עבור לתוכן

פתחתי את המחשב ובשניה החוט שמעביר חשמל לפלופי נשרף!!!עלה עשן ועניינים.. כנסו בבק

Featured Replies

פורסם

היי,

פתחתי את המחשב שלי היום ופתאום מהמאוורר שבתקרת המארז יצא מלא עשן כיביתי את המחשב ופתחתי אותו וראיתי שכל הבידוד של החוט שמעביר חשמל לפלופי נמס!! כן ככה שניה כל הבידוד נמס!!!

הוצאתי את הבידוד הנוזלי למחצה ושמתי בידוד חדש וגם לו קרה אותו דבר ככה בשניה והחוט לא היה חם כי נגעתי בו שניה אחרי שהוא המיס את הדידוד המקורי כדי לשים את הבידוד החדש....

שהוצאתי את החוט מהפלופי הפינים של החשמל שלו היו עקומים אחרי שישרתי אותם וחיברתי שוב עוד פעם נמס הבידוד!

מה לעשות אני מפחד שזה ישרוף לי חלקים במחשב?

ממה זה נובע??

זה ספק שכבר עבד הרבה זמן כך שאין סיכוי שזה מעומס או משהו כזה..

תודה רבה רבה רבה מראש!

ניר.

פורסם

בידדת במקרה עם סלוטייפ?[אולי לא הבנתי נכון :-\]

כי אם כן,אין פלא...

תנסה לפרט בצורה יותר מובנת בבקשה...

עריכה: תשנה כותרת המתאימה לתוכן ..

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני אומר לך שהחשמל המיס גם את הבידוד המקורי שלו שזה פלסטיק עבה וגם את הבידוד שנאי שמתי הברסל היה אדום מרוב שהוא היה חם....

אני לא מבין למה זה ואף אחד לא יודע?

אתם אומרים לחתוך את החלק הבוער או שזה לא יעזור?

פורסם

אם כרגע אתה לא צריך את הפלופי אני מציע שתנתק אותו,כנראה הוא גורם לקצר.. תמונות ייעזרו ..

פורסם
  • מחבר

מחקתי הכל.. הספק מחובר רק ללוח אם כדי שיעבוד ועדיין זה בוער ככה.... ואין לי מצלמה כרגע....

פורסם

איזה ספק יש לך?

פורסם

מחקתי הכל.. הספק מחובר רק ללוח אם כדי שיעבוד ועדיין זה בוער ככה.... ואין לי מצלמה כרגע....

מה מחקת?

מה בוער?

פורסם
  • מחבר

הספק זה HEC 475VD-T

והתבלבלתי לא מחקתי התכוונתי לכתוב ניתקתי....

יש עוד יציאה של חשמל לפלופי אבל הRADEON 9500 PRO שלי צריך אותה... אני אביא מתאם אבל זאת לא הבעיה אני מפחד שהספק ישרוף לי חלקים...

פורסם

אם לספק יש אחריות,תממש אותה! בשביל מקרים כאלה נועדה האחריות...

פורסם

זה יכול להגרם מ-2 סיבות

1. פלופי דפוק

2. הקונקטור לפלופי של הספק דפוק

זה ב-100% לא בעית חומרה בספק, אם היתה בעיה בתוך הספק כל החוטים היו נמסים כי כולם מחוברים יחד.

פורסם
  • מחבר

אז אחרי שאני אחתוך את הכבל הזה אני אוכל להשתמש בספק?

פורסם

כן

פורסם

רק דאג לבודד את הקצוות החתוכים.

פורסם

And always remember Getting hit by lighting hurts but you die

but if you get ellectrecuted (hope i wrote this right) from a pc youl live to see 5000 shekel go away...

פורסם

היי אחי אם החוט האדום נמס אז הפלופי מקצר ובגלל העברת מתח גדולה על החוט הוא נמס

ואם החוט השחור נמס אז הפלופי מעמיס בכל מיקרה כדאי לך מאוד אפילו ממולץ לנתק את הפלופי אתה לא חייב

לחתוך את החוטים אלא אם כן יש להם קצוות גלויים

ועוד משהו קטן כנס לביוס ותראה מה המתחים שהספק שלך נותן אני לא יודע למה לא הציעו לך את זה

עד עכשיו אבל זו אחת מהדרכים שתוכל לבדוק אם הספק תקין עדיין

ושיהיה לך בהצלחה

ביי מאיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים