פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים שיו אני פוחד שישרף לי הספק יש אפשרות להשאיר מחשב דלוק גם בהפסקת חשמל ????
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים אתה צריך UPS עשה חיפוש בפורום אתה תמצא...לפני כמה ימים התנהל דיון על המערכת הזאת ויש מעל 50 תגובות...
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים אמרתי לך לעשות חיפוש ותוכל למצוא אבל בגלל שאתה משתמש חדש נקבל אותך יפה.......מידע על המכשיר UPS יועוד מידע מהאתרהקישורים שקיבלת הם פה מהאתר מופיעים עוד עשרות כמוהם תעשה חיפוש תמצא אבל זה מספיק לך כהר בוכים הבאים לHWZONE הפורום הטוב בארץ.
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר חחח תודה באמת שאתם מקבלים אותי יפה באמת פטתרתם לי כבר 2 בעיות רציניות תודה
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים לי יש,אצלי זה חובה כי באיזור שלי יש הרבה קפיצות מתח (אתה יודע ההפסקות חשמל האלו לשניה),ה UPS שלי מציל אותי.
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים גם שלי.כבר ראיתי כל כך הרבה אנשים באיזור שהלכו להם ספקים...(וגם לי הלכו איזה כמה פנטיום 3 עם כל מיני שטויות)יש ADVICE 500VA ב 300 שקל. זה יקר בשביל להגן על כל המחשב, המסך ומה שמסביב?
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים זה חשוב בעיקר לגרפיקאים או לאדרכלים או לכל מי שעובד עם הרבה שטויות ברקע וRESET פתאומי יכול לדפוק לו שעות על גבי שעות של עבודה.סתם לגיימרים ולאנשים שגולשים באינטרנט זה נראה לי פינוק שלא שווה את הכסף, כמה הפסקות חשמל כבר יש ?
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים זה חשוב בעיקר לגרפיקאים או לאדרכלים או לכל מי שעובד עם הרבה שטויות ברקע וRESET פתאומי יכול לדפוק לו שעות על גבי שעות של עבודה.סתם לגיימרים ולאנשים שגולשים באינטרנט זה נראה לי פינוק שלא שווה את הכסף, כמה הפסקות חשמל כבר יש ?נכון אבל הבעיה רצינית באיזור שיש הרבה כאלה ואז הספק יכול להישרף ואיתו עוד כמה חלקים .ד"א יש ספקים שאחרי שהם נכבים בהפסקת חשמל אז הם נדלקים אוטומטית מתי שהחשמל .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.