פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים הבנתי שיש כמה דגמיםאני צריך את הדגם שיש לו 3 יציאות אנלוגיות כדי לחבר סנטר אחוריים וקדמיים למערכת 5.1 אנלוגית שיש ליתודה מראש.
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים יש לי כזה בדיוק ואפשר לחבר לו זוק אחורים קידמים וסנטר והוא כרטיס סבבה וכל כרטיס שתיקנה שרום עליו 5.1 זה אומר שאתה יכול לחבר איליו 5.1 חוץ מרמקולים דיגטלים שאני לא מאמין שיש לך אם אמרת שלוש יציאות
פורסם 2004 בנובמבר 2521 שנים מחבר כן אבל פעם היה לי כזה ולא הצלחתי לחבר את כל הרמקוליםמישהו יודע אולי לפי כל צבע שיש בכרטיס?אני יודע שיש יציאה אחת דיגיטלית ועוד אחת למיקרופון נראה לי ככה שנותרו 3 יציאות וצריך 4 כי צריך לחבר סאב סנטר קדמיים ואוחוריים?
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים כל הדגמים הדיגיטליים הם בעלי שלוש יציאותהשחורה לקדמייםהירוקה לאחורייםהכתומה ליציאה דיגיטלית או סנטר פלוס סאב.איזה רמקולים אתה מחבר אליו?
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים הבנתי שיש כמה דגמיםאני צריך את הדגם שיש לו 3 יציאות אנלוגיות כדי לחבר סנטר אחוריים וקדמיים למערכת 5.1 אנלוגית שיש ליתודה מראש.למה לא חבל אתה מוסיף עוד 1200 שקל אתה מביא AUDIGY 2 PLT אחלה כרטיס אני ממליץ מנסיון!!!
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים למה לא חבל אתה מוסיף עוד 1200 שקל אתה מביא AUDIGY 2 PLT אחלה כרטיס אני ממליץ מנסיון!!!דבר ראשון, הכרטיס הזה הוא אולי הדבר הכי לא משתלם שיצא לעולם בשנים האחרונות..דבר שני, אתה יכול להביא לי בבקשה גם את העץ של הבנג'מינים הירוקים?
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר כל הדגמים הדיגיטליים הם בעלי שלוש יציאותהשחורה לקדמייםהירוקה לאחורייםהכתומה ליציאה דיגיטלית או סנטר פלוס סאב.איזה רמקולים אתה מחבר אליו? אז ליציאה של הסנטר פלוס הסאב צריך מפצל כבל שמתפצל לשתיים נכון? זה לא יהרוס את הפיצול של הערוצים?ואני מחבר את זה למערכת 5.1 של לנקו לא זוכר בדיוק את הדגם
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים כל הדגמים הדיגיטליים הם בעלי שלוש יציאותהשחורה לקדמייםהירוקה לאחורייםהכתומה ליציאה דיגיטלית או סנטר פלוס סאב.לא!!שחורה - אחורייםירוקה-קידמייםכתומה-סנטר+סאבזה כל מה שאתה צריך בשביל לחבר 5.1 ...בלי הרבה סיבוכים זה ממש פשוט כל מה שאתה צריך אח"כ זה להגדיר 5.1 בדרייברים
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים מחבר לא!!שחורה - אחורייםירוקה-קידמייםכתומה-סנטר+סאבזה כל מה שאתה צריך בשביל לחבר 5.1 ...בלי הרבה סיבוכים זה ממש פשוט כל מה שאתה צריך אח"כ זה להגדיר 5.1 בדרייברים אוקיי אז לסנטר והסאב צריך מפצל? ואם כן איזה?
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים לכול אלה שלא יודעים ומרצים פו חרטות אז קבלו יש לי אחד כזה שנקנה לפני כמה חודשים טובים כרטיס טוב אין לי מערכת חמש על אחד יש לי 4.1 וחיבור לרסור בסלון, אז ככה ויש לי בו 5 יציאות.והינה פירוט היצא השחרה היא לאחורים הירוקה היא לקידמים הורודה היא למקרופון הכולה לסנטר + סאב והכתומה לדיגיטלית הבנתתם מכווה שעזרתי לך .
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים לא צריך מפצל (יש לי את הכרטיס הזה) מהסיבה הפשוטה שלכל חיבור אפשר לחבר 2 רמקולים, כלומר:יציאה לקדמיים: שמאלי, ימני (סה"כ 2 רמקולים)יציאה לאחוריים: אחורי שמאלי, אחורי ימני (סה"כ 2 רמקולים)יציאה לסאב+סנטר: סאבוופר, סנטר (סה"כ 2 רמקולים)סה"כ 6 רמקולים (5.1).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.