פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים אני יגיד לכם את האמת.. ממש לא אכפת לי שיורדים עליי בגלל שא. אני יותר גבוה.ב. קצת רזיתי.ג. יש לי ג'ינסים יותר נורמלים..
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Mini-Nerd וכן,היתי צוחק אם תמונה שלי היתה שמה לי אישית זה לא מפריע.
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים גדול!שאול, אולי רזית וגבהת אבל אתה עדיין אומו-נרד לפי הסרטון ההוא ששלחת לי ;D
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים באמת אנשים...תתעודדו...אלו מעלליו של איזה ילד משועמם...העיקר שהפורום שלנו הוא ברמה יותר גבוהה ויותר בוגרת מהפורום ההוא...
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים נראה לי שזה העלה את התמונות האלה לאתר ההוא, לא במצב של לשפוט מי Nerd ומי לא. אני יודע! (( אני עכשיו מוריד פוטושופ! ישר אני מסיים אני יפתח דיון נוסף עם תמונות חדשות ומשופצרות... גם אתם יכולים לעזור! אני לא חייב לעשות את כל העבודה לבד! The_red_1 ולדעתי כולכם חתיכים אחד אחד :-* בצורה הטרו-סקסואלית לחלוטין!!!
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים מחבר מצטער שאני מקפיץ אבל הזה שאמר שישפר את התמונות ,שם חדשות... http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=2293 הזאתי עם הבולבול במקום אף הרגה אותי
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים אלו מעלליו של איזה ילד משועמם...העיקר שהפורום שלנו הוא ברמה יותר גבוהה ויותר בוגרת מהפורום ההוא... :evil_laughterperple:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.