עבור לתוכן

שלט רחוק למחשב+ לכל המעוניין מצאתי משהו לינק בדיון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום שלכם יש לי משתמש כבר כשנה בערך אבל השתמשתי בו  פעמים ספורות ממש מזמן אני דיי פעיל בפורום של GAMER אבל אני ממש רוצה לנסות להשתלב בקהילה שלכם.

תחום הידע שלי במחשבים הוא דיי נרחב בנושא חומרה ותוכנה ותמיכה טכנית ויש לי ידע גם במודים למיניהם (אבל אני לא יודע כלום על OC ) ואני מאמין שזה יהיה גם הפורמים היחידים שאני יגיב בהם כי אלו בעיקר תחומי העיניין שלי במחשבים, אני לא כל כך מתעניין במשחקים וכו' אני יותר מתעסק אם תוכנות וחומרות ואני מקווה שאני יוכל לשמש כעזר בעתיד לחברי הפורום הזה.

אבל נכון לעכשיו יש משהוא שאני רציתי לשאול אתכם יש בבעלותי מתאם IRDA ל USB ורציתי לדעת אם משהוא ממכם מכיר יישום או תוכנה כל שהיא שניתן בעזרתה לסנכרן בין שלט כל שהוא למחשב בכדי לבצע פעולות בסיסיות במחשב כמו הגברת והנמכת הווליום פתיחת תיקיות מוגדרות מראש וכו'.

אני יודע שערכות כאלה הבאות אם כל האביזרים קיימות בשוק וזה לא מה שאני מחפש מה שאני מתכוון אליו היא תוכנה שתוכל להשתמש בעינית IR שלי בכדי להכיר כל שלט שאני יגדיר בתוכנה וע"י לחיצה על כפתור בשלט היא תבצע פעולה שהגדרתי מראש בתוכנה אני יודע שקיים יישום כזה בשוק הוא אבל לא חינמי ורציתי לדעת אם יש כאן משהוא שמכיר יישום כזה שהוא חינמי???

בתודה מראש PSYCHOPATH

פורסם

יש תוכנה בשם uICE שהיא עובדת עם מקלתי ir אבל אני לא יודע עם זה יעבוד לך

ועם אתה ממש רוצה שלט למחשב תבנה לך מקלט יש באתר אחלה מדריך (אני בניתי אחד כזה וזה ממש נחמד)

פורסם
  • מחבר

אני יודע לבנות מקלט כזה כבר ממזמן ואני מכיר את התוכנה הזו גם אני פשוט מעדיף להשתמש בעיניית שיש לי שעובדת בUSB ואגב התוכנה הזו לא תומכת בעיניות של USB לצערי.

וכשחיפשתי משהוא כזה בגוגל נתקלתי באיזו שהיא חברה שמציעה משהוא כזה והיא עולה כסף ואז נסגר לי בטעות החלון ואני לא זוכר גם איך נקראת החברה אז כך שאני יודע שקיים בשוק לפחות יישום אחד כזה אז אני מעדיף להמשיך לחפש.

ואם יש כאן משהוא שמכיר כזו תוכנה אני ישמח לשמוע ממנו.

פורסם

יש לך כזה מקלט נכון? גם לי יש כזה ואני לא מוצא תוכנה בשבילו...

בבקשה תגיד לי אם אתה מוצא.

IRUSB.jpg

פורסם
  • מחבר

טוב למי שמעוניין אני מצאתי איזשהוא יישום שעושה את זה אבל לרוע מזלי עדיין לא הצלחתי לפענח אותו אז למי שמעוניין הנה העמוד בו יש פירוט קטן עליו ולינק להורדה חינמית.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5139954077&category=15065

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים