עבור לתוכן

קירור ע"י תוכנה

Featured Replies

פורסם

קיץ שמח לכולם... :asthanos:

שאלה בקשר לתוכנות כגון CPUIdle ודומיה: בכל פעם שאני משתמש בהן הטמ' אמנם צונחת פלאים, אבל יש רעש סטטי מהרמקולים כשאני מנסה להשמיע משהו והפרעות כבדות בקליטת שידורי טלויזיה עם ה FlyVideo.... זה נורמלי? [המפרט של המחשב בצד ]

אגב, מכיוון שה-XP מצוי במצב "קיפאון" של 40 מעלות [כן כן משתמשי פנטיום יקרים, 40 זה קרח באתלון.......] והטמ קופצת ב10 עד 20 מעלות כשעובדים עם המחשב, אין סכנה שהתנודות האלו יזיקו למעבד?

אגב 2... אני מתלבט בקנייה בין Mini Copper Orb ל Volcano 6 cu, אם יש לכם המלצות, גם לHSFים אחרים באותו טווח מחיר, אני אשמח לשמוע :)

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שכרטיס הקול הוא SB128 [Onboard]

פורסם

ברור לך שאת התוכנה לא מריצים בעת עבודה על המחשב? ???

פורסם
  • מחבר

ממה שהבנתי אין לתוכנות השפעה ממילא כשהמעבד פעיל, הן מנצלות רק את ה Idle Time... מה שמוכח כשהטמ' קופצת ברגע שעובדים עם המחשב.... אז למה אתה מתכוון?

פורסם

התוכנה מכניסה ומוציאה את המעבד ממצב מנוחה במהירות גבוהה (כמה מאות פעמים בשנייה), יש לזה השפעה שלילית על רוחב הפס של ש PCI כשמשתמשים בזה עם מעבדי AMD.

במקור לא נדרשה התוכנה, הביוס היה מנהל את זה, אבל מי שזוכר את הבעיות שה SB LIVE היה מרעיש אז זו הסיבה.

מאז AMD דורשים מיצרניות הלוחות לא ליישם את הדבר, התוכנה פשוט מפעילה את זה אבל אתה מקבל את התוצאות השליליות כפי שאתה שם לב.

אם יש לך בביוס אופציה לשנות את ה PCI LATANCY TIMER תנסה להעלות אותו ל 64 או אפילו 96.

אם יש לך צ'יפסט של VIA אז יש פצ'ים לזה.

מה שמוזר זה שלפי AMD זה משפיע בעיקר על מעבדים עם מכפלה X.5 : ז"א 8.5, 9.5, 10.5.......

פורסם
  • מחבר

הצ'יפסט אכן של VIA -

kt-266a

אתה יודע מאיפה אפשר להוריד פאצ'ים? ניסיתי לחפש ולא מצאתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים