עבור לתוכן

פרופיל מתנתק ב windows xp

Featured Replies

פורסם

שלום לפני כמה זמן עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי: RADEON 9800 PRO , ל 4.9 עם catalyst, אך כאשר ניסיתי להכנס לcatalst הוא טען שאני צריך להוריד מהאתר של microsoft את Microsoft .NET Framework 1.1 , הורדתי, התקנתי ומאז זה עובד והכל טוב ויפה... כמעט הכל, כל פעם שהמחשב נכנס לstand by, שלא נוגעים בו 15 דקות, לא רק שהמסך נכבה, אלא הוא יוצא למסך שנותן לי לבחור עם איזה פרופיל להכנס לwindows , זה נורא מעט את הכניסה למחשב ודי מעיק, מה אני יכול לעשות בנידון? כיצד אוכל לבטל פונקציה זו?

פורסם

תחפש בתוכנה של הדרייברים של הכרטיס מסך. בטח יש שם איזו אופציה של פרופילים או משהו כזה :nixweiss:

פורסם

הדרייברים עושים לך בעיות כי התקנת את גרסת ה- CATALYST Control Center שדורשת Framework 1.1 שאותו תוכל להוריד כאן.

פורסם

הדרייברים עושים לך בעיות כי התקנת את גרסת ה-  CATALYST Control Center שדורשת Framework 1.1 שאותו תוכל להוריד כאן.

אבל הוא כבר הוריד והתקין את זה...

פורסם

נסה להיכנס ב-Control Panel->Power Options->Advanced ושם לבטל את ...Prompt for password או מה שזה לא יהיה בעברית.

אם אתה לא רוצה שהמחשב ייכנס ל-Standby כנס ל-Power schemes ותגיד שם שלא ייכנס ל-Standby.

פורסם

צר לי לסתור את כולם אבל הפתרון פשוט הרבה יותר.

control panel

user accounts

change the way users log on or off

ןעכשיו תוריד את הסימון מ FAST USER SWITCHING.

סיימת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים