פורסם 2004 בנובמבר 2320 שנים יש מצב שלא יראו שהוא שם משחה?ואז הוא יקבל אחריות?נגיד עם הוא יקנה קצתוישים משחה לבנה מעפנה כזאת מגיעה עם הכרטיסים.
פורסם 2004 בנובמבר 2320 שנים AS5 לא מוליך חשמל!תבדוק אם חיברתי לזה באמת חיבור חשמל מולקס!AS5 לא מוליכה חשמל, אבל יש לה יכולת קיבול, אם היא מקצרת בין שני מוליכים חשמליים יש לה פוטנציאל לגרום לנזק.
פורסם 2004 בנובמבר 2320 שנים מחבר בואנה היסתבכתיי לגמריי בכול מקרה את המעבד ניקתי נשבע לכם עשיתי פוליש לכרטיס חחחאני עכשיו מנקה את הבלוקי קרור של ההכרטיס מהמישכה ואז מחבר לבדיקה...
פורסם 2004 בנובמבר 2320 שנים במיוחד בכרטיסים החדשים של nvidia\ati שיש שם הרבה טרנזיסטורים קטנים קרובים כל כך אחד לשני זה מסוכן לשפוך שם כזה חומר נראה לי אפשר להוריד את הספק ...יש לך ספק חזק. ניסית אולי מולקס אחר אולי מהולקס שהוא מחובר עליו עכשיו דפוק?( סיכוי קטן אבל אפשר לשער ולבדוק)
פורסם 2004 בנובמבר 2320 שנים תנקה את הכרטיס טוב טוב שלא יהיה זכר למישחה ותילך להחליף אותויש לי שאלהלמה ביכלל הייתה צריך לשים את המישחה הזאת??המישחה שיש על הכרטיס מספיקה
פורסם 2004 בנובמבר 2320 שנים מחבר כי יש לי קרור מיים במחשב ולא הקרור אוויר של הכרטיס...עכשיו מה עם אני ינקה טוב טוב אני צריך לשים משחה טרמית לבנה מסריחה כמו שהיתה מבקורי או לא??
פורסם 2004 בנובמבר 2320 שנים עוזר למפגש יותר טוב בין ההיטסינק לליבה של המעבד ככה עובר החום של המעבד לכרטיס יותר טוב. ו פותח התרד תלמד לקחת משחה שלא מוליכה Norton blue 2 או איך שלא קוראים לזה. גם משחה מצויינת. או פשוט תלמד למרוח טוב משחה
פורסם 2004 בנובמבר 2320 שנים תגיד, בדקת בכלל שהכרטיס עובד בלי המישחה? בבקשה תגיד שלא מרחת את המשחה לפני שבכלל בדקת את הכרטיס
פורסם 2004 בנובמבר 2320 שנים מחבר עכשיו שני שאלות נוספותהחומר לא רוצה לרדת לי מהבלוק קרור של הכרטיס יענו רואים קצת אפור מרוח איך אני יכול להוריד את זה??ועוד משהו מישהו יודע מתי מגיע לפנדה המלאי הבא של הכרטיסים האלה???
פורסם 2004 בנובמבר 2320 שנים מחבר חח אופססססססססססססססססססססססססססס נו מה לא תיארתי לעצמי שכרטיס של 2000 שקל יכול להיות דפוק על ההתחלה.. חח נו מה אני באמת אחרי הכולץ... :screwy: :screwy: :bash: :bash:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.