עבור לתוכן

בחירת כרטיס מסך.. התלבטות אחרונה)6600GT/6800)

Featured Replies

פורסם

אוקיי.. אז בלי יותר מדי בלאגנים אני בתהליכים של בחירת כרטיס מסך.. למרות שאני יותר אוהב את ATI החלטתי ללכת על נווידיה בעיקר בגלל שבטווח המחירים הזה אני לא ארד מה-X800 ובארץ הוא יותר מדי יקר, וגם בגלל אי תמיכה ב-PS3 שלמרות שהיא לא משמעותית היום היא קצת הרתיעה אותי..

בכל מקרה בסופו של דבר החלטתי ללכת על כרטיס 6600GT AGP שזוכה עכשיו להרבה שבחים.. אבל רציתי רק לדעת אם מישהו יודע איפה כדאי לקנות אותו.. בפנדה יש ב-1400 כרטיס שך Point of view שזו חברה שמעולם לא שמעתי עליהם ולמרות שאני ממש לא אדם שקונה רק מותגים, בנושא הזה זה קצת מדאיג אותי.. לעומת זאת בנועה מחשבים יש כרטיס של אלברטון.. אבל הוא עולה 1600.. מישהו אולי התנסה עם הכרטיסים האלו ויש לו דעה על החברות העדיפות?

)ד"א.. מצאתי בזאפ ב-1500: קישור )

השאלה היא אם לא שווה לי כבר להשקיע עוד 100-200 שקל ולקנות 6800?.. בעיקרון אפילו גירסאת ה-LE יותר טובה מה-6600GT? בכל זאת הכרטיס אמור להחזיק שנתיים + ואם זה אומר להשקיע עוד 100/200 שקל וההבדל גדול בין ה-6600 ל-6800 אז זה שווה את זה..

בגדול כרגע הבחירה שלי היא ה-6600GT. . אבל בכל זאת אני מעדיף לשמוע חוות דעת של אנשים שמבינים בזה קצת יותר ממני..

תודה מראש ולילה טוב..

פורסם

חד משמעית תקנה את ה6800 הוא עם זכרון 256 ביט ואפשר לפתוח לו את הפייפים והורטקסים בלי שום בעייה

אני ממליץ על האלבטרון שיש לו קירור מעולה ועושה לאחר הפריצה אחלה אוברקלוק!!!!

שווה עוד 200 שקל!

פורסם

אז ככה לדעתי עדיף לך להשקיע עוד 400 שקל..

ותקבל את ה6800 msi שהוא כרטיס בן זונה 100 אחוז פתיחת צינוורת לא כמו אלברטון וגם 3 שנים אחריות וגם מגיע עם משחקים וכמובן הוא לא מתקרב ל6600

ובכלל עם אתה מיתכוון לעשות אוברקלוק אז אחי זה הההככרררטייסססס למה אני הגעתי ל1100 מגה הרץ לזיכרונות ו550 למעבד ואחי זה מטורףף ואמרו שאני יכול עוד אני ינסה כבר מחר.. (היום קיבלתי את הכרטיס חח)

פורסם
  • מחבר

אז ככה לדעתי עדיף לך להשקיע עוד 400 שקל..

ותקבל את ה6800 msi שהוא כרטיס בן זונה 100 אחוז פתיחת צינוורת לא כמו אלברטון וגם 3 שנים אחריות וגם מגיע עם משחקים וכמובן הוא לא מתקרב ל6600

ובכלל עם אתה מיתכוון לעשות אוברקלוק אז אחי זה הההככרררטייסססס למה אני הגעתי ל1100 מגה הרץ לזיכרונות ו550 למעבד ואחי זה מטורףף ואמרו שאני יכול עוד אני ינסה כבר מחר.. (היום קיבלתי את הכרטיס חח)

מילא את המאתיים של האלברטון אני יכול עוד איכשהו לגרד.. אבל ה-MSI מגיע כבר ל-2000 וזה כבר קצת גדול עליי..

בטוח שגם באלברטון יש לי 100% פתחית צינורות? כי הבנתי שבקטעים האלה זה פשוט מזל..

)ד"א.. מאיפה קנית את ה-MSI? כמה עלה ומה קיבלת איתו?..(

טוב.. נראה לי בנתיים ה-6600GT הודח ע"י ה-6800 של אלברטון..

מישהו קנה מפה/מכיר את החנות?

בגדול אם למישהו יש עוד איזו דעה אני אשמח לשמוע.. כי אני רוצה להיות בטוח שאני מנצל את הכסף שלי נכון (:

תודה!

פורסם

אין שום דבר בטוח אבל אני אומר לך שאני פתחתי את שלי ללא בעייה

וגם יש לו קירור מעולה.

לא בכל הכרטיסים אפשר לעשות אוברקלוק אחרי הפתיחה ובשלי הצלחתי

הבחירה שלך

פורסם

אפילו לא קרוב ל 100% יש סיכוי לפתוח אבל לא ממש גדול... על תיסמוך על זה...

פורסם
  • מחבר

חפיף.. גם בלי אובר קלוק הכרטיס חיה.. ומצאתי קונה ל-FX5200 שלי ב-200 שקל.. ככה שאני סגור על האלברטון..

תודה על העזרה!

(ד"?א.. בעיקרון אם הכרטיס נהרס במהלך אובר קלוק האחריות עדיין תקפה?.. או שזאת אחריות שאני יכול לזרוק את הכרטיס מהגג ואני אקבל חדש?..)

פורסם

תתחדש קנית אחלה כרטיס

פשוט שים לב לטמפרטורות שהוא מגיע ותשמור שהליבה לא תעלה על יותר מנגיד 67 למרות ששלי על 60 אחרי דום3 בגרפיקה מטורפת.

לפני כל שינוי יש את כפתור המבחן בפאנל של האוברקלוק אם הוא לא יהיה יציב הוא לא ייתן לך לשנות שם כלום.

למרות שגם את זה אפשר לשנות בסופטמודינג אבל אני לא ממליץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים