עבור לתוכן

-=זקוק לעזרה מכל מי שמבין פה במערכות סאונד בשביל הרכב החדש לי :)=-

Featured Replies

פורסם

אני לא מכיר בת"א אבל אני יכול לברר לך...

יש את ג'וינט בראשון שהם אחלה..

עניתי לך.

שיבי, אני רק אמרתי שה 300 וה 330 הם הטובים ביותר מבין הפיונירים. לא אמרתי שהם הכי טובים.

בכל מקרה, אני דווקא אהבתי את הפיוניר יותר מבוס, סרווין וגה, וקנווד כשמדובר ב 6*9.

קיקר מפציצים!

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי במחשבים אתה מבין אבל במערכות לא ממש! מי שיחפש איכות סאונד לא ילך על פיוניר. קונים פיוניר מי שאין לו כסף ל 1000 שקל רק על רמקולים. איך אתה משווה בכלל Cerwin לפיוניר?? דבר שני מערכת רדיודיסק 50 וואט לא תנצל רמקולים בהספק של 330 וואט עדיף שיקנה בסביבות ה 200 ומשהו ככה ישמעו יותר טוב עם יותר עוצמה.

פורסם

1. יש לי חבר עם CERWIN של 1100 שקל, ויש לי חבר עם פיוניר 300 באיזה 400 שקל. לפי דעתי, בפיוניר שומעים יותר טוב. ה CERWIN צורמים מדי, ונותנים טוויטר מאוד צעקני ביחס למיד והבאס.

2. לחבר שלנו פה אין 1000 שקל לשים רק על רמקולים, וגם אין צורך.

3. איך הגעת מזה שהמערכת לא תנצל לגמרי את הרמקולים - לזה שרמקולים של 200 ישמעו יותר יפה ויותר חזק?! :bash: :bash:

פורסם

לפי מה שאתה אומר אפשר לקחת רמקולים 2000W עם מגבר 20W וישמעו טוב.

פורסם

תלוי בנצילות שלהם....

פורסם
  • מחבר

טוף ... אז כיוון פחות או יותר יש לי... לפחות הבנתי איך כל הסידור במכונית הולך והחבר'ה בפורום הזה עזרו לי מאוד..

למי יש פה מספיק כסף כדי להשקיע ברמקולים וכו' שיעשה את זה... אני חי 24 שעות ביממה-מוזיקה.. ואני אודיופיל אבל אני לא אלך להשקיע כל כך הרבה כסף ברמקולים לרכב... אני לא מבלה ברכב כל כך הרבה זמן (אני לא איזה נהג משאית או משהו )

ולדעתי שווה יותר להשקיע בכסף במערכות שמע לבית... ובדברים אחרים..

כנראה שאני אלך באמת על סט "קומפלט" של פיוניר .. אני צריך רק לעבוד טיפה על הדקדוק וההבדלים שבין כל סט וסט רמקולים (וגם לגבי המערכות).. שלא הבנתי ממש מה ההבדל ביניהם..

יש לי הרגשה ש MOREL יהיו יותר יקרים בהרבה ולכן אני לא חושב עליהם אפילו... (חברה ישראלית שתופסת תחת איך שאומרים :)

אני יודע שיש רמקולים בדגמים של PIONEER (במיוחד ב 6X9).. שיש להם ציפוי כחול כזה ששומר על הגומי של הרמקולים מפני התיישנות! (התפוררות...) ככה הם טוענים לפחות...

האם ללכת על דגמים כאלה בהכרח?.. האם זה באמת נכון? או שזה ישראבלוף?!... מישהו מכיר את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים