עבור לתוכן

לא מצליח להתחבר לאימיול אחרי הSP2 (ולמרות שפתחתי פורטים)

Featured Replies

פורסם

התקנתי היום Windows XP + SP2 והתקנתי אימיול והאימיול לא מוכן להתחבר וכל סרבר הוא רושם לי Appears to be Dead ולא מתחבר...

יש לציין שפתחתי את הפורטים של האימיול גם ברשת וגם במרכז האבטחה של הווינדוס...

מה עוד אפשר לעשות בשביל שיתחבר??

תודה מראש לעונים!

פורסם

יש לך במקרה Norton Anti-Virus 2005?

פורסם
  • מחבר

לא. לא התקנתי עדין שום אנטי וירוס או פיירוול

פורסם
  • מחבר

עוד משהו:

עשיתי את הפיירול במצב לא פעיל וזה עדין לא מתחבר... וגם התקנתי קאזה וגם זה לא מתחבר...

מה הבעיה?? מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה לעשות בשביל שהם יוכלו להתחבר?

שהיה לי ווינדוס 98 שני התוכנות התחברו ולא עשו בעיות... רק אחרי שהתקנתי את הווינדוס XP עם SP2 האימיול והקאזה לא מתחברים...

בבקשה אנשים אני צריך עזרה!!!

פורסם

נו זה ברור.

SP2 חוסם את אימיול.

באימיול יש טונות של וירוסים (מניסיון)

וה SP2 הוא ה "מגן" שלך,גם באייקון למטה,וגם במחשב ;)

בקיצור,

עדיף לך לא להיתחבר לשיתוף קבצים.

אני כבר ממזמן וויתרתי על זה.

פורסם

זה כמו להגיד לו לא להתחבר יותר לאייסיקיו , אפשר לקבל שם וירוסים(סתם העלתי דוגמא)

וכל עוד הוא פתח את הפורטים , אין שום סיבה ש-SP2 יחסום אותו.

*פותח הת'רד להבא אל תרשום שני הודעות ברצף , אם יש לך משהו להוסיף להודעה , תשתמש בכפתור modify.gif.

תודה.

פורסם

חח..

לא נורא,גם על ICQ ויתרתי. :]

בקיצור,אני לא מצליח להבין מה הבעיה.. מצטער,

המומחים יותר יסבירו לך

פורסם

אז ככה:

אחרי שמתקינים את הSP2 מתווסף לווינדוס רכיב שנקרא SECURITY CENTER.

הדבר הזה בעצם מרכז בתוכו את השליטה של המשתמש על הפיירוול שלו , האנטי וירוס (במידה והתוכנה מזהה אותו נכון), ועוד ענייני בטיחות.

בהגדרות השליטה של הפיירוול ניתן לקבוע האם הוא יפעל ומתי בדיוק.

אם תוכנה רוצה לגשת לאינטרנט (כמו אייסיקיו, אי מיול וכו') הפיירוול חייב לאפשר לה את זה.

במחשב שלך המצב כרגע הוא שכנראה הפיירוול חוסם כל תוכנה זרה שהיא לא אקספלורר כי הוא בא מותאם ככה מראש.

1. מה שאתה צריך לעשות הוא להיכנס למרכז הבקרה (CONTROL PANREL בלעז)

2.משם לגשת לSECURITY CENTER

3. למטה תראה סמל קטן של חומה עם הכיתוב WINDOWS FIREWALL - תלחץ עליו.

4. בחלון החדש שנפתח אתה צריך שהנקודה ליד הסמל הירוק תהיה מסומנת (הסמל העליון) וששתי האפשרויות האחרות ישארו ריקות - מפני שאחת מכבה את הפיירוול והשניה לא מרשה לתוכנות להתחבר לרשת - ואת שניהם אתה לא רוצה מסומנות.

5. עכשיו תעבור ללשונית האמצעית ותראה איזה תוכנות מורשות להתחבר לאינטרנט - יכול להיות שלא מסומן V ליד התוכנות שאתה רוצה שיתחברו אז תסמן.

במידה ואי מיול ודומיו לא מופיעים ברשימה הזאת אתה יכול להוסיף אותן עכשיו או בהפעלה הבאה שלהם להורות שהם יוספו אוטומטית לרשימת התוכנות המורשות.

6. לסיום (לא חובה) תעבור ללשונית האחרונה ורק תוודא שהחיבור שלך לרשת מסומן שם ב-V.

7. תלחץ אוקיי - ונסה להתחבר שנית.

אני מאוד מקווה שזה יעזור לך ושזאת הייתה הבעיה.

במידה ומשהו לא עובד או לא מסתדר לך אני אשמח לעזור,

ובכל מקרה תן הודעה כדי שנדע אם הצלחת.

בהצלחה.

פורסם
יש לציין שפתחתי את הפורטים של האימיול גם ברשת וגם במרכז האבטחה של הווינדוס...

פורסם

הסבר מדוייק......ומצויין

רק נוסיף פרט חסר שאתה יכולן להוסיף את הפורט המסויים שנפתח שאתה מתחבר לאימיול אך כמובן שעדיף להוסיף את התוכנה הרבה יותר פשוט כמו שאמר קודמי.

פורסם
  • מחבר

כבר עשיתי את מה שאמרת וזה עדין לא פועל כמו שצריך... אפילו הפסקתי את הפעילות של הפיירוול ועדין האימיול לא עובד... האימיול עכשיו מתחבר אבל על Low ID ומוריד מאד לאט במקום על High ID כמו שזה התחבר מקודם.

אולי יש פתרון אחר?...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אוקיי בוא ננסה עוד משהו.

קודם כל נצא מנקודת הנחה שיש לך את הגירסה האחרונה של אימיול או אחת לפניה.

הכנס לתפריט "העדפות" באימיול ומשם ל"חיבור" - שם תוכל להורות לאימיול לבדוק האם הפורטים הנחוצים לו פתוחים או חסומים, ובמידה ואינם פתוחים להגדיר פורטים אחרים.

ישנה גם אפשרות לתת לאימיול לפתוח פורטים בפיירוול של ווינדוס אך כנראה שהפיירוול הוא לא הבעיה שלך.

זה כל מה שעולה בדעתי כרגע, חוץ מלעדכן את הווינדוס דרך הווינדוס UPDATE שאולי יעזור לך משהו, ולבדוק שיש לך את הדרייברים האחרונים למודם/כרטיס רשת.

אולי יעזור אם תתן תמונת מסך של מה התוכנות רושמות לך בדיוק ונראה מה אני יכול לעשות בנדון.

בכל מקרה אל תתייאש ונסה גם להיועץ בפורומים הרשמיים של אימיול או חיפוש בגוגל לבעיה שלך.

בתקווה שעזרתי.

אה, ועוד משהו אחרון ובניגוד למה שטענו פה מקודם - SP2 לא חוסם שום תוכנה שאתה לא אומר לו לחסום.

מה שאומר שהוא לא חוסם את האימיול בכוונה ולא מגן עלייך בפני וירוסים בכך שמונע פעולת אימיול וקאזה.

זאת שטות מוחלטת: אני ועוד מיליון אנשים מריצים אימיול על SP2 בלי שום בעיה וגם אתה תוכל.

פורסם

תנסה לשנות את הפורטים ל - 5783, 5773 ותבדוק שהפירוול של הוינדוס לא חוסם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים