פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים ילאה חברה מי שמכיר את הסיפור אז נחשו מה??החלפתי את הלדיטק שלי חח בmsi והקטע אחי מצעיק הוא שמתי שהטכנאי בדק את הכרטיס לא יועד מה הוא עשה (או אני) אבל יצא לו עשן מהכרטיס חחח ואז אני לא אשם וקיבלתי בלי תוספת את הmsi שהוא יותר טוב נכון??בוכל קמהר אני רוצה לעשות אוברקלוק ככול האפשר וגם פתיחת צינורות עיבוי מי יכול לתת הסברים מדיויקים שלא נשרוף גם את זה חחח?תודה..
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1750http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים מחבר התמונות שמראים באתר הם תמונות של גירסה אחרת של הוכנה לא הגירסה האחרונה..בכול מקרה העם מישהו מכיר אולי אתר אחר שמראה את ההסבר עם החלון השחור הזה שמסמנים וי...??
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים התמונה פשוט לא עדכניתהrivatuner בלינק שהבאתי היא הכי עדכנית אני 100% בטוח
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים מחבר אני יודע שהיא הכי עדכנית אבל בגלל שההסבר הוא על גירסה יותר ישנה והגירסה שלי היא אחרת בגלל שזו האחרונה אז אני אל יודע על מה ללחוץ כי זה לא בדיוק אותו דבר אני צירך את ההסבר עם החלון השחור הזה שמסמנים איפה וי ואיפה לא אומר לך משהו??או אולי לינק לריבהטיונר כמו הגירסה של ההסבר??
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים ילאה חברה מי שמכיר את הסיפור אז נחשו מה??החלפתי את הלדיטק שלי חח בmsi והקטע אחי מצעיק הוא שמתי שהטכנאי בדק את הכרטיס לא יועד מה הוא עשה (או אני) אבל יצא לו עשן מהכרטיס חחח ואז אני לא אשם וקיבלתי בלי תוספת את הmsi שהוא יותר טוב נכון??בוכל קמהר אני רוצה לעשות אוברקלוק ככול האפשר וגם פתיחת צינורות עיבוי מי יכול לתת הסברים מדיויקים שלא נשרוף גם את זה חחח?תודה..[/quot
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים בrivatuner בmain תלחץ על החץ אחרי ה customize (מתחת לtarget adapter) לחץ על הראשון משמאל (תמונה של כרטיס) וכנס לnvstrap driverבהגדרה האחרונה שם צריך להיות תאפשרות לשנות ל16 צינורות עיבודאו שאולי צריך לסמן allow enabling hardware masked units ולהכנס לcustomize אני לא בטוחעל אחריותך בלבדOf course, if a card has 4 offline pipelines defective, it will produce artefacts and we can't guarantee that any GeForce 6800 can be remade into a 6800GT.
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים מחבר נו את זה אני יודע רק שכאשר אני לוחץ אז אין לי אפשרות של 16 או 12 וכו כוו אלה ניפתח לי חלון שחור עם מלא v למינהם ואני יודע שצריך לסמן ב- v כמה מהם או אולי חלק אבל אני אל יודע מה אתם אולי יודעים??
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים מחבר אנשים מה קורה איתכם??כאילו מה אני חייב לפתוח את הצינורות כדי לעשות לו עאובר קלוק אז מישהו מוכן לעזור??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.