עבור לתוכן

יש לי מחרתיים טיול שנתי לאילת. יש שם חנות למכירת נגן/דיסקמן?

Featured Replies

פורסם

אבא שלי נותן לי 400 שקל ויש לי עוד 100 שקל. אני אוציא 150 שקל על שטויות, וישארו לי 350 שקל לקנות נגן MP3.

עכשיו השאלה היא אם יש שם חנות שמוכרת דיסקמן/נגן MP3 טוב, מחברה טובה עד 350 ש"ח?

אני מעדיף לא לקנות מחנויות ברשת, כי כולם רחוקות ממני ואין לי כסף למשלוח או בכלל וויזה לשלם.

אז לקנות מאילת (שבמקרה אני הולך לשם) יהיה הכי נוח.

פורסם

לפי מה שאני זוכר יש באילת חנות אלקטרוניקה בקניון מול הים אם אני לא טועה אבל המחירים שם לא רחוקים מהמחרים בעיר הרגילה ורק דיסקמן טוב של סוני (MP3 כמובן) תימא שם ובמחיר הסביר שיש לך לא יותר מיזה אז רצתי ליקנות שם מיני דיסק וזה יהיה איזה 800 שקל :D

פורסם
  • מחבר

דיסקמן אני אקנה (לא עם כונן בפנים).

של סוני, אבל מה השם של הדגם?

כי אני לא מבין בדגמים ואני מפחד לקנות את הדגם המעפן של החברה הזאת.

ומה בדיוק המחיר?

ושוב: אני לא קונה מאילת בגלל שאני חושב שהמחיר שם נמוך, אני קונה משם כי אני הולך גם כך מחר לטיול שנתי לשם.

פורסם

תקשיב לא מצאתי דגמים אבל אני יכול להגיד לך ותירשום לך את זה ובקש דיסקמן שלא עעולה יותר מ400 שקל ושהמפרט שלו יהיה מינום 70 שניות אניטשוק(שתוכל להזיז כמה שיותר זמן) בMP3 שאני חושב שייש תמיד יותר מיזה שיהיה לו אלבומים ושיקרא תקיות מעבר לזה מה שיותר יותר טוב

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל איך תחפש?

אתה באילת עכשיו או שיש לחנות הזאת אתר אינטרנט?

ד"א: יש לך מושג מה השם של החנות? שאני אוכל להתקשר אליהם, לשאול אותם לגביי הדיסקמנים שיש להם בטווח המחירים שרשמתי, ואז אני אביא לפה דגמים ותגידו לי אם הם טובים.

פורסם

תודה, אבל איך תחפש?

אתה באילת עכשיו או שיש לחנות הזאת אתר אינטרנט?

ד"א: יש לך מושג מה השם של החנות? שאני אוכל להתקשר אליהם, לשאול אותם לגביי הדיסקמנים שיש להם בטווח המחירים שרשמתי, ואז אני אביא לפה דגמים ותגידו לי אם הם טובים.

שמע תיקרא מה שאמתרתי לך החנות נימצאת בקניון למטה לא היתי באילת כבר שנה אבל אני מעמין שיש חנות כזאת אני לא זוכר את השם שלה אבל בטוח תימצא שם משהו אם לא תחסוך או תבקש מאבא יותר ותיקנה באופיס דיפו או חנות קורבה ואמינה זה כולה דיסקמן זה לא איזה נגן של 300 או 400 דולר

פורסם
  • מחבר

אהה, ערכת את ההודעה הקודמת שלך, לא שמתי לב.

בקשר לדיסקמן, אתה מוכן בבקשה להסביר לי מה זה אנטי שוק? מה זה מועיל לי?

תודה.

ותודה על העצה לגביי הקניה.

פורסם

אהה, ערכת את ההודעה הקודמת שלך, לא שמתי לב.

בקשר לדיסקמן, אתה מוכן בבקשה להסביר לי מה זה אנטי שוק? מה  זה מועיל לי?

תודה.

ותודה על העצה לגביי הקניה.

כן אני שוק מונע קפיצות באמצע השיר פעם יהיה לי דיסקמן שהוא שקיבלתי מקוקה קולה אם אתה זוכר ופשוט שהיתי באוטובוס למשל שהיה קפיצות השיר נטקע בדסקמנים של היום יש אנטי שוק שהוא מבטל את הקפיצות אבל לא לכול הזמן אחרי מספר השניות שהדיסקמן יככול הבנתה

פורסם
  • מחבר

כן, הבנתי. תודה.

אז בעצם לחפש דיסקמן עם אנטי שוק של לפחות 70 שניות, שיהיה לו אלבומים ושיקרא תקיות?

תקיות לקרוא לא ממש צריך, אני צורב את השירים בדיסק כולם ביחד, לא שם אותם בתיקיות בדיסק.

אם יהיה דיסקמן כזה במחיר של 150 ש"ח בערך אז גם כדאי לי לקנות או להתרחק מדיסקמנים במחיאים האלה?

פורסם

כן, הבנתי. תודה.

אז בעצם לחפש דיסקמן עם אנטי שוק של לפחות 70 שניות, שיהיה לו אלבומים ושיקרא תקיות?

תקיות לקרוא לא ממש צריך, אני צורב את השירים בדיסק כולם ביחד, לא שם אותם בתיקיות בדיסק.

אם יהיה דיסקמן כזה במחיר של 150 ש"ח בערך אז גם כדאי לי לקנות או להתרחק מדיסקמנים במחיאים האלה?

לאאא אל תידע בהם שמע לי אם אתה רוצה להנות מאכיות והכול לך על מה שאמרתי לך ושיהיה לפחות 70 שניות בפורמט MP3 זה חושב אל תישכח את זה בשני לא שומעים הרבה אבל בMP3 כן הבנה ?

שמחתי לעזור

פורסם
  • מחבר

הבנתי, רק שאלה אחרונה שיהיה 70 בשניות בפורמט של MP3? יכול להיות 70 שניות בפורמט של WMA?

מצטער, אבל אתה לא רושם פסיקים :-\, אז לא יודע אם לקשר את המילים או לא.

פורסם

תבין את הרי שומע בפורמט mp3 וחבר שלו W משהו אני לא זוכר זה כמעט אוותו דבר בדסקמנים אתה מבין,,,,,,,,,,,,,,,,, חשוב שיהיה יותר אנטישוק בפורמטים האלה כי אתה שומע יותר בפורמטים האלה . אתה יודע מה קנה נגן של 256 מגה פשוט ותיגמור את הסיפור אם הם אותו מחיר לדעתי עדיף טוב

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים