עבור לתוכן

אני צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה שאחריי ככרה 10 20 דקות אפילו חצי שעה אחריי שאני מדליק תמחשב הוא ניתקע כזה ואני כל הזמן צריך לעשות רייסט וזה מציק !!!!!

בבקשה תעזרו לי למה זה הדבר הכי מציק שיש.!!!!1

מי שעוזר לי מלך ..!!

פורסם

שנה כותרת לכותרת עניינית שתתן אור על הבעיה שלך.

קרא את חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

סורי לא ידעתי

פורסם

אז למה לא שינית את הכותרת?

בקשר לבעיה שלך, תבדוק וירוסים, חוץ מזה תוריד cpu-z מפה ותבדוק טמפרטורות. גם תן מפרט

פורסם

זה קורה רק שאתה במשחקים?

אתה מתכוון שרק נתקע או שיש מסך כחול שאתה לא יכול לצאת ממנו ואז אתה עושה ריסט?

מה המפרט המלא?

פורסם

ביקשו שתשנה ועוד לא שינית  :-X

תשנה על ידי כפתור העריכה..

איזה מחשב יש לך פנטיום 3 או 4? או אחר..

כי לי היה את זה בפנטיום 3 שהספק התחמם משום שהמאוורר שלו לא עבד, תבדוק את זה

פורסם

שמעו אני חבר שלו והיתי אצלו.הבעיה היא במשחקים..לדוגמא ששיחקנו בקואנטר סטריק סורס...פתאאום..המחשב ניתקע..בלי סיבה...ופשוט אין דרך.. לצאת "מהקפיאה".. הזאת..פתחנו את דלת המארז והסתכלנו...והמעבד בכלל לא חם...אבל הכרטיס מסך..כן קצת חם..יכול להיות שזה קשור???..

יש לו מעבד אינטל פנטיום 4...2.4 ג'יגה..לוח אם..מעפן.של חברה לא מוכרת..וכרטיס מסך..ג'יפורס.4..אמיקיס 440..(עם אתם רוצים עוד פרטים..תגידו..)

אז ממה זה יכול להיות.??.. אני פשוט לא חושב על כלום...אין לי מושג..ממה זה יכול לקרות.....

פורסם

תן יותר פרטים קטנים!!! נתקע הכוונה פיתאום יש לך מסך כחול עם כל מיני רישומים?? נתקע הכוונה המסך כאילו נכנס לסטנד ביי והמחשב לא מגיב לא משנה מה אתה עושה??? ניתקע הכוונה המשחק פשוט נעצר אבל אתה ממשיך לשמוע עוד שת'ה שניות??? דבר!!! :kopfpatsch:

פורסם

אם הכותרת לא תיערך הדיון פשוט ינעל!

פורסם
  • מחבר

זה רק ניתקע !!!!

פורסם

עדיין לא כותרת אינפורמטיבית,הכותרת אמורה לתאר את הבעיה בקצרה

לדעתי " הוינדוס נתקע כל 20 דקות בערך " תהיה כותרת הולמת

בחזרה לבעיה לא ענית על מספר שאלות

זה קורה רק שאתה במשחקים?

מה המפרט המלא?

תן יותר פרטים קטנים!!! נתקע הכוונה פיתאום יש לך מסך כחול עם כל מיני רישומים?? נתקע הכוונה המסך כאילו נכנס לסטנד ביי והמחשב לא מגיב לא משנה מה אתה עושה??? ניתקע הכוונה המשחק פשוט נעצר אבל אתה ממשיך לשמוע עוד שת'ה שניות??? דבר!!! :kopfpatsch:

פורסם

דבר ראשון...אלירן תשנה כבר את הכותרת!!!!!!

דבר שני..אני הבאתי את המפרט.. מעבד אינטל פניטם 4....במהירות 2.4..ג'יגה..לוח עם מעפן..(חברה לא מוכרת).. ג'יפורס.4..אמיקיס..440...

הכונה שהמחחשב ניתקע היא כזאת....אנחנו משחקים באיזה משחק!.. ופשוט אחרי איזה 20 דקות שהמחשב עבד(כלומר אחרי שהוא עשה ריסט) המסך...שפוט קופא....לא זז..אין צליל אין כלום..פשוט רואים את המשחק קופא....ולא זז!... וזה ממש מעצבן אני חיב להגיד לכם!!..תנו איזה עצעות ממה זה יכול להיות..כי מחום המעבד..אני כבר אומר לכם שזה לא...

פורסם

לא ממש הבאת את המפרט,לא את כולו

לדעתי יש כמה אפשרויות

1.נעשה אוברקלוק לכרטיס מסך,אוברקלוק גבוהה מדי שהוא לא עומד בו ,תחזיר למהיריות שעון מקוריות אם זה המקרה

2.דרייבר בעייתי ,תסיר אותו ותתקין חדש יותר (אם יש) או ישן יותר (אם אין)

3.למשחק יש איזה באג אם הכרטיס מסך הזה אולי יש עדכון למשחק שמתקן את זה

4.ההגדרות גרפיקה במשחק מוגדרות גבוהות מדי והכרטיס מסך לא עומד בהגדרות האלה

5.ספק כוח גוסס

6.בעיית התחממות בכרטיס מסך,אולי המאורר שבק חיים (יש גם MX440 אם קירור פסיבי אבל רובם אם מאורר)

7.קבלים נפוחים/נוזלים בלוח ,ראה באתרים האלה איך אמורים להראות

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=195

http://www.overclockers.com/tips1081

8.נעשה אוברקלוק למעבד והוא לא יציב

זה קורה רק במשחק מסויים או בכולם? אם רק במשחק מסויים מה השם של המשחק?

פורסם

ניתקע תמיד אבל במשחקים הוא ניתקע הרבה יותר מהר.... מאשר שאני לא משחק....

פורסם

אז בטוח שזה בעיה של כ. מסך כי רק במשחקים הוא מתאמץ ( כמו שצריך ) , אם הוא מתחמם יותר מדיי אז הבעיה היא בו , אבל אם הוא בחום נורמאלי אז בעיה בדרייברים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים