עבור לתוכן

שמות של כרטיסי מסך :(

Featured Replies

פורסם

מה נסגר?

כל כרטיס שיוצא היום יש לו איזה 5 גירסאות על אותה ליבה, תוקעים לו איזה שם מפוצץ... X800 WTF ?!

איך הם הגיעו לזה מ9800XT ?

וטרליון גירסאות לNVIDIA וATI...

GT ULTRA XT PRO LE SE NU NP !#!@#!@# AHHHHHHHHHHHHHHHHHH

וזה לא מספיק, כל חברה שקונה את הצ'יפים ומוציאה כרטיס חייבת לשחק עם הכרטיס ולהוציא גירסאות משלה וגירסאות עוד יותר טובות מהגירסא הכי הכי מהירה הרגילה ופתאום חברה אחרת מורידה את מהירות הזכרון של הכרטיס הספציפי הזה ובחברה אחרת יש להם קצת כרטיס איטי יותר כי בא להם...

:nixweiss::kopfpatsch:

פעם היה Radeon 9000Pro ו Radeon 9000 וזהו... וידעת שהפרו הוא פרו והוא יותר טוב וכולם היו אותו הדבר.

אפשר להשתגע עד שאתה קונה היום כרטיס, פשוט עצוב.

פורסם

חחחח זה באמת קצת מעייק.... חח אבל אם אתה הייה ראדון והייתה מוציא גרסה חדשה וטובה יותר של הערטיס האחרון אז איך הייתה קורה לה?

פורסם

איך הגיעו מ9800 לX800 באמת מעניין איך, כל מה שצריך זה טיפה של ידע כללי, והשכלה בסיסית.

פורסם

כמו שאנחנו מכירים אותך DOGMA אתה חולה על כרטיסי מסך ואם איני טועה כמו שזה נראה שוק כרטיסי המסך והגרפיקה בכלל זה הדבר שמעניין אותך ביותר אז אצלך אלו שאלות של השכלה בסיסית....

אני אישית לא קורא יותר מדי על כרטיסי מסך כרגע כי אני לא רוצה להתפרס יותר מדי..אבל מי שלא נמצא בבתוך התחום הזה באמת יכול להשתגע.

לכל גרסה יוצאים כמה גרסאות מוחלשות תכפילו את זה במספר הגרסאות ותוסיפו את ההתקדמות המהירה בתחום ויש לכם סלט בראש.

אני אישית מציע אולי אם יש מעט זמן פה לאחד האנשים שמבינים בתחום לכתוב איזה מאמר בנושא שוק כרטיסי המסך כמו המאמר שיצא פה באתר לפני שנתיים בעניין זה (מומלץ מאוד לקרוא אני נהניתי מכל רגע-וזה הזמן להגיד תודה לכותב המאמר).

פורסם

פשוט תשאל אנשים שמבינים מה ההבדל...

בכל מקרה, מה הבעהי עם איך הם הגיעו מ9800 לX800?

X זה ברומית 10, אז בבמקום לכתוב 10800 הם שינו את הקידומת לX...

פורסם

ומה רצית להוכיח בפתיחת הת'רד הסתמי הזה?

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים