עבור לתוכן

נתקעתי בבעיה רצינית וקשה עם הביוס שלי ואני חייב את עזרתכם

Featured Replies

פורסם

עשו לי סיסמה דרך התוכנית ביוס כל פעם שאני מעלה את המחשב אני חייב להקיש את הסיסמה, יש דרך לעקוף את זה ? או לגלות את הסיסמה ??? אני אבוד בעיניין בבקשה !! :kopfpatsch:

פורסם

תאפס את הביוס: תנתק את המחשב מהחשמל ותוציא את הבטרייה של הלוח לכמה דקות...

פורסם

יש גם איזה ג'מפר שאתה יכול להוריד אותו מהלוח אם והוא יאפס לך את הסיסמא.

מילום מושגים:

ג'מפר-מגשר -חתיכת פלסטיק שע"י השמתה על מספר פינים על לוח האם "מקנפגת את המערכת" ניתן לפעמים לשים אותה בכמה מצבים.

לוח אם-היחידה שמקשרת בין כל חלקי המחשב נראה כמו לוח ענק אליו מתחברים כל הרכיבים הכרטיסים הזכרון והמעבד.

טוב אם יש משהו לא מובן אשמח לעזור.

פורסם

אני לא חושב שאת הג'מפר צריך להוציא.

בטריית הCMOS מאפסת את כל האפשרויות בביוס.

פורסם

אני מראה לו את כל האפשרויות כמובן שיותר פשוט להוציא את הבטרייה אבל סתם בשביל ידע......

בגלל זה שתי המילים הראשונות שלי בהודעה הקודמת הם "יש גם".

MiLK-Inc לא היית הרבה זמן באתר או שפשוט לא שמתי לב......אתה אחד המצטיינים פה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מומחה גדול, ברגע שאני מוציא את הבטרייה (שאין לי מושג איך היא נראת) אני צריך להגדיר את הביוס מחדש או לגעת בהגדרות שלו ? או שהוא רק מוציא את הסיסמה וזהו ?

- ועוד שאלה קטנה .. אין לי אפשרות שאם המחשב הופעל והוכנס לווינדווס להוציא משם את הסיסמה בדרך כלשהי ?

פורסם

הבטרייה של הביוס עגולה, בצבע התכתי ודקה (כמו של שעון...).

אתה יכול לשחק בביוס דרך הWIN רק אם יש לך פלאש ביוס (ולא נראה לי שיש לך..)

אחרי שאתה מאפס את הביוס, הוא חוזר להגדרות היצרן שלו. מה שאומר שאם עידכנת אותו או עשית OC, או ששינית בו משהו, זה נמחק!

פורסם

אתה לא יכול לגעת בביוס מכיון שהוא מוגן בפני כתיבה.

בכל אופן פתח את הברגים מאחורה שנמצאים במסגרת של המחשב לא על המחשב עצמו אתה יכול להפיל את הספק, תוציא את המארז תראה לוח כזה שמחוברים אליו המון דברים(כרטיסים כבלים) ואתה תראה עליו בטרייה כזאת בצבע כסף כמו בטריה של שעון(יותר גדולה פי כמה וכמה) ואז אתה מוציא אותה מחכה מעט מחזיר אותה מחבר את הברגים.

פורסם

אני לא חושב שהוא טיפש עד כדי כך שהוא לא יודע איך פותחים מארז :kopfpatsch:

חוץ מזה, יש הרבה מארזים שנפתחים בדרכים שונות...

פורסם

אני לא חושב שהוא טיפש עד כדי כך שהוא לא יודע איך פותחים מארז  :kopfpatsch:

חוץ מזה, יש הרבה מארזים שנפתחים בדרכים שונות...

ראיתי מארז של חבר שלי DELL אין בו ברגים בכלל הוא נפתח כמו ארון...כל הכרטיסים מוחזקים עם תופסנים.

דיברתי במארז מצוי, ואם הבן אדם לא יודע כל כך אני נותן הסבר מלא כי לפעמים מתבקשים הבהרות אז אני נותן הסבר מלא בבת אחת.

פורסם

אני מראה לו את כל האפשרויות כמובן שיותר פשוט להוציא את הבטרייה אבל סתם בשביל ידע......

בגלל זה שתי המילים הראשונות שלי בהודעה הקודמת הם "יש גם".

MiLK-Inc לא היית הרבה זמן באתר או שפשוט לא שמתי לב......אתה אחד המצטיינים פה.

כנראה שפשוט לא שמת לב , מכיוון שאני נמצא כאן כל יום.

ו...תודה :)

*פותח הת'רד - תעשה מה שכבר הציעו כאן , תוציא את הבטריה , תמתין ותחזיר לנו תשובה אם זה פעל או לא.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים