש!!!

מחבר שהיה שם בטרום טירונות(ויצטרף אלינו ביום שני לטירונות הרגילה) שמעתי שזה אחלה בסיס.. אז בהצלחה לנו... נתראה בבקו"מ  :hi:

חפשו אותי בביסל"ש או בבקו"ם...אם לא נתראה בגיבוש..:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים