עבור לתוכן

רעשים בכונן הקשיח

Featured Replies

פורסם

כונן קשיח מסוג MAXTOR DIAMONDMAX PLUS D740X  - מספר דגם 6L0J02 - התחיל להשמיע רעשים, כמו של מאוורר שמסתובב במהירות גבוהה, אותם רעשי SPIN UP שמושמעים כאשר מדליקים את המחשב. האם להתחיל לדאוג, או שזה בגדר שחיקה רגילה (הדיסק כבר בן למעלה משנתיים)...?

פורסם

כונן קשיח לא צריך לשנות את הרעש שהוא מפיק עם הזמן.

אם הוא מפיק רעשים שהוא לא היה מפיק לפני כן זה לא סימן טוב.

פורסם

גבה את כל הדברים החשובים שיש לך...

פורסם

גם לי זה קרה במחשב הישן המאורר של המעבד היתחכך קצט בקצוות

אם זה ככה פשוט קנה מאוורר

פורסם

אה אופס אמרת בכוננן הקשיח :-\

פורסם

גם לי היה דבר כזה וזה והרעשים היו מגעים דוקא שהייתי מפעיל משחק מסויים , ונאמר לי שהמשחק יושב על איזור עם סקטורים פגומים ואחרי חודש הלך הארד-דיסק.

דבר ראשון תגבה את כל מה שיש לך , ואם זה מופיע רק לעיתים רחקות או בזמן שאתה מפעיל דבר מסויים אז יש סיכוי , אתה צריך לעשות פורמט לדיסק ( או דרך דוס או ווינדוס ) [ פורמט רגיל, לא מהיר של מחיקה אלא של מיפוי כונן ) ובזמן הפירמוט הוא ירשום את הסקטורים הפגומים ( וזה יקח הרבה זמן ) ואח"כ תתקין את הכל מחדש .

ד"א הייתי ממליץ לך לעשות את הפירמוט דרך DOS כי לי ב ווינדוס זה היה נתקע , וגם דוס הרבה יותר יציבה .

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

טובת אז המטרה כמובן היא לא לפרמט את ההארדיסק (הוא בערך 90% מלא), ועל מה בדיוק אני אעשה גיבוי (אין לי צורב). בינתיים המחשב עובד כרגיל כבר כמה ימים. השאלה היא האם ניתן לתקן את הבעיה (לבד, לא לשלם לאיזה מעבדה 100 שקל גדי שיגידו לי להחליף אותו) או פשוט לקנות אחד חדש?

פורסם

ההארדיסק שלך בשלבי גסיסה. גם אם אפשר לתקן אותו (ואני בכלל לא בטוח שאפשר) זה לא משתלם, כי תיקון כזה יעלה נגיד 200 לפחות? ב500 אתה קונה אחלה הארדיסק חדש, ואפילו פחות.

תעשה את השיקולים שלך.

לא לדבר שצורב עולה היום 200 וצורב DVD עולה 500. לתקן זה פשוט לא מעשי.

פורסם
  • מחבר

שלבי גסיסה זה קצת כללי. יש לך מושג מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

המנוע מתחיל לגמגם בטח. יכול להיות שהסיכוך נדפק גם. מה זה משנה?

פורסם
  • מחבר

לא משנה - סתם לידע כללי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים