עבור לתוכן

פתיחת צינוורת עיבוד ל6800 של msi מי עוזר?

Featured Replies

פורסם

ילאה חברה מי שמכיר את הסיפור אז נחשו מה??

החלפתי את הלדיטק שלי חח בmsi והקטע אחי מצעיק הוא שמתי שהטכנאי בדק את הכרטיס לא יועד מה הוא עשה (או אני) אבל יצא לו עשן מהכרטיס חחח ואז אני לא אשם וקיבלתי בלי תוספת את הmsi שהוא יותר טוב נכון??

בוכל קמהר אני רוצה לעשות אוברקלוק ככול האפשר וגם פתיחת צינורות עיבוי מי יכול לתת הסברים מדיויקים שלא נשרוף גם את זה חחח?

תודה..

פורסם

אולי התכוונת לעיבוד ? :hi:

פורסם
  • מחבר

התמונות שמראים באתר הם תמונות של גירסה אחרת של הוכנה לא הגירסה האחרונה..

בכול מקרה העם מישהו מכיר אולי אתר אחר שמראה את ההסבר עם החלון השחור הזה שמסמנים וי...??

פורסם

התמונה פשוט לא עדכנית

הrivatuner בלינק שהבאתי היא הכי עדכנית אני 100% בטוח

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהיא הכי עדכנית אבל בגלל שההסבר הוא על גירסה יותר ישנה והגירסה שלי היא אחרת בגלל שזו האחרונה אז אני אל יודע על מה ללחוץ כי זה לא בדיוק אותו דבר אני צירך את ההסבר עם החלון השחור הזה שמסמנים איפה וי ואיפה לא אומר לך משהו??

או אולי לינק לריבהטיונר כמו הגירסה של ההסבר??

פורסם

ילאה חברה מי שמכיר את הסיפור אז נחשו מה??

החלפתי את הלדיטק שלי חח בmsi והקטע אחי מצעיק הוא שמתי שהטכנאי בדק את הכרטיס לא יועד מה הוא עשה (או אני) אבל יצא לו עשן מהכרטיס חחח ואז אני לא אשם וקיבלתי בלי תוספת את הmsi שהוא יותר טוב נכון??

בוכל קמהר אני רוצה לעשות אוברקלוק ככול האפשר וגם פתיחת צינורות עיבוי מי יכול לתת הסברים מדיויקים שלא נשרוף גם את זה חחח?

תודה..

[/quot

פורסם

בrivatuner בmain

תלחץ על החץ אחרי ה customize (מתחת לtarget adapter)

לחץ על הראשון משמאל (תמונה של כרטיס)

וכנס לnvstrap driver

בהגדרה האחרונה שם צריך להיות תאפשרות לשנות ל16 צינורות עיבוד

או שאולי צריך לסמן allow enabling hardware masked units ולהכנס לcustomize אני לא בטוח

על אחריותך בלבד

Of course, if a card has 4 offline pipelines defective, it will produce artefacts and we can't guarantee that any GeForce 6800 can be remade into a 6800GT.
פורסם
  • מחבר

נו את זה אני יודע רק שכאשר אני לוחץ אז אין לי אפשרות של 16 או 12 וכו כוו אלה ניפתח לי חלון שחור עם מלא v למינהם ואני יודע שצריך לסמן ב- v כמה מהם או אולי חלק אבל אני אל יודע מה אתם אולי יודעים??

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

אנשים מה קורה איתכם??

כאילו מה אני חייב לפתוח את הצינורות כדי לעשות לו עאובר קלוק אז מישהו מוכן לעזור??

פורסם

די להקפיץ ואין צרוך לפתוח שני THREADS בשביל זה חכה ויענו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים