עבור לתוכן

Amd64 3200+(939pin) VS Amd64 3400+(754pin)

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אני מתכנןן לקנות מחשב מבוסס AMD64.

השאלה שלי היא מה כל ההבדלים בין שני המעבדים, יתרונות\חסרונות.

וחשוב לי לדעת אם יש להם בקר DUALDDR מובנה במעבד.

מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות ואם אפשר המלצה של לוח אם עד 900 ש"ח.

אני רוצה OC גדול (יש לי זכרונות 512X2 PC4000 PQI) וכמובן שמשחקים יעבדו טוב (מאוד).

ואני מבקש חוות דעת על לוח אם ABIT 3-RD EYE 939 KT800 PRO.

פורסם

ה3400 זה 400Mhz יותר

אבל ה3200 מיוצר ב90nm והרבה יותר קריר (זה לא בהכרח מבטיח OC יותר טוב, במיוחד עם המכפלה היותר נמוכה והסטוק שנמוך בהרבה)

סוקט 939 זה דואל, סוקט 754 זה single channel

לוח אם - סוקט 754 - DFI Lanparty UT nF3 250GB

סוקט 939 - כאן יש כמה אופציות, כרגע AV8 של Abit נראה כבחירה הכי טובה (אני חושב שלזה התכוונת)

פורסם
  • מחבר

ה3400 זה 400Mhz יותר

אבל ה3200 מיוצר ב90nm והרבה יותר קריר (זה לא בהכרח מבטיח OC יותר טוב, במיוחד עם המכפלה היותר נמוכה והסטוק שנמוך בהרבה)

סוקט 939 זה דואל, סוקט 754 זה single channel

לוח אם - סוקט 754 - DFI Lanparty UT nF3 250GB

סוקט 939 - כאן יש כמה אופציות, כרגע AV8 של Abit נראה כבחירה הכי טובה (אני חושב שלזה התכוונת)

ומה אתה ממליץ לי לקנות? יעני סה"כ מה הכי טוב.

ויש לך אחלה סמל בדבר מתחת לכוכבים שלך

פורסם

בשורה התחתונה ה3400 נותן הרבה יותר מבחינת התוצאה הסופית, לפני ואחרי הOC, אבל קצת תוקע אותך, כי סוקט 754 כנראה הולך לשמש בעתיד רק לסדרת הValue - הסמפרון

מצד שני, עם החלפת מעבד בד"כ מחליפים גם לוח

בגלל הכוונה לOC, הייתי הולך על הסוקט 754, כרגע הוא נראה כאופציה הרבה יותר טובה. גם הלוח הרבה יותר חזק, ואנשים הגיעו איתו לתוצאות מדהימות, כאשר לסוקט 939 אין עדיין לוח ברמה הזו, וגם אתה מתחיל עם 400Mhz יותר, שזה יתרון משמעותי

הדואל ייתן לך פחות שיפור ממה שה400Mhz+הלוח ייתנו, זה בטוח

פורסם
  • מחבר

הלוח שהבחור הציע לי בעל AGP\PCI LOCK?

פורסם

DFI Lanparty UT nF3 250GB

לא קיים יותר טוב ממנו

פורסם

לדעתי ה 939 עדיף כי יש לך דיואל צאנ'ל ואמרת שיש לך זיכרונות חזקים אז ככה גם תוכל להגיע יותר רחוק מבחינות הבאס ותוכל לנצל את הזיכרון עד תום לפני שהמעבד יגביל אותך .... ( סטייל 2.4C באינטל ..)

פורסם

זה דווקא לא סטייל אינטל

עם הAMD הוא יכול לשחק עם המכפלה (פתוח כלפי מטה)

הDFI ייתן לו להגיע לבאסים גבוהים ביותר (שיא העולם זה 400 ומשהו, לא נראה לי שזה יקרה כאן), מה שלא יקרה עם ה939

והדואל לא יתרום כלום, ממילא גם לDFI יש איזה מיליון יחסי CPU:DRAM

פורסם

לדעתי עדיף כאן 939 ..

פורסם

מה שגורם לאנשים להעדיף את ה939 הוא הידיעה שה754 תקוע ואין לו עתיד. אבל בהנחה שלא תחליף לא לוח, לא מעבד ולא זיכרון בשנתיים הקרובות זה לא כל כך צריך להפחיד אותך. אז אתה צריך לחשוב מה יתן לך יותר תמורת אותו כסף ואם אתה עושה אוברקלוק, תחשוב מה יתן מהירות יותר גבוהה באוברקלוק. תעזוב אפשרויות שדרוג (למעט הוספת זיכרון).

פורסם

מקפליי, זה פתאטי להציע לו סוקט מת בגלל לוח, אמנם הוא הטוב ביותר, אבל לוח דומה של DFI מבוסס NF3U יוצא חודש הבא אם לשפי בא לחכות.

פורסם
  • מחבר

תמיד יהיה למה לחכות.... סגרתי כבר הכל!

3400+ 754

עם זכרונות 500\533 שאני אפתח ת'ראד חדש עליהים.

אני לא מתכנן שידרוג וניראה לי שהמחשב יחזיק 3שנים.

באוירה חיובית זו אני מסיים עם עניין המעבדים ומודה לכולכם.

תודה!

פורסם

מקפליי, זה פתאטי להציע לו סוקט מת בגלל לוח, אמנם הוא הטוב ביותר, אבל לוח דומה של DFI מבוסס NF3U יוצא חודש הבא אם לשפי בא לחכות.

שטויות, לא הצעתי לו רק בגלל הלוח, זה גם אומר מעבד עם 400Mhz יותר, שיפור משמעותי ביותר בביצועים בסטוק ובOC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים