עבור לתוכן

יש ברשותי מסך lcd של hyundai q17

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שרבים ממכם מכירים את המסך הזה רציתי לדעת כמה ms יש לו

פורסם

16.

פורסם

אבל אמרו שבפאנל של סמסונג יש 12, נכון?

פורסם

אחי אני גם מעוניין לקנות את המסך הזה אם אתה יכול לתת חוות דעת משלך עליו כל מה שאתה חושב על המסך לרשום פה ואם אתה יכול אז תשלח לי בפרטית את שם החנות ומה המחיר כי אני ממש חושב ברצינות לקנות את המסך הזה.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא חושב שהוא 12ms יש דרך לבדוק את זה?כי אמרו לי כשקניתי שהוא 12 ms

מסך מצויין לחבר שלי יש סוני (עולה קצת פחות ב-300 שקל) וזה מראה פי שניים יותר טוב ממנו,תמונות מצויינות במשחקים וסרטים אני קניתי ב-2800 אפשר למצוא ב-2600

פורסם

הוא 16...אם אתה רוצה תיכנס לאתר החברה ותראה שם.

פורסם

אני דווקא חושב שהוא 12ms יש דרך לבדוק את זה?כי אמרו לי כשקניתי שהוא 12 ms

מסך מצויין לחבר שלי יש סוני (עולה קצת פחות ב-300 שקל) וזה מראה פי שניים יותר טוב ממנו,תמונות מצויינות במשחקים וסרטים אני קניתי ב-2800 אפשר למצוא ב-2600

איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם

יש לי כזה ... ולפי הבנתי הוא 12MS. יכול להיות שהמסכים היותר חדשים ללא הפאנל של סאמסונג הם 16MS.

פורסם

ה-HYUNDAI Q17+ מגיע עם פאנל SAMSUNG 12MS. באתר החברה לא מצויין כלל נתון ה-MS. קח בחשבון כי מסכי ה-SONY אינם ברמה גבוהה ביחס לחברות האיכותיות בתחום.

פורסם

בYarden PC אפשר להשיג אותו בקצת פחות מ2200 שקל.

פורסם
  • מחבר

9600xt 256

נראה לי שבירדן המסך באמת מיובא מירדן כי זה לא הגיוני ביחס לשום מקום אחר שלא מוכר אותו במחיר הזה,יכל להיות שזה הפאנל עם זמן התגובה האיטי יותר

פורסם

במקום להגיד תודה אתה מזלזל בחנות אשר מוכרת במחיר זול יותר מהשאר? כמה קטנוני אפשר להיות? המסך הוא אותו המסך כמו בשאר המקומות פשוט כרגע ישנה ירידה כללית במסכי ה-LCD.

פורסם

כיצד אתה קובע שמסכי סוני לא טובים בתחום הזה?

פורסם

מנסיון אישי. שים לב כי אפילו בביקורות, המסכים התקציביים של SONY (אלה שעולים "רק" 2,400-2,500 ש"ח) מקבלים ציונים ממוצעים ואף פחות מכך בניגוד לכל השאר.

פורסם

9600xt 256

נראה לי שבירדן המסך באמת מיובא מירדן כי זה לא הגיוני ביחס לשום מקום אחר שלא מוכר אותו במחיר הזה,יכל להיות שזה הפאנל עם זמן התגובה האיטי יותר

גם בנועה מחשבים מוכרים אותו בפתחות מ2200 שקל... 2,170 ליתר דיוק...

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2356&catcode=

או שזה הפאנל הישן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים