עבור לתוכן

איזה כרטיס עדיף יותר X800PRO או 6800GT

Featured Replies

פורסם

מה יותר עדיף למחשקים כרטיס X800PRO או 6800GT למחשקים כבדים תודה :kopfpatsch::nixweiss:

פורסם

אני אפילו לא הסתכלתי על הכרטיס השני אני כבר יודע ש-GT יותר טוב ממנו ;D

עכשיו ברצינות , כן GT לוקח את המערכה הזאת , לא בגדול אבל עם 5-10 אחוז יתרון .

פורסם

אל תתן לפאנבויות לעוור אותך ובמיוחד לא ע''י אנשים ששמם מואב, בסטוק ה- 6800 ג'יטי יותר טוב אבל לאחר מוד ל- X800P נגיד וזה ויוי אז הרדאון לוקח.

פורסם

ה GT לוקח

בOC קטן אתה מגיע לביצועים של ה ultra ואף יכול להתקדם עוד קצת

:xyxthumbs:

פורסם

אל תתן לפאנבויות לעוור אותך ובמיוחד לא ע''י אנשים ששמם מואב, בסטוק ה- 6800 ג'יטי יותר טוב אבל לאחר מוד ל- X800P נגיד וזה ויוי אז הרדאון לוקח.

איזה מוד כבר אתה יכול לעשות ל- x800pro רגיל? (שום דבר)

אתה יכול ברוב ה- x800pro עם ה- vivo לעשות מוד ל- x800xt אבל זה לא ישנה לך כלום כי ה- x800pro vivo עולה בארץ כמו ה- x880xt.

אניהייתי הולך על ה- 6800gt.

פורסם

סוף סוף בן אדם עם שכל

שלא זורק לאוויר שטויות בלי כיסוי

:xyxthumbs:

פורסם

איזה מוד כבר אתה יכול לעשות ל- x800pro רגיל? (שום דבר)

אתה יכול ברוב ה- x800pro עם ה- vivo לעשות מוד ל- x800xt אבל זה לא ישנה לך כלום כי ה- x800pro vivo עולה בארץ כמו ה- x880xt.

אניהייתי הולך על ה- 6800gt.

אפשר לעשות מוד גם לpro רגיל. אני עשיתי, ועוד מספיק אנשים...

פורסם

אבל הסיכויים הם מאוד נמוכיםבעיקרון וזה יהיה די קשה ומסוכן למשתמש הפשוט שסה"כ רוצה להריץ משחקים בצורה טובה.

פורסם

הרעיון של לעשות מוד לכרטיס יקר הוא לא הכי חכם

מה גם שאתה תוכל להריץ הכל בלי מודים. אז לפי דעתי זה מיותר.

ולעניין איזה כרטיס שלא תקנה יהיה מצויין.

פורסם

אבל הסיכויים הם מאוד נמוכיםבעיקרון וזה יהיה די קשה ומסוכן למשתמש הפשוט שסה"כ רוצה להריץ משחקים בצורה טובה.

הסיכויים הם לא נמוכים, ואין סיכון במוד, וקשה אם אתה עוור כן, אם אתה יכול להחזיק קייסם ולצייר איתו קו באור של 3 מ"מ לא...

פורסם

Dogma, אתה אף פעם לא יכול לדעת מה יקרה, אולי כן יתפקשש משהו, אולי בכרטיס הזה יש משהו שונה, אולי החומר לא מתאים... בכל מקרה זה מסוכן ואני לא חושב שבנאדם שאין לו ניסיום בעניין ירוץ לעשות את המוד הזה, בד"כ אנשים נרתעים מהרעיון של להתחיל להלחים דברים על כרטיס מסך שעולה 2500 ש"ח +-

פורסם

הסיכויים הם לא נמוכים, ואין סיכון במוד, וקשה אם אתה עוור כן, אם אתה יכול להחזיק קייסם ולצייר איתו קו באור של 3 מ"מ לא...

פרט על המוד שעשית ..

פורסם

דוגמא עם המוד כל כך לא מסוכן אז שיקנה את הכרטיס ואתה תעשה לו את זה

ועם יקרה משהו ו,יראו שהוא עשה את המוד הזה אתה תביא לו את הכסף לכרטיס חדש?

כי האחריות שלו תיהיה שווה לתחת?

פורסם

האחריות יכולה להשאר, הדבק המוליך יורד בקלות עם אלכוהול. משחקים ראש קטן ומחליפים כרטיס.

כן תמיד יש סיכוי שיתפקשש משהו, הוא יכול לשפוך את כל הדבר על הכרטיס, לשפוך עליו בנזין ולהדליק אותו. אבל על עוד לא יעשה זאת לא אמורים להיות סיבוכים מיוחדים.

Dogma, אתה אף פעם לא יכול לדעת מה יקרה, אולי כן יתפקשש משהו, אולי בכרטיס הזה יש משהו שונה, אולי החומר לא מתאים... בכל מקרה זה מסוכן ואני לא חושב שבנאדם שאין לו ניסיום בעניין ירוץ לעשות את המוד הזה, בד"כ אנשים נרתעים מהרעיון של להתחיל להלחים דברים על כרטיס מסך שעולה 2500 ש"ח +-

איזה הלחמות בראש שלך?

פרט על המוד שעשית ..

קונים דבק מוליך בחנות אלקט', זהו נוזל כסף(שמבוסס על כסף מן הסתם) שיוצר משטח מוליך כאשר הוא מתייבש.

מורידים את הסינק מהליבה, על הPCB(הירוק לא על הליבה עצמה) יש קבוצה של נק' מגע, ששניים מהן צריך לקצר. מנקים את נקודות המגע ע"י שיפשוף קל שלהם עם סכין או סיכה(אפשר לחרוץ בPCB כמה כמה מילמטרים והכרטיס עדיין עובד!!) אבל אתה לא רוצה לעשות זאת, שיפוף קל יותר ממספיק. אחרי זה לוחקים סיכה או קייסם, וטובלים בדבק המוליך. נוגעים קלות בשטח שבין הנקודות ומקצרים אותן.

בשביל זה כמובן צריך ליבה של XT, סטפינג AD.

יש לציין, שקיצור הנקודות הלא נכונות, או קיצור של כולן, לא גורם נזק לכרטיס.

קיצור של נקודות על ליבת AA גם הוא לא גורם לנזק לכרטיס.

תאמת אחרי שעשיתי תמוד, יותר פחדתי מצריבת הביוס מאשר מהhard mod....

פורסם

דוגמה איפה השגת בדיוק עט מוליכה בארץ? (הבנתי שאפשר עם עפרון, אבל זה מתפורר, אני שואל לגבי משו עמיד(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים