עבור לתוכן

לוח אם EPOX 4SDA

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם עליו? כל הערה/הארה תתקבל בברכה...

פורסם

קראתי בהשוואה של לוחות מבוססי סיס645 אצל טום שהביצועים שלו הם לא משהו, אבל מצד שני האפשרויות אוברקלוק מצויינות, כיאה לאיפוקס. תן קפיצה לשם, אולי זה יעזור לך.

בכלליות אבל, אני בעד לוחות מבוססים על הצ'יפסט הזה, הם זולים, בעלי תמיכה ב-pc2700, ומציגים ביצועים מעולים.

בקשר ללוחות עם הצ'יפסט החדש של סיס, אין לי שמץ.

פורסם
  • מחבר

טוב, כמה הערות אחרי שקראתי כמה מאמרים עליו.

ביותר ממקום אחד מצוין שזה אחד הלוחות היותר טובים ל O/C ומכיוון שאני עומד להצמיד לו את פנטיום 1.6A זה דבר מאוד מהותי.

לגבי "המחסור בפיטצ'רים". מי צריך כרטיס קול מובנה כשיש לי את ה GTXP?

ברייד אני בטח ובטח לא אשתמש אז ה"חסרון" היחיד שלו הוא חוסר התמיכה ב USB2 שכאשר ואם אצטרך תמיד אוכל להשתמש במתאם PCI (יש ללוח 6 חריצי PCI!).

אז אם כך, ואחרי שקראתי את ההמלצות על היציבות שלו ועל אופציות ה O/C שלו, יש למישהו משהו שלילי אחר לגביו? או המלצה ללוח אם אחר באותו טווח מחיר ואותן דרישות המותאמות לי?

פורסם

טוב, כמה הערות אחרי שקראתי כמה מאמרים עליו.

ביותר ממקום אחד מצוין שזה אחד הלוחות היותר טובים ל O/C ומכיוון שאני עומד להצמיד לו את פנטיום 1.6A זה דבר מאוד מהותי.

לגבי "המחסור בפיטצ'רים". מי צריך כרטיס קול מובנה כשיש לי את ה GTXP?

ברייד אני בטח ובטח לא אשתמש אז ה"חסרון" היחיד שלו הוא חוסר התמיכה ב USB2 שכאשר ואם אצטרך תמיד אוכל להשתמש במתאם PCI (יש ללוח 6 חריצי PCI!).

אז אם כך, ואחרי שקראתי את ההמלצות על היציבות שלו ועל אופציות ה O/C שלו, יש למישהו משהו שלילי אחר לגביו? או המלצה ללוח אם אחר באותו טווח מחיר ואותן דרישות המותאמות לי?

אם זה עוזר לך, לחברנו wares2002 יש לוח כזה... אולי הוא יוכל להעשיר אותך בפרטים....

פורסם

לפי מה שאני יודע הוא מוכר את הלוח\זיכרון..כנראה שהאבר מעוניין ;)

פורסם

לפי מה שאני יודע הוא מוכר את הלוח\זיכרון..כנראה שהאבר מעוניין ;)

+מעבד+את ההיטסינק (AX478)

פורסם

ביצועי הלוח לא מי יודע מה, אבל אפשרויות אוברקלוק [glow=red, 2, 300]# 1[/glow] שווה קניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים