פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים שלום לכולםברצוני לקנות כרטיס טלויזיה כדי שאני אוכל לחבר למחשב את הוידאו שליאני יודע שאפשר יהיה להעתיק מהוידאו למחשב אבל מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר יהיה לעשות דגימה לתוכנת עריכה מתוך הוידאולמשל תוכנה כמו אביד שעושה דגימה בריל טיים כמו ממצלמת וידאו דיגיטלית דרך פייר ויירתודה!
פורסם 2004 בנובמבר 2420 שנים מחבר או לחלופין מישהו יכול לומר לי אם יש כרטיסי מסך עם כניסה אס וידאוככה שאני יוכל לחבר את הוידאו למחשב
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים יש לי כרטיס tv מצויין שרכשתי בגרמניה והוא מגיע עם תוכנת capture שמאפשר לכידת וידיאו אנלוגית באיכות טובה דרך כניסת svhs יחד עם קול והוא תומך בכול הפורמטים כמו divx xvid ו-mp3 לאודיוהיתרון שהאודיו יוצא מסונכרן היטב עם הווידיאו שם הכרטיס cinergy 600עלה לי פחות מ-500 שח
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים אבא שלי משתמש בזה http://www.pinnaclesys.com/ProductPage_n.asp?Product_ID=103&Langue_ID=7 הוא החליט לגבות את כל סרטי צארלי צאפלין שיש לנו על קלטות וידאו. פשוט חיבר את הוידאו לכרטיס ועושה capture עם premiere pro או כל תוכנת עריכה....אני ממש ממליץ כי ראיתי את הכרטיס בפעולה. בארץ הוא נקרא PCTV Stereo.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.