פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים היי,פתחתי את המחשב שלי היום ופתאום מהמאוורר שבתקרת המארז יצא מלא עשן כיביתי את המחשב ופתחתי אותו וראיתי שכל הבידוד של החוט שמעביר חשמל לפלופי נמס!! כן ככה שניה כל הבידוד נמס!!!הוצאתי את הבידוד הנוזלי למחצה ושמתי בידוד חדש וגם לו קרה אותו דבר ככה בשניה והחוט לא היה חם כי נגעתי בו שניה אחרי שהוא המיס את הדידוד המקורי כדי לשים את הבידוד החדש....שהוצאתי את החוט מהפלופי הפינים של החשמל שלו היו עקומים אחרי שישרתי אותם וחיברתי שוב עוד פעם נמס הבידוד!מה לעשות אני מפחד שזה ישרוף לי חלקים במחשב?ממה זה נובע??זה ספק שכבר עבד הרבה זמן כך שאין סיכוי שזה מעומס או משהו כזה..תודה רבה רבה רבה מראש! ניר.
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים בידדת במקרה עם סלוטייפ?[אולי לא הבנתי נכון :-\]כי אם כן,אין פלא...תנסה לפרט בצורה יותר מובנת בבקשה...עריכה: תשנה כותרת המתאימה לתוכן ..תודה.
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים מחבר אני אומר לך שהחשמל המיס גם את הבידוד המקורי שלו שזה פלסטיק עבה וגם את הבידוד שנאי שמתי הברסל היה אדום מרוב שהוא היה חם....אני לא מבין למה זה ואף אחד לא יודע?אתם אומרים לחתוך את החלק הבוער או שזה לא יעזור?
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים אם כרגע אתה לא צריך את הפלופי אני מציע שתנתק אותו,כנראה הוא גורם לקצר.. תמונות ייעזרו ..
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים מחבר מחקתי הכל.. הספק מחובר רק ללוח אם כדי שיעבוד ועדיין זה בוער ככה.... ואין לי מצלמה כרגע....
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים מחקתי הכל.. הספק מחובר רק ללוח אם כדי שיעבוד ועדיין זה בוער ככה.... ואין לי מצלמה כרגע....מה מחקת?מה בוער?
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים מחבר הספק זה HEC 475VD-Tוהתבלבלתי לא מחקתי התכוונתי לכתוב ניתקתי....יש עוד יציאה של חשמל לפלופי אבל הRADEON 9500 PRO שלי צריך אותה... אני אביא מתאם אבל זאת לא הבעיה אני מפחד שהספק ישרוף לי חלקים...
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים זה יכול להגרם מ-2 סיבות1. פלופי דפוק2. הקונקטור לפלופי של הספק דפוקזה ב-100% לא בעית חומרה בספק, אם היתה בעיה בתוך הספק כל החוטים היו נמסים כי כולם מחוברים יחד.
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים And always remember Getting hit by lighting hurts but you die but if you get ellectrecuted (hope i wrote this right) from a pc youl live to see 5000 shekel go away...
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים היי אחי אם החוט האדום נמס אז הפלופי מקצר ובגלל העברת מתח גדולה על החוט הוא נמסואם החוט השחור נמס אז הפלופי מעמיס בכל מיקרה כדאי לך מאוד אפילו ממולץ לנתק את הפלופי אתה לא חייב לחתוך את החוטים אלא אם כן יש להם קצוות גלויים ועוד משהו קטן כנס לביוס ותראה מה המתחים שהספק שלך נותן אני לא יודע למה לא הציעו לך את זה עד עכשיו אבל זו אחת מהדרכים שתוכל לבדוק אם הספק תקין עדיין ושיהיה לך בהצלחה ביי מאיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.