עבור לתוכן

איך אני בודק את הדגם של הלוח שלי?

Featured Replies

פורסם

חחחחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת בשבילכם אבל אני נוב (ככה אומרים את זה???) מוחלט בנושא...

קיצר יש לי לוח ממש ישן ומעצבן ולא מתחברים אליו כרטיסי מסך חדשים (לפי מה שתכנאי אמר לי...) אז אני רוצה לבדוק איזה דגם הלוח הזה בשביל שתגידו לי מה אפשר לעשות איתו או שעדיף לקנות חדש או משהו...

פורסם
  • מחבר

הנה זה הלוח... עכשיו מה כדאי לעשות איתו? לקנות חדש אני חושב נכון? או שהוא בסדר?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אממ בוא נראה מה אפשר לעשות איתו

1.להוסיף זכרון ,אבל בקושי מייצרים RDRAM וקשה למצוא וכיוון שיש ביקוש נמוך הוא יקר מאוד

2.לעשות אוברקלוק בהחלט לא אפשרי (אי אפשר בלוחות אינטל)

3.בניגוד למה שהטכנאי אמר לך אתה כן יכול להחליף כרטיס מסך יש ללוח חריץ agp אוניברסלי התומך agp 2x/4x אז אתה בהחלט יכול לקנות כרטיס מסך כל עוד הוא agp ,כיוון שהם באים בagp 8x בימינו אז הוא יעבוד קצת איטי יותר כיוון שהלוח מגביל לagp4x,נ.ב המעבד משפיע הרבה על ניצולו של הכרטיס מסך אז אולי לא כדאי לקנות כרטיס חזק יותר מדי

4.לשדרג מעבד לא אפשרי ,למרות שהלוח בסוקט 478 הוא תומך רק במעבדים אם FSB400 / באס 400 - שכבר לא מייצרים

לוח חדש לא בטוח שאתה יכול לקנות זה כבר תלוי בליבה של המעבד אין הרבה לוחות שתומכים בwillimatte

וקח בחשבון שתהיה חייב לקנות גם זכרונות DDR,לדעתי לא שווה לשדרג את זה כבר עבר זמנו, עדיף לקנות לוח+מעבד+זכרונות+אולי כרטיס מסך חדשים

אגב אתה יכול לעשות צילום מסך רק של החלון שאתה נמצא בו על ידי alt+printscreen

פורסם
  • מחבר

קיצר... יוצא לי יותר זול לקנות מחשב חדש...... אוקי.. טנקס!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים